Maasdijk MO-17 – M.S.V.’71 MO-17 3 – 4 !

Home > Voetbal > Junioren > MO17-1 > Maasdijk MO-17 – M.S.V.’71 MO-17 3 – 4 !

Maasdijk MO-17 – M.S.V.’71 MO-17 3 – 4 !

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

De meiden van de MO-17 zijn lekker bezig!

Dit seizoen begonnen ze als een MO-17 terwijl ze als gemiddelde leeftijd eigenlijk een MO-15 zijn maar omdat twee meiden te oud zijn voor een MO-15 zijn ze toch als een MO-17 ingeschreven, omdat ze graag met elkaar verder willen groeien. Met de belofte dat ze de dames helpen waar nodig. Inmiddels zijn Neyka en Ylva bijna een vaste waarde daar. Ook Josephine onze keepster voetbalt daar af en toe mee net als Ezperansa, Lindsey, Kaya en Susanne.

Helaas moesten ze dit seizoen beginnen zonder hun motor op het middenveld. Ramona raakte zwaar geblesseerd tijdens hun laatste toernooi aan het einde van het seizoen. Helaas zal zij dit seizoen nodig hebben om te herstellen. Gelukkig gaat het goed. Ik zag haar vandaag zonder krukken lopen dus dat gaat de goede kant op. Ook moest Beau noodgedwongen de blessurebank op vanwege een hardnekkige enkel blessure. Zij hoopt na de winterstop weer aan te sluiten bij de trainingen. Dus moet er af en toe de hulp ingeroepen worden van Marieke en Isa. Maar met een hitte petit van 10 jaar in hun midden begonnen ze aan hun seizoen. En wat blijkt………ze doen het hartstikke leuk! Boven verwachting leuk!

Vandaag was een belangrijke wedstrijd. Wij als de nummer drie ( ja ze staan gewoon op de derde plek!) tegen de nummer twee, Maasdijk. Het werd een heerlijke pot. De eerste helft was zwaar. Stonden ze flink onder druk. Kwamen ze niet van hun helft. Wist de tegenstander een keer te scoren. In de rust zeiden ze tegen elkaar; we hebben nog een helft. Een helft met kansen. Neyka wilde twee keer scoren. Dat ze het drie keer deed daar hoor je ons niet over klagen. In de tweede helft was het MSV dat de druk opvoerde. Op een gegeven moment stonden ze zelfs voor met 1 – 3!!!. Door onder andere een schitterende corner van Ylva die de tegenpartij te machtig was en zo het goal in ging. De meiden van Maasdijk werden gek. Ze kwamen terug tot 3 – 3. Waar gezegd mag worden dat de gelijkmaker een schitterend doelpunt was. Maar de meiden van MSV gaven niet op. Het werd reuze spannend. Het spel ging over en weer. Met zijn allen hebben ze geknokt als echte leeuwwinnen om die drie punten mee naar Maassluis te nemen. En vlak voor tijd lukte dat! Neyka zette de eindstand op  3 – 4!!!

Grote klasse meiden!! We zijn trots op jullie.

Nanette

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71