JO13-2 KAMPIOEN!!!!!!

Home > Voetbal > Pupillen > JO13-2 > JO13-2 KAMPIOEN!!!!!!

JO13-2 KAMPIOEN!!!!!!

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

Met de fraaie 0-7 overwinning afgelopen woensdag tegen GHVV in Heenvliet kon de JO13-2 zaterdag kampioen worden. Wel moest er dan minimaal een punt worden gepakt tegen Brielle. Onderschatting lag op de loer want Brielle stond laatste.

Zon, veel supporters, veld 1, kleedkamer 1….alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken en om het seizoen af te sluiten met de welverdiende titel. Sinds de 1e wedstrijd is de koppositie niet meer uit handen gegeven. Met 7 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verliesbeurt was vandaag een gelijkspel genoeg.

In de kleedkamer gespannen koppies. Geen lange wedstrijdbespreking; de missie was duidelijk.

Na de nodige teamfoto’s werd de warming-up geleid door de aanvoerder van vandaag, Auke. Een opvallend serieuze warming-up dit keer. Daarna nog even snel de kleedkamer in voor de laatste tips.

Met de opa van Sam Spanjaard als trouwste supporter en vandaag als uitstekende scheidsrechter werd er om 11.15 uur afgetrapt. Ondanks de laatste plaats van Brielle bleek het een taaie tegenstander met een erg goede keeper. MSV kreeg veel kansen en corners maar zoals in veel wedstrijden dit seizoen wilde de bal er niet snel in. De uitbraken van Briellle waren gevaarlijk en zorgde voor de nodige hartkloppingen bij de trainers en supporters. Maar met goaltjesdief Oscar in de gelederen werd aan de eind van de 1e helft de bevrijdende treffer ingeschoten.

In de rust een wijziging van het spelsysteem. Met een spits minder maar een middenvelder meer startten we weer fanatiek aan de 2e helft. Inmiddels wisten we dat concurrent Stellendam had gewonnen, dus bleef voor ons een gelijkspel noodzakelijk. De 2e helft gaf het zelfde spelbeeld. Veel (gemiste) kansen voor ons en gevaarlijke uitbraken door Brielle. Halverwege de 2e helft een vrije trap voor MSV een stukje buiten het strafschop gebied. Iedereen wilde de vrije trap nemen en uiteindelijk was het Ryan die de bal klaarlegde om te schieten. En hoe! Een verwoestend hard schot, onhoudbaar voor de keeper zorgde, voor de 2-0. De buit was binnen en achter de schermen werden de nodige voorbereidingen in gang gezet. En toen…..het fluitsignaal!!!!! JO13-2 IS KAMPIOEN!!!!

Gehuld in echte kampioenshirts van Patrick werden de kampioensmedailles door ons nieuwe hoofd Jeugdopleidingen Rico uitgereikt. Ook kregen de spelers een mooie beker en kreeg iedereen een mooie bos bloemen van secretaris Gerard.

Onder het genot van een patatje voor de kinderen en een drankje voor de ouders werd in de kantine het ‘We are the champions’ volop ingezet.

De JO13-2 heeft dit seizoen laten zien, dat je met een hecht en gezellig team gezamenlijk een mooie prestatie kan neerzetten waar iedereen trots op kan zijn!

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71