Ook dit jaar weer speculaaspoppen actie bij M.S.V.71

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Ook dit jaar weer speculaaspoppen actie bij M.S.V.71

Ook dit jaar weer speculaaspoppen actie bij M.S.V.71

Voor het 6e achtereenvolgende jaar organiseert M.S.V.’71 de succesvolle Speculaaspoppen verkoopactie. Onze nieuwe kleedkamers zijn het bewijs dat opbrengst van deze leuke en overheerlijke actie goed besteed wordt. Dit jaar sparen we voor de renovatie van onze oude kleedkamers.

Kopen en verkopen
Om deze actie succesvol te laten zijn is het nodig dat we kunnen rekenen op iedereen die M.S.V.'71 een warm hart toedraagt. Iedereen kan als koper optreden ,maar ook als verkoper.

Maak bijvoorbeeld uw werkgever enthousiast en vraag hem of haar een aantal speculaaspoppen af te nemen om aan het personeel te geven op 5 December. Met de opbrengst van deze actie speelt u op die manier voor Sinterklaas voor onze vereniging.

Onze jeugd helpt ook weer mee
Wij rekenen ook dit jaar weer op de enthousiaste inzet van onze jeugd!! Het doel is om zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen aan je vader, moeder, oma, opa, tantes, ooms, buurman,  buurvrouw, broer, zus enz..

Jullie ontvangen deze week de verkoopformulieren van de speculaaspoppen. Deze formulieren kunnen tot  9 november in onze commissiekamer ingeleverd worden.

Voor jullie geldt: voor elke verkochte doos speculaaspoppen (er zitten er twaalf in een doos) krijg je een lootje voor de  tombola tijdens de nieuwjaarsreceptie. Er zijn mooie prijzen te verdienen. En wie de meeste speculaaspoppen verkoopt krijgt een extra prijs! Poppen verkocht aan bedrijven waaraan een factuur wordt gestuurd tellen hierbij niet mee.


Heerlijke actie
De heerlijke speculaaspop is verpakt in een mooie geschenkdoos, weegt een halve kilo, is een halve meter lang en kost slechts € 5,00 per stuk!

Zo'n pop wil iedereen wel hebben zou je zeggen, zeker met het Sinterklaasfeest voor de deur.

Dus kopers en verkopers doe allemaal je best.

De speculaaspopcommissie van M.S.V.'71,                      

Vanessa van den Boogaart                                                                         

Arjan Storm

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71