MO 17; Het is een lekker stel hoor!

Home > Voetbal > Junioren > JO17-1 > MO 17; Het is een lekker stel hoor!

MO 17; Het is een lekker stel hoor!

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

Ons MO17-1 team eindigde deze competitie op een keurige 2e plaats. Net achter onze buren van MVV'27 uit Maasland. Een prima prestatie van onze talentvolle jonge meiden.

 

Vorige keer schreef ik al dat deze meiden zo lekker bezig zijn. Nou ze zijn dik, dik, dik verdiend tweede geworden in deze competitie! Echt een heel mooi resultaat. 

Wat eigenlijk niemand had verwacht. De wedstrijd tegen MVV’27 was de wedstrijd. Jammer genoeg werd deze wedstrijd met 2 – 3 verloren en werd MVV’27 kampioen. Gefeliciteerd MVV!  Voor de MO- 17 was dit de enige verloren wedstrijd! Nou da is grote klasse meiden!

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd, een inhaal wedstrijd tegen Semper Altius. De meiden traden aan in hun uit- tenue om zo hun sponsor te bedanken ( en op de foto te gaan).  De wedstrijd werd met 7 – 1 gewonnen en zo werd de tweede plek een definitief feit. Semper had maar 10 meiden dus waren wij zo sportief om ook met z’n 10’en te starten. Met deze     7 – 1 zetten de meiden van de MO-17 een pracht resultaat neer waar zij trots op mogen zijn. Wij de trainers, coaches en vlaggers zijn dat in ieder geval zeker!

  Een altijd positieve en enthousiaste Ish 

Na de wedstrijd kregen de meiden bloemen en een lekkere zak snoep. Bedankt daarvoor!

Daarna hebben we met zijn allen in de kantine een patatje gegeten om dit mooie seizoen gezellig af te sluiten.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019 toe.

Nanette

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71