M.S.V.’71 jeugdtenues krijgen een doorstart in Afrika

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > M.S.V.’71 jeugdtenues krijgen een doorstart in Afrika

M.S.V.’71 jeugdtenues krijgen een doorstart in Afrika

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

In het kader van verantwoord verenigen hebben een groot aantal jeugdtenues van M.S.V.'71 een nieuwe bestemming gevonden in Afrika.  

Dit seizoen werd onze jeugdafdeling verblijd met nieuw tenues, opgebracht door een aantal sponsors. De oude gebruikte jeugdtenues waren, door uitstekend beheer van Peter Vermeulen nog in prima staat.

In het kader van ‘verantwoord verenigen’ werd gezocht naar een mooie bestemming van de tenues.  Onze oud eerste elftal speler Ismail El Hadoui en vader van Jo13 talent Houdayfa kocht onze jeugdtenues op voor een goed doel. Het goede doel werd uiteindelijk via Anna van Staalduinen (lerares op de Westhoek) gevonden in Kenia (Oost Afrika).

Dit is overigens niet de eerste keer dat MSV tenues internationaal gaan. In het verleden zorgde onze oud materiaalman Ben Visser voor een 2e leven van onze kleding in Oost Europa. En twee jaar geleden belandde nog een grote hoeveelheid MSV senioren kleding in Suriname (Zuid Amerika). Deze kleding werd door senioren beheerder; Martin van Rijn overdragen aan onze hoofdsponsor Nico van Dijk voor een sport ontwikkelingsproject aldaar. 

Zo maken als wij als voetbalvereniging niet alleen kinderen blij in Maassluis, maar over heel de wereld.


Lees rustig bijgaand verslag wat wij onlangs ontvingen van Anne na haar bezoek in Kenia.

Te downloaden:

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71