M.S.V.'71 selectie op trainingskamp naar Zuid Spanje

Home > Voetbal > Selectie > Selectie Nieuws > M.S.V.'71 selectie op trainingskamp naar Zuid Spanje

M.S.V.'71 selectie op trainingskamp naar Zuid Spanje

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

De selectie van M.S.V'71 gaat dit seizoen op trainingskamp in Zuid Spanje. Donderdag a.s. vliegt de 4e klasser uit Maassluis naar Malaga en reist vervolgens door naar Hotel MS Amaragua in Torremolinos.

Tijdens het trainingskamp is er tijd ingeruimd voor inspanning en ontspanning. Er staan een aantal trainingen op het programma en op zaterdag 12 januari wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tegen Melissant.

Voor de nodige ontspanning is er ook voldoende ruimte in het programma. Zo heeft het hotel  een binnenzwembad, jacuzzi en sauna. Er wordt een voetbalquiz georganiseerd waarbij de spelers worden uitgedaagd om het beter te doen dan tijdens de seizoen opening.

De inwendige mens wordt zeker niet vergeten in Spanje, want er is ook volop tijd ingeruimd om lekker te eten en te stappen in Malaga. Uitstekende ingrediƫnten voor teambuilding.

Op zondag 13 januari keert het M.S.V.'71 gezelschap terug in Nederland. Het daarop volgende weekend staat op zaterdag 19 januari de competitie wedstrijd thuis tegen RAS op het programma, op dinsdag 22 januari wordt geoefend bij en tegen Victoria'04, aanvang 20.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71