M.S.V.'71 JO8-2 heeft 1e overwinning binnen!

Home > Voetbal > Pupillen > JO8-2 > M.S.V.'71 JO8-2 heeft 1e overwinning binnen!

M.S.V.'71 JO8-2 heeft 1e overwinning binnen!

Alle begin is moeilijk, zo ook bij ons nieuwe leuke Jo8-2 mix team.  Na een dikke maand trainen en een aantal nederlagen kreeg onze Jo8-2 zaterdag 6 oktober loon naar werken.

 

In de prachtige Koningshoek tenues moesten de jonge MSV-ertjes het opnemen tegen een leuk Jo8 meisjes team van DSVP. Bij het voetballen bij de ‘jongeren onder de acht jaar’ spat het plezier er vanaf. En dat was deze zaterdag ook het geval.

Vol enthousiasme gingen de teams de sportieve strijd aan. Al snel nam MSV middels een mooie goal van de snelle Lisanne de leiding. De zwart/witten jongens en meisjes hadden er duidelijk zin in. Al snel werd de voorsprong uitgebreid. Nadat Sem er 2-0 van had gemaakt, scoorde Sander er in korte tijd twee achter elkaar; 4-0!

Wat een weelde voor het team van trainer/coach Gerrit Koorneef en Bas Lankwaarden. Tot nu toe had onze tweede Jo8 team namelijk nog geen overwinning behaald. En ook al worden er in deze leeftijdscategorie geen uitslagen en standen bijgehouden, een keertje winnen zou toch wel een keertje leuk zijn. Vlak voor de rust scoorde Sem nog keer en zo ging MSV met een mooie 5-0 aan de limonade.

Met deze grote en terechte voorsprong werd begonnen aan de 2e helft. Maar de meiden uit Pijnacker hadden een peptalk gekregen en gingen op zoek naar een tegentreffer. Ze deden erg hun best en dat resulteerde als snel in de 5-1. Even later was het wederom raak voor de blauw/witten; 5-2. Zou het dan toch nog spannend worden? Maar nee hoor; Maudy, Finn, Timo, Dex, Lisanne, Mike, Lisanne, Sander en Teun lieten DSVP niet dichterbij komen. Sterker nog, onze Jo8-2 pakte het goede spel weer op en maakt er via Sem al snel 6-2 van. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld. Uiteindelijk liep MSV via nog drie prima goals van Lisanne, Mike en Sem (zijn vierde), zelfs nog uit naar een fraaie 9-2 overwinning!

Ga zo door jongens en meisjes van Jo8-2!

PS: wij wensen Finn een spoedig herstel met zijn gebroken pols.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71