JO11 3. Wat een geweldige groep kinderen!

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-3 > JO11 3. Wat een geweldige groep kinderen!

JO11 3. Wat een geweldige groep kinderen!

De JO 11 van onze vereniging heeft een zeer goede lichting dit jaar. Ook in de JO 11 3 lopen dan ook zeer geweldige voetballers rond.

 

Dit is ook zeker te zien aan de uitslagen dit seizoen. Alles werd tot nu toe gewonnen op 1 wedstrijd na maar dat kwam omdat wij Naomi erg misten.  Een meid met zoveel pit die echt de aanjager van het team is.  Het team heeft niet één goede keeper maar wel 10, iedereen kan hier het doel verdedigen!

In de verdediging hebben wij vast Mika en Djamy. Mika voert iedere opdracht geweldig uit en is al niet meer weg te denken uit onze verdediging. Djamy is een hele harde en snelle verdediger hier kom je niet zo maar voorbij! Joey heeft het hardste schot van onze vereniging, menig keeper is al met bal en al in het net verdwenen. Bart en Jack combineren techniek en inzicht geweldig op de flanken en scoren er flink op los. Adyaan en Yassin ontwikkelen zich super als diepste spits, maar heb je ze in de verdediging nodig dan staan ze er ook! Noah en Damian zijn onze echte allrounders. Noah kan echt overal staan. Hard in de verdediging en in de voorhoede pakt hij ook zijn doelpuntje mee. Dan hebben we nog Damian, die staat echt overal, snel, technisch en veel overzicht.  Een geweldige groep kinderen dus!

Deze kinderen staan iedere week weer met een hoop enthousiasme op de voetbal mat. Verliezen doet pijn en winnen is het mooiste wat er is voor deze kinderen. A.S. zaterdag spelen ze een hele zware wedstrijd tegen Lyra die nog geen punt verspeeld hebben maar ze gaan de uitdaging aan! Wil je ze komen aanmoedigen dan zien we je graag verschijnen!

De wedstrijd begint om 11.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71