Jenny Storm coördinator meidenvoetbal M.S.V.’71

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Jenny Storm coördinator meidenvoetbal M.S.V.’71

Jenny Storm coördinator meidenvoetbal M.S.V.’71

MSV gaat nog meer aandacht schenken aan de voetballende meisjes, meiden en vrouwen. Mede door het succes van de Oranje Leeuwinnen blijft het aantal voetbalsters maar groeien, ook bij MSV.

Al jaren volgt MSV het KNVB advies van gemengd jongens en meisjes voetbal tot ongeveer 12/13 jaar. Naast deze lijn wil MSV ook zo snel mogelijk starten met meiden teams in de jongste jeugd. Speciaal voor de meisjes die graag met andere meisjes willen voetballen.

Om alle MSV meisjes en meiden hierin goed te begeleiden en te volgen in hun ontwikkeling is Jenny Storm bereid gevonden om coördinator meidenvoetbal geworden. Zij gaat per ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 deze nieuwe rol vervullen binnen onze vereniging.

Jenny was de afgelopen jaren coördinator van onze jongste jeugd en is zelf oud voetbalster van ons eerste vrouwen elftal. Daarnaast heeft ze de veel trainingervaring en aan enthousiasme geen gebrek.

Wij wensen haar heel veel succes toe en weten zeker dat de meisjes en meiden bij haar in goede handen zijn. 

Meisjes die bij MSV willen voetballen kunnen vanaf al 4/5 jaar bij MSV terecht voor gratis proef trainingen.

Liefhebbers kunnen voor meer informatie contact opnemen met Jenny Storm via mail: arjanjenny.storm@kpnplanet.nl of tel. 06-21821000.

De TC van M.S.V.’71

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71