Lidworden, overschrijven of stoppen?: voor 15 juni regelen!!!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Lidworden, overschrijven of stoppen?: voor 15 juni regelen!!!

Lidworden, overschrijven of stoppen?: voor 15 juni regelen!!!

Het einde van dit voetbalseizoen nadert. Voor de leden die zich willen uitschrijven of overschrijving naar een andere vereniging willen of hun lidmaatschap willen wijzigen, bijv. naar niet-spelend lid of donateur, gelden de volgende regels:......

RICHTLIJNEN IN- / UIT- EN OVERSCHRIJVINGEN

Het bestuur benadrukt dat alleen meldingen  via e-mail ledenadministratie@msv71.nl in behandeling worden genomen.

Let op: M.S.V.'71 draagt een ledenbijdrage af aan de KNVB. Bepalend daarbij is het ledenbestand op 1 juli. Leden die zich ná 1 juli afmelden wordt dan ook een bedrag in rekening gebracht. Voor dit seizoen was dat € 35,00.

WELKE ACTIE ONDERNEEMT U IN WELKE SITUATIE:

Afmelden als lid?

Via e mail: ledenadministratie@msv71.nl .

Uiterlijk 15 juni a.s.

Wijzigen lidmaatschap?

Via e mail ledenadministratie@msv71.nl .

Uiterlijk 15 juni a.s.

Overschrijving van  M.S.V.'71 naar andere vereniging?

 Aanmelden bij uw nieuwe vereniging, u heeft daar voor uw KNVB relatiecode nodig, die staat op de digitale spelerspas.
Overschrijvingen worden digitaal geregeld.
Een vereniging kan een blokkade instellen, bijv. financieel, zodat overschrijving niet direct mogelijk is. Dit geldt voor komende en vertrekkende spelers/speelsters. Belangrijk is dus, dat aan alle financiële en andere verplichtingen(contributie/inleveren kleding e.d.) is voldaan. Is er een blokkade ingesteld, dan kan deze door de oude vereniging worden opgeheven, zodra aan het gevraagde is voldaan door de speler/speelster. Hierna is de overschrijving akkoord.
 

Een KNVB-overschrijvingsformulier is dus niet meer nodig.

Overschrijving van andere vereniging naar M.S.V.'71?

Bij M.S.V.'71 een inschrijvingsformulier vragen of downloaden van de M.S.V.'71 site (>lidmaatschap > lidworden, http://www.msv71.nl/algemeen/lid-worden_17/) en ingevuld inleveren bij de ledenadministratie (Henk Smit). De overschrijving wordt ook dan digitaal geregeld en ook hier geldt dat een overschrijving door de oude vereniging geblokkeerd kan zijn, zie bovenstaande vetgedrukte tekst. Op het formulier moet uw e mailadress zijn vermeld waarmee u via de WedstrijdzakenApp geregistreed bent bij de KNVB, een pasfoto maakt u zelf of de teammanager van uw team met de WedstrijdzakenApp.

Aanvullende informatie/opmerkingen

Overschrijving is verplicht wanneer iemand in één of meer van de afgelopen 3 seizoenen spelend lid was van een andere vereniging dan de club waarbij de speler zich aan wil melden.

Let op: overschrijving van M.S.V.'71 naar een andere vereniging wordt alleen goedgekeurd als er aan alle financiële verplichtingen is voldaan en de door M.S.V.'71 verstrekte kleding, tas, enz. in goede staat is ingeleverd. Daarna krijgt men ook de eventueel betaalde borg teruggestort.
Voor meer info, zie link van de KNVB hier onder:

http://www.knvb.nl/assist/assist-wedstrijdsecretarissen/veldvoetbal/overschrijvingen

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71