M.S.V.’71 Jo15-1 klimt op in 1e klasse

Home > Voetbal > Junioren > JO15-1G > M.S.V.’71 Jo15-1 klimt op in 1e klasse

M.S.V.’71 Jo15-1 klimt op in 1e klasse

Onze Jo15-1 presteert de laatste weken uitstekend. Naast de mooie bekerwinst op WFB in Ouddorp boekte het in de competitie 3 overwinningen op rij. Daarmee is het elftal van trainer; Rico Uytebroek en leider Raymond van Balen met stip gestegen naar de kopgroep in de 1e klasse.

Na een degelijke 1-4 overwinning op Sportpark Craeyenhout in Den Haag tegen HBS trad onze MSV-Jo15-1 jl. zaterdag aan tegen GDA Jo15-1.

Na een aanvallende aftrap kwamen de zwart/witte via een goede goal van Endurance al snel op 1-0. Halverwege de 1e helft verdubbelde onze Jo15 de voorsprong. Een fraaie rush over de linkerkant van Rody werd keurig binnen geschoten door Maikel. Tegenstander GDA probeerde het wel maar kwam niet verder dan een aantal vrij trappen voor de goal van onze keeper Cas. Het spel werd langzaam wel wat steviger maar zeker niet onsportief. Want uitdelen en incasseren hoort bij het contactspelletje. Maar het accepteren van een beslissing van de scheidsrechter nog meer. Helaas gingen vlak voor de rust twee spelers met elkaar op de vuist met 2 rode kaarten tot gevolg. Erg jammer, want dit gedrag hoort uiteraard niet op het voetbalveld thuis. Hierdoor konden beide teams de 2e helft dus met 10 man verder.

GDA had de mouwen opgestroopt en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. En de rood-witten kregen loon naar werken, want na 10 minuten ronde de Loosduiners een prima aanval af; 2-1. Zo werd het nog spannend op ons 2e veld met kansen en corners voor beide partijen. MSV bleef echter bij de les en speelde zich steeds met regelmaat onder de Loosduinse druk uit. Halverwege de 2e helft resulteerde dit in een snelle counter van MSV via Rody die de bal wederom prima aflegde op Maikel, die er met zijn tweede treffer; 3-1 van maakte. Hiermee was de strijd wel gestreden. Onze Jo15-1 gaf niets meer weg en kreeg steeds meer ruimte om de score uit te breiden. Zo kon Tijn in de slotfase de eindstand zelfs nog op 4-1 brengen.

Het was zeker niet de beste wedstrijd van MSV Jo15-1 maar het werd uiteindelijk wel een terechte overwinning. Met nog 5 duels (2 thuis en 3 uit) te gaan is MSV met stip gestegen naar een gedeelde 3e plaats, 1 punt achter nr. 2 Laakkwartier en 3 punten achter koploper KMD. Die afgelopen zaterdag verassend verloor van RAS. En dat is a.s. zaterdag om 13:00 onze tegenstander.  Veel succes jongens en meisje.

Gegroet met zwart/wit bloed.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71