Rabobank leden kunnen M.S.V.'71 geld bezorgen

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Rabobank leden kunnen M.S.V.'71 geld bezorgen

Rabobank leden kunnen M.S.V.'71 geld bezorgen

Dit item is verlopen op 12-10-2019.

De Rabo Bank stelt verenigingen en stichtingen in staat een donatie te verdienen voor de clubkas. Leden van Rabobank Westland kunnen vanaf 27 september stemmen op hun favoriete vereniging of stichting in de regio. Rabobank leden met zwart wit bloed stemmen natuurlijk op M.S.V.'71.

Beschikbaar bedrag

Rabobank Westland laat verenigingen en stichtingen meedelen in hun winst. In 2019 stellen zij hiervoor een bedrag van € 200.000 beschikbaar. De leden van de Rabobank mogen dit bedrag, door middel van stemmen, verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. M.S.V.'71 doet natuurlijk ook dit jaar weer mee.


Bestedingsdoel

Na de oplevering van de nieuwe kleedkamers en de uitbreiding van de bestuurskamer, is het nu de beurt aan de oude kleedkamers  om opgeknapt te worden. M.S.V.'71 wil het geld dat via de de Rabo Bank actie opgehaald wordt graag besteden aan de renovatie van de oude kleedkamers.

Hoe gaat het in zijn werk

Ben je lid van de Rabobank? Dan ontvang je in de week van 24 september een persoonlijke stemcode in huis. Met deze stemcode kun je van 27 september tot en met 11 oktober 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club.

  • Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen.
  • Jouw stem is pas geldig als je ze alle 5 hebt uitgebracht.
  • Je kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op 1 vereniging/stichting.
  • Jouw unieke stemcode onthoudt op welke vereniging/stichting je je stem(men) hebt uitgebracht.
  • Tot en met 11 oktober 2019 kun je je stem uitbrengen of wijzigen.

Dus ben jij lid van de Rabobank? Neem dan komende weken even de moeite om je stem(men) uit te brengen op M.S.V.'71.  Alvast bedankt!

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71