Brigitte van Elswijk coördinator M.S.V.'71 Jo8 en 9

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Brigitte van Elswijk coördinator M.S.V.'71 Jo8 en 9

Brigitte van Elswijk coördinator M.S.V.'71 Jo8 en 9

Vanaf dit seizoen is de enthousiaste Brigitte van Elswijk bereid gevonden om de coördinatie van onze jongste jeugd op zich te nemen.

Zij neemt de taak van Jenny Storm over. Die op haar beurt de coördinatie van onze Jo7 voor haar rekening neemt. Ook is Jenny trainster van onze Jo11-3G en begeleidt ze de  voetballende meisjes en het meiden bij M.S.V.'71.

Brigitte komt oorspronkelijk uit s'-Gravenzande en voetbalde jarenlang bij Westlandia in dames 1. Door het voetbalvirus over te dragen op haar twee zoons; Joey en Mike, maakte ze een aantal jaar geleden kennis met onze vereniging. Ze is woonachtig in de Molenwijk en werkt als onderwijzeres op een basisschool in Naaldwijk. Omdat ze (als voetbalvrouw) weet wat er in een vereniging nodig is aan hulp, reageerde ze deze zomer positief op de vraag of ze coördinator van onze Jo8/9 wilde worden. 

De hoofdrol van Brigitte is in eerste instantie de opvang  van nieuwe jeugdleden onder de 8 en 9 jaar. Als coördinator zal ze daarom goed contact houden met de Jo8/9 trainers, maar ook met Jenny Storm en de trainers van onze Jo7 (kabouters). Dit om een zo goed mogelijke instroom en begeleiding van de jongens en meisjes binnen onze jongste jeugd te verzorgen.

Hierbij hoort uiteraard ook een 'eerste' kennismaking en onderhoud met ouders. Ook die zal ze wegwijs maken binnen M.S.V.'71. Daarnaast zal ze de begeleiding van Jo8/9 teams informeren over o.a. activiteiten en vrijwilligerswerk. Communicatie veelal via groep-apps is hierbij een groot goed.  

  

M.S.V.’71 is ontzettend blij met deze invulling en wensen Brigitte heel veel succes en plezier in deze waardevolle functie. 

Het bestuur van M.S.V.'71.  

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71