Tom Beugelsdijk bij Voetbal Driedaagse M.S.V.'71

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Tom Beugelsdijk bij Voetbal Driedaagse M.S.V.'71

Tom Beugelsdijk bij Voetbal Driedaagse M.S.V.'71

Dit item is verlopen op 30-08-2019.

Van 26 t/m 28 augustus a.s. organiseert M.S.V.'71 een voetbal Driedaagse voor de jeugd met als doel techniek verbeteren en plezier maken. De M.S.V.'71 trainers zullen worden ondersteund door ADO Den Haag speler Tom Beugelsdijk  en 2  jonge Maassluisevoetbal talenten te weten Bradly van Hoeven (Sparta) en Evan Rottier (ADO Den Haag).

Tom Beugelsdijk behoeft nauwelijks nadere introductie. De Haagse verdediger speelt al jarenlang in het Groen Geel van ADO Den Haag. Hij is  niet alleen populair in Den Haag , maar heel veel Nederlandse voetballiefhebbers hebben sympathie voor deze open eerlijke voetballer uit Den Haag. 

De 19 jarige Bradly van Hoeven is een van de 2 Maassluise voetbal talenten die hun medewerking hebben toegezegd aan de M.S.V.'71 voetbal driedaagse voor de jeugd. Bradly begon zijn voetballoopbaan bij Excelsior'M waar hij al heel snel opviel bij de scouts van diverse BVO's. Op 9 jarige leeftijd ging Bradly over naar Sparta. Daar speelt de talentvolle aanvaller nu in Jong Sparta.Onlangs maakte Bradly zijn debuut in het betaalde voetbal in de wedstrijd van Sparta tegen MVV.

Bradly van Hoeven

Het andere jonge talent, die tijdens de M.S.V.'71 voetbal driedaagse gaat helpen de trainingen te verzorgen bij M.S.V.'71 is de 17 jarige Evan Rottier. Hij is zeker geen onbekende bij onze club. In zijn jongste jeugd speelde Evan bij M.S.V.'71 waar hij werd opgemerkt door Excelsior'M.  Bij de tricolores speelde Evan 3 jaar , waarna hij werd gescout door ADO Den Haag. Daar speelt de snelle en technisch begaafde aanvaller nu al een aantal jaren met veel succes. Evan speelde zelfs al een paar interlands met Oranje O16. Vorg seizoen speelde Evan als 16 jarige in ADO Den Haag O19 en in de voorbereiding van dit seizoen speelde de jonge spits al 2 keer mee met JONG ADO ,waar hij ook al 2 keer wist te scoren.

Evan Rottier


Ben jij een gedreven voetballer die zich zelf wil ontwikkelen. Nu is het jouw kans om je techniek te verbeteren en mee te doen aan de Voetbal driedaagse. De voetbal driedaagse zal vooral gericht zijn om jouw techniek te verbeteren. Maar in deze dagen maken wij vooral ‘ook’ plezier met elkaar.

De trainingen staan onder leiding van 1e elftal spelers van M.S.V. 71 bijgestaan door Tom Beugelsdijk, Bradly van Hoeven en Evan Rottier.

Doe je mee ? Misschien word jij wel het nieuwe talent.

26, 27 & 28 Augustus staan wij van 09:00 tot 17:00 uur klaar om jou te helpen aan het verbeteren van jouw techniek.

Inschrijfkosten: €75,-

  • 3 dagen lang voetballen
  • Inclusief middag lunch (uiteraard ook kleine pauzes)
  • Waar een kleine snack & drinken wordt verzorgd
  • Inclusief trainingstenue
  • Inclusief prijzen winnen
  • Inclusief Diploma

Word jij ook het Nieuwe talent? Geef je op door een mail te sturen naar: jackvandervlugt@hotmail.com

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71