Deelnemers voetbaldagen hebben genoten

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Deelnemers voetbaldagen hebben genoten

Deelnemers voetbaldagen hebben genoten

20, 21 en 22 augustus jl.stond bij MSV’71 in het teken van de voetbaldagen. Deze dagen werden voor het eerst georganiseerd bij M.S.V.'71 en door 1e elftal spelers met Jack van der Vlugt als captain.

 

3 stralende dagen, maar vooral veel plezier onder de kids, ’s ochtends twee techniektrainingen, ’s middag partijvormen en voetbalopdrachten zoals voetgolf, latje trap, penalty’s en shoot outs.

Jack had een aantal 1e elftal spelers opgetrommeld zoals: Jeremy, Rick, Shay en uiteraard Jack zelf. Winning Skills was ook vertegenwoordigd met een speciale training. De spelers in kwestie kregen een voorbereiding voorgeschoteld op het nieuwe seizoen waar een betaald voetbalspeler jaloers op zou zijn.

Zij hebben met zijn allen een basis gelegd voor een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. Wij eindigden met voethonkbal met heuse waterglijbaan en speciale honken, mede mogelijk gemaakt door Karin en Andrea.

De kids gingen moe en voldaan met het oorspronkelijke M.S.V.'71 tenue en een bal naar huis. Zij willen volgend jaar opnieuw het voetbalseizoen op deze wijze zo beginnen. Een nieuwe traditie is geboren.

Wij wensen iedereen een goed nieuw seizoen toe.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71