Jack van der Vlugt en Jeremy van Loenen vallen in de prijzen bij M.S.V.'71.

Home > Voetbal > Selectie > Selectie Nieuws > Jack van der Vlugt en Jeremy van Loenen vallen in de prijzen bij M.S.V.'71.

Jack van der Vlugt en Jeremy van Loenen vallen in de prijzen bij M.S.V.'71.

Afgelopen zaterdag (6 juli) sloot de selectie van M.S.V.'71 het seizoen af met een heerlijke BBQ. Tijdens deze geanimeerde bijeenkomst werd Jeremy van Loenen verkozen tot talent van het jaar en mocht Jack van der Vlugt de prijs voor de meest waardevolle speler in ontvangst nemen.

Voor het zover was mocht de selectie eerst nog een keer flink aan de bak op. In Outdoor Valley in Bergschenhoek moesten zij zien te overleven in een heuse survivaltocht. Iedereen kwam moe maar voldaan en ongeschonden uit de strijd om op het terrein van M.S.V.'71 de inwendige mens van het nodige te voorzien.

Dylan en Joey.

Voorafgaand aan de BBQ, maar onder het genot van een heerlijk drankje werden eerst de 1e elftalspelers Dylan Dijksman en Joey Frerichs door technisch coördinator Paul van Loenen in het zonnetje gezet. Zij werden bedankt voor hun bewezen diensten voor de selectie en voor M.S.V.'71. Paul van Loenen zei het zo: "Jullie hebben ook dit jaar weer het trainingskamp in Spanje georganiseerd en deze afsluiting van het seizoen. Daarnaast zorgen jullie er wekelijks mede voor, dat er op zaterdag bij de jeugd voldoende scheidsrechters zijn. Jullie zijn topkrachten. Ik hoop dat jullie nog lang op deze manier doorgaan".

Afscheid selectiespelers.

Maar het officiële gedeelte was hiermee nog niet klaar. Zoals bekend wordt de selectie van M.S.V.'71 komend jaar flink uitgebreid. Elf nieuwe spelers komen naar de Steendijkpolder. Maar er nemen ook 5 selectie spelers afscheid. Dave van Deursen, Jeffrey Zwaard, Loek Voortman, Wesley Thonhauser en Bryan Vermeulen. Laatstgenoemde 3 waren aanwezig tijdens deze BBQ en werden door Paul van Loenen bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren bij M.S.V.'71. Geen van de 5 spelers heeft ervoor gekozen om voor een andere vereniging te gaan voetballen. Dave en Jeffrey stoppen helemaal met voetbal, terwijl Loek, Wesley en Bryan in een lager elftal bij M.S.V.'71 gaan spelen.

Jack van der Vlugt meest waardevolle speler

De technische staf van M.S.V.'71 evenals een aantal vaste supporters mochten aangeven wie in hun ogen de meest waardevolle speler van M.S.V.'71 in het afgelopen seizoen was geweest. Het werd Jack van der Vlugt. "Er was geen twijfel over mogelijk" zei Paul van Loenen in zijn toespraak. "Er is unaniem voor jou gekozen. En terecht. Want ook de statistieken ondersteunen deze keuze volledig. Jouw trainingsopkomst, het aantal assists (9) en doelpunten (25) vertonen uitstekende cijfers. Verder ben je ook nog op andere vlakken binnen onze vereniging heel waardevol. Zo ben je trainer van de JO13 en ben je mede organisator van de komende voetbal driedaagse voor de jeugd. Vorig jaar werd je gekozen tot talent van het jaar. En zoals dat de laatste jaren vaker is gebeurd ben je het jaar daarna het meest waardevol".

Jeremy van Loenen talent van het jaar

Tot slot riep technisch coördinator ook nog zijn zoon Jeremy naar voren. Door de technische staf en supporters werd hij verkozen tot het talent van het jaar in de selectie van M.S.V.'71. De trotse vader mocht de prijs aan zijn zoon uitreiken en zei het volgende: Op je 17e jaar speelde je al in het 1e elftal van M.S.V.'71 en afgelopen seizoen was je zelfs aanvoerder. Ik denk zomaar dat jij de jongste aanvoerder van het 1e elftal in de historie van M.S.V.'71 bent. Je bent op deze jonge leeftijd al een dragende speler en behoort tot de sterkhouders van deze selectie. Je hebt deze prijs dan ook volkomen verdiend."

Paul van Loenen bedankt

Als laatste mocht Paul van Loenen zelf ook nog een cadeau in ontvangst nemen. Uit handen van Martin van Rijn ontving hij namens de selectie voor bewezen diensten een ingelijst shirt.

Daarna mochten Danny Suisse en Jack Beekhuizen aan de bak om de vele hongerige magen te voorzien van een heerlijk hapje van de BBQ.

Aad Cordia maakte forto's van dit evenement. Deze zijn te zien en te download via bijgaande link. https://1drv.ms/u/s!Ao-BphXObcHDvWHCjSVzl9eK_0pV?e=rmzeOw

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71