M.S.V.’71 verwelkomt Unitas’63

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > M.S.V.’71 verwelkomt Unitas’63

M.S.V.’71 verwelkomt Unitas’63

Van een idee wat ruim twee jaar geleden ontstond tot een definitief besluit van het college van B&W Maassluis. Na een lange periode van verkennen en onderhandelen gaan M.S.V.’71 en Unitas’63 de samenwerking definitief met elkaar aan. 

Handbalvereniging Unitas’63 heeft al langer het voornemen om te verhuizen van hun locatie in het Wipperspark. De voorkeur voor hun doorstart ging daarbij uit naar een locatie in Maassluis-West.

Inmiddels hebben beide clubbesturen in goed overleg een mondeling akkoord bereikt en afgelopen week heeft ook de gemeente Maassluis zich achter de samenwerking geschaard.

Overeengekomen is dat het handbalveld van Unitas'63 een mooie plek krijgt op het complex van M.S.V.’71. Het voorste trainingsveld wordt op dit moment niet efficiënt gebruikt en kan met de aanleg van een handbalveld multifunctioneel inzetbaar gemaakt worden.

Door het gebruik van een demontabele omheining, kan in april de Megaweek-tent ook op deze locatie geplaatst worden. Unitas’63 zal bij hun thuiswedstrijden gebruik maken van de faciliteiten van M.S.V.'71. Net als tijdens hun wekelijkse trainingen.

Voor korfbalvereniging C.K.C. Maassluis is de verhuizing van Unitas'63 een mooie kans om de accommodatie in het Wipperspark uit te breiden. Al langer staan bij de vereniging nieuwe kleedkamers hoog op de agenda, die plannen kunnen nu verder uitgewerkt worden.

Een prachtige win-win situatie voor drie mooie Maassluise sportverenigingen en de gemeente Maassluis.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71