Keepers Trainer voor de jeugd bij M.S.V.'71.

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Keepers Trainer voor de jeugd bij M.S.V.'71.

Keepers Trainer voor de jeugd bij M.S.V.'71.

Verheugd kunnen wij u mededelen, dat M.S.V.’71 een keepers trainer heeft kunnen vast leggen voor onze gehele jeugd. Al onze keepers zullen in dit seizoen specifieke keepers training krijgen.

Dinand Ramdhan, zal onze jeugdopleiding gaan versterken. Deze 24 jarige trainer, woonachtig in s ’Gravenzande, is ondanks zijn nog jonge leeftijd een ervaren jeugd keepers trainer. In zijn jeugd heeft hij bij diverse clubs het doel verdedigd, waaronder Vlotbrug, HVC’10, en s ‘Gravenzande.

Op  16 jarige leeftijd was hij reserve keeper bij, jawel, ons eigen M.S.V.’71, onder toenmalig trainer Eric Tanis. Arjan v/d Kaaij was toen eerste keeper.

Bij die keepers voetbal school van Arjan v/d/ Kaaij, is Dinand Ramdhan al sinds 2012, een verdienstelijke docent. Verspreid over de vrijdag en zondag geeft hij training aan zo’n 80 keepers uit de hele regio. Arjan, heeft Dinand Ramdhan dan ook zeker aanbevolen als een enthousiaste, en gedreven trainer.
 

Op de vraag hoe hij het vindt om bij onze club aan de slag te gaan, zegt Dinand het volgende; “  Trainer zijn bij een club die in ontwikkeling is, blijft een mooi en leuk proces. Accommodatie ziet er goed uit, en  vind het dan ook spannend in de juiste zin. Een leuke uitdaging, zeker gezien het feit, dat er hiervoor geen specifieke trainer voorhanden was. Ook is dit mijn eerste echte zelfstandige klus, waar ik heel veel zin in heb”.

Wij wensen Dinand veel succes, en een fijne tijd toe, bij M.S.V.’71.

Rico Uytdebroek

Hoofd Opleidingen

M.S.V.’71.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71