M.S.V.'71 JO15-2 door in de beker via strafschoppenserie.

Home > Voetbal > Junioren > JO15-2 > M.S.V.'71 JO15-2 door in de beker via strafschoppenserie.

M.S.V.'71 JO15-2 door in de beker via strafschoppenserie.

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

In een echt bekerduel knokte JO15-2 voor wat ze waard waren en sleepten een gelijkspel uit de strijd. Strafschoppen moesten de beslissing brengen en dat deed MSV'71 beter dan Den Hoorn. Op de foto: de overwinning wordt gevierd.

Afgelopen zaterdag 20 oktober om 14.00 was het zover. De 1ste wedstrijd na de voorronde van de bekercompetitie. Deze wedstrijd werd gespeeld op eigen terrein tegen Den Hoorn JO15-6. Wij spelen 6e klas en zij spelen 5de klas. Het zou een spannende pot worden, maar we gaan ervoor.

Onder leiding van Dominik en Dion begonnen de jongens aan een wedstrijd welke zij natuurlijk heel graag wilde winnen.

Na enkele minuten spelen en beetje aftasten wat de tegenpartij in hun mars had, werd er gescoord door Den Hoorn, vanuit een corner, 0-1. Balen? Ja zeker, maar we lieten ons niet kennen. Door goed en positief spel, maakte Stijn de 1-1. Zo we kunnen weer opnieuw beginnen. Niets is nog verloren. Maar Den Hoorn had een antwoord en maakte de 1-2. Wat 1x kan gebeuren, kan een 2de keer ook gebeuren en daar ging de JO15-2 voor. Giordaney zag kans en schoot hem prachtig in het net.
2-2 met rust!

Jeetje, zouden we het redden? Iedereen deed zijn uiterste best en had zeker het idee dat deze wedstrijd gewonnen kon worden.

De 2 teams waren zeker gewaagd aan elkaar en gaven beide weerstand. Aan beide kanten hebben de keepers de nodige ballen uit het net gehouden en streden voor de winst.

MSV maakte als 1ste het 3de doelpunt, nu vasthouden jongens.

De wedstrijd werd feller en wat harder, over en weer werden er overtredingen gemaakt om die bal maar in bezit te houden en te strijden voor de winst.

Het mocht niet baten voor MSV, Den Hoorn maakte in de laatste 5 min de 3-3, OEI dat was jammer.

Nu was het weer de zet voor MSV om te scoren, maar het bleef voor beide partijen uit. Eindstand 3-3

Omdat het een bekerwedstrijd betrof en het nu gaat om knock out wedstrijden, moesten er penalty’s genomen worden. Deze moesten genomen worden in een nieuw systeem. Eerst wij, dan 2 door Den Hoorn en dan weer 2 door ons, of was het nou andersom. De spanning was erg hoog.

Wij schoten ze er mooi in en Bart hield van de tegenpartij nog mooier tegen. Wat een keeper op lijn!


Deze zal ook door Bart worden gestopt!

We hebben gewonnen, 4-2 in de penalty’s reeks.

Op naar de volgende ronde!!

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71