Fijne vakantie periode voor alle M.S.V.’71-ers!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Fijne vakantie periode voor alle M.S.V.’71-ers!

Fijne vakantie periode voor alle M.S.V.’71-ers!

Dit item is verlopen op 01-10-2019.

Met een zeer geslaagd jeugdkamp werd eind juni ons 48e voetbalseizoen afgesloten.

Het was een seizoen waarin de opening en ingebruikneming van onze nieuwe kleedkamers centraal stond. Hiermee werd een prachtig doel voor onze vereniging bereikt. Complimenten voor de vele inspanningen die hiervoor verricht zijn. Inmiddels is de renovatie van onze bestaande opstallen gestart. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de uitbreiding van onze bestuurskamer.

Burgemeester Edo Haan overhandigt de sleutel van de nieuwe kleedkamers aan voorzitter Hoogenraad

Sportief kan het komend seizoen wellicht iets beter. Onze 1e dames elftal handhaafde zich in de 4e klasse en ons 1e heren elftal greep, in diezelfde 4e klasse, op de laatste speeldag net naast een vervangende periodetitel. Ons 2e elftal speelde zich de na de winterstop veilig in reserve 3e klasse. Zondag-2 promoveerde knap via de nacompetitie naar reserve 1e klasse. In de jeugd waren er wisselende successen; onze Jo15-1 promoveerde naar de promotieklasse maar had het daarin zwaar. De Jo13-2 en Jo9-1 werden kampioen en onze Mo17 en Jo11-1 teams presteerden prima op hun niveau.

Maar het plezier op en rond de velden en in de zaal stond uiteraard voorop. Vele gezellige activiteiten hebben hieraan bijgedragen.

Zo waren ons Oktoberfest, de nieuwjaarsreceptie, het bedrijfsvoetbaltoernooi en natuurlijk de 24e Megaweek weer zeer geslaagd.

De nieuwjaarsreceptie was ook dit jaar weer erg gezellig en druk bezocht

En voor onze jeugd was er o.a. veel vertier bij het wedstrijdbezoek van ADO, met Sinterklaas, het Fifa playstation toernooi, het jeugdkamp en de verschillende toernooien.

Voorzitter Hoogenraad reikte de prijzen uit bij het geslaagde eigen jeugdtoernooi

Dan kwam er onlangs nog goed nieuws vanuit het stadhuis. Want onze gemeente ondersteunt de verhuizing van handbalvereniging Unitas’63 naar ons sportcomplex.

Inmiddels is er begonnen met de aanleg van het handbalveld. Wij gaan Unitas leden en gasten met open armen ontvangen.

De werkzaamheden ivm de komst van Unitas'63 naar M.S.V.'71 zijn inmiddels gestart

Als het handbalveld en de verhuizing van de handballers gereed is, zullen wij dit feestelijk omlijsten met een leuke familiedag.

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Komend seizoen kunnen we ook proosten op de 25e Megaweek en kunnen we ons langzaam voorbereiden op de 50e verjaardag van M.S.V.’71.

Genoeg reden dus om uit te kijken naar het nieuwe seizoen 2019-2020.

Maar allereerst willen wij alle leden, vrijwilligers en sponsors van M.S.V.’71 een mooie zonnige zomer toewensen.

Het bestuur van M.S.V.’71

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71