In gebruik name nieuwe kleedkamers nabij!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > In gebruik name nieuwe kleedkamers nabij!

In gebruik name nieuwe kleedkamers nabij!

Dit item is verlopen op 01-12-2018.

Ons prachtige nieuwe kleedkamergebouw is zo goed als klaar. Er zijn nog een aantal opleverpunten die gedaan moeten worden.

De verwachting van ons bouwcommissie middelpunt Hans Frerichs is dat de nieuwe kleedkamers begin september in gebruik genomen kunnen worden. Het gaat om 8 kleedruimtes, waarvan twee grote, een ruimte voor verzorging en twee aparte toilet groepen voor dames en heren.

In januari van dit jaar werd er gestart met de bouw. Door dankbaar gebruik te hebben gemaakt van de subsidie regeling van onze gemeente en daarbij onze eigen middelen en grote steun van sponsors, staat er nu een schitterend nieuw gebouw op ons sportcomplex.

Momenteel wordt er binnen en rondom het gebouw de laatste hand gelegd aan de afwerking en inrichting. De bekende puntjes op I. Het resultaat is echt super en een geweldige beloning voor de grote inzet van vele MSV-ers.

De officiƫle opening zal op een zaterdag in oktober plaatsvinden, een datum en informatie volgt nog. Hier gaan wij uiteraard een klein feestje van maken.

Daarna zal onze bouwcommissie zich bezig gaan houden met de volgende fases. Hierin zit o.a. de renovatie van oude kleedkamers, bestuurskamer en keuken.

Het trotse bestuur van M.S.V.'71

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71