M.S.V.'71 Jo8-2 pakt eerste overwinning in 2019

Home > Voetbal > Pupillen > JO8-2 > M.S.V.'71 Jo8-2 pakt eerste overwinning in 2019

M.S.V.'71 Jo8-2 pakt eerste overwinning in 2019

Eerder dit seizoen konden we vanuit ons mix Jo8-2 mix team melden dat alle begin moeilijk is. Inmiddels zijn we een half jaar en de nodige trainingen en wedstrijden verder. Alle ervaringen en lessen kwamen er zaterdag 15 februari goed uit op ons halve trainingsveld.

In een heerlijk voorjaar zonnetje en ons mooie lichtblauwe reserve tenue speelde ons tweede Jo8-2 team tegen een leuk Jo8 team van MVV uit Maasland.

De eerste helft ging de strijd op en neer. Na ongeveer 8 minuten nam MSV de leiding middels een goal van Mike. Kort daarna maakte de Maaslanders echte alweer gelijk; onze keeper Teun was kansloos; 1-1.

Maar 5 minuten later was het weer onze Jo8-2 die toesloeg. Een leuke aanval werd prima afgerond door Lisanne; 2-1. En vlak voor de rust ging het zonnetje nog meer schijnen voor MSV, want het was wederom Mike die scoorde en er een 3-1 ruststand van maakte.

Wat een weelde voor het team van trainer/coach Gerrit Koorneef. Tot nu toe had onze tweede Jo8 team in 2019 nog geen overwinning behaald. En ook al worden er in deze leeftijdscategorie geen uitslagen en standen bijgehouden, een overwinning is altijd leuk.

Een spannende tweede helft volgde. MSV moest alle zeilen bij zetten om de winst binnen te halen. Zeker toen MVV er halverwege de 2e helft 3-2 van maakte. Er volgde de nodige kansen over en weer, maar zonder resultaat aan beide kanten. En zo werd de eerste overwinning van MSV Jo8-2 van dit jaar een feit.

Complimenten voor alle inzet aan Maudy, Lisanne, Finn, Sander, Dex, Timo, Teun, Mike en Sem. Gefeliciteerd en ga zo door!

Na de voorjaarsvakantie spelen we op 9 maart wederom thuis; om 10:30 tegen VFC.

Gegroet met zwart/wit bloed.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71