Arie van der Harst opgenomen in de Tweemaster

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Arie van der Harst opgenomen in de Tweemaster

Arie van der Harst opgenomen in de Tweemaster

Dit item is verlopen op 01-09-2019.

Het gaat niet zo goed met Arie van der Harst. Zijn gezondheid is zodanig slecht dat hij verblijft  op de afdeling palliatieve zorg van De Twee- master.

Jarenlang heeft  Arie van der Harst zich als vrijwilliger achter de bar voor onze club ingezet. Als dank voor zijn grote inzet draagt het terras bij M.S.V.'71 zijn naam. Een aantal jaren geleden liet zijn gezondheid hem in de steek en moest Arie noodgedwongen stoppen met zijn vrijwilligerswerk bij M.S.V.'71.

Twee maanden geleden is Arie in zijn huis gevallen. Hij is toen opgenomen in de Marnix, een revalidatie centrum voor ouderen in Vlaardingen.

Afgelopen week is Arie in de Marnix gevallen en heeft daarbij zijn heup / dij been gebroken. Tijdens de verdoving voor operatie heeft hij een hart stilstand gekregen. Arie is gereanimeerd maar zijn lichaam is te zwak voor een operatie.

Hij wordt nu behandeld met morfine en komt niet meer terug naar de Marnix. Arie wordt nu verpleegd op de afdeling palliatieve zorg van De Twee- master.

Bezoek is mogelijk dagelijks van 11 tot 21 uur. Ook een kaartje zal zeker opprijs worden gesteld. Het adres DeTweemaster, afdeling palliatatieve zorg, Vondelpark 2, 3141 CJ Maassluis.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71