Verplicht spelregelbewijs voor alle spelers geboren na 1998!!

Home > Voetbal > Junioren > Junioren Algemeen > Verplicht spelregelbewijs voor alle spelers geboren na 1998!!

Verplicht spelregelbewijs voor alle spelers geboren na 1998!!

Voor alle spelers en speelsters geboren na 1998 is het verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de spelers geboren in 2002 aan de beurt. Je kan bij je vereniging de activatiegegevens opvragen. Deze bestaan uit je KNVB relatiecode en een persoonlijke activatiecode. Met deze gegevens kan je het account activeren via https://www.voetbalmasterz.nl/ . Let op: zonder spelregelbewijs mogen jullie niet spelen!!!

Over het spelregelbewijs

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Met ingang van het seizoen 2014/’15 zijn tweedejaars B-junioren (JO17) verplicht het spelregelbewijs te halen. Dat spelregelbewijs kunnen zij halen op Voetbalmasterz. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Voor vragen kan je terecht op de KNVB site: https://www.knvb.nl/info/44291/veelgestelde-vragen-spelregelbewijs

of log direct in op: https://www.voetbalmasterz.nl/ en ga aan de slag met oefeningen of direct met het examen. De verenigingen kunnen via Sportlink Club de activatiegegevens van de spelers en speelsters inzien en toesturen, om in te kunnen loggen heb je ook je KNVB bondsnummer nodig, die staat op je digitale spelerspas.

Voor enkele spelers is de "deadline" al bereikt (de bekerwedstrijden tellen ook mee!!!). Na 7 gespeelde wedstrijden zonder certificaat volgt schoring en een fikse boete.   

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5921786

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71