Word jij lid van de Club van 71????

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Word jij lid van de Club van 71????

Word jij lid van de Club van 71????

Je ziet het veel bij ‘mooie verenigingen’; een club van 100. Wat doet zo’n club van 100? Middels het collecteren van donaties van EUR 100,- draagt de club bij aan de vereniging.

Ook bij onze gezellige zwart witte vereniging willen we graag zo’n club oprichten. Welke andere naam dan ‘Club van 71’ valt er hiervoor te bedenken? Bijkomend voordeel is dat je al lid bent voor een (jaarlijkse) bijdrage van slechts EUR 71,- in plaats van voor de gebruikelijke EUR 100,-.

Wat beogen we met de Club van 71 te bereiken?

Hoewel onze vereniging getuige ook de regelmatige berichten op deze site in een goede flow zit, zijn extra inkomsten welkom. 
Met deze extra inkomsten willen we ‘leuke investeringen’ doen. Denk bijvoorbeeld aan dug-outs of bankjes bij veld 3, een ‘muurtje’ om vrije trappen op te oefenen, terrasverwarming, nieuw terrasmeubilair en meer van zulk soort zaken. Het voordeel van deze investeringen dat heel de vereniging er baat bij heeft en dat het volledig losstaat van de reguliere exploitatie.

Welke invloed heb je?
De Club van 71 heeft als doel om door middel van financiële bijdragen de vereniging zo prettig mogelijk te maken voor een ieder. Daarom zullen onze spaardoelen volledig democratisch vastgesteld worden. Je kunt je ideeën aandragen door een mailtje te sturen naar clubvan71@msv71.nl of door één van ons hierover aan te schieten.

Wat krijg je ervoor terug?
Allereerst draag je bij aan een optimaal verenigingsklimaat en een verdere verbetering van de randvoorwaarden om hiertoe te komen. Verder zal je steun – tenzij je anders wenst – voor iedereen zichtbaar zijn door een mooie presentatie van de Club van 71 en haar leden in de kantine, onder andere via de in het oog springende TV-schermen.

Hoe kun je lid worden?
We houden het graag zo simpel mogelijk voor je. Je kunt je daarom ‘gewoon’ aanmelden door een mailtje te sturen naar clubvan71@msv71.nl. Je ontvangt vervolgens van ons een factuur om je donatie te voldoen. Je lidmaatschap heeft de duur van een jaar. Na een jaar krijg je van ons opnieuw bericht of je je lidmaatschap wilt voortzetten of niet.

Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat we onze vereniging nog mooier kunnen maken. We zien je steun dan ook graag tegemoet. Via deze website zullen we je regelmatig op de hoogte brengen van de ontwikkelingen.

Suggesties of vragen zijn natuurlijk altijd welkom! Je kunt deze direct bij één van ons kwijt of via
clubvan71@msv71.nl

Namens de Club van 71,

Gerard Schilperoort, Ronald Ducaneaux, Tom Bijkerk en Johan Gerdes

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71