Selectie van M.S.V.'71 sterk uitgebreid

Home > Voetbal > Selectie > Selectie Nieuws > Selectie van M.S.V.'71 sterk uitgebreid

Selectie van M.S.V.'71 sterk uitgebreid

Na afloop van het voetbalseizoen 2018 / 2019 heeft de technische commissie van M.S.V.'71 niet stilgezeten. Technisch coördinator Paul van Loenen slaagde erin om maar liefst 11 nieuwe selectie spelers te bewegen om bij M.S.V.'71 te komen voetballen.

Daarmee krijgt de selectie van trainer Harry van Kapel zowel in de breedte als kwalitatief een behoorlijke impuls.

Zes van de nieuwkomers kwamen afgelopen maandag al even langs bij hun nieuwe club. Wij stellen ze hierbij graag aan u voor.    

 


Jasper van Veen

De 20 jarige verdediger is de meest in het oog springende naam van alle nieuwkomers.

Hij komt over van Excelsior'M , waar hij vanaf de jongste jeugd heeft gespeeld. Altijd in de hoogste selectie elftallen. Afgelopen seizoen speelde de in Maasland woonachtige Jasper in het 2e elftal van Excelsior'M.

Hij kan uit de voeten als centrale verdediger (voorkeur) of als linker vleugel verdediger. Het is kopsterk en goed in de opbouw.

M.S.V.'71 zal pas na de winterstop gebruik kunnen maken van de nieuwe aanwinst omdat hij van september tot en met januari voor zijn studie stage gaat lopen in Spanje.
Said ait Rian

De 29 jarige Said ait Rian is geen onbekende bij M.S.V.'71. De linkerspits speelde eerder 2 seizoenen (2016 t/m 2018) voor onze club. Zijn voetballoopbaan bracht hem via Excelior'M (in de jeugd), VDL, Lyra, M.S.V.'71, VDL nu opnieuw bij onze club.  

Op de vraag waarom hij terugkeert bij M.S.V.'71 zegt de aanvaller, die indien nodig ook als spits kan spelen het volgende :"Er spelen een paar vrienden van mij in de selectie. En ik vond de sfeer en  gezelligheid bij M.S.V.'71 altijd prettig. Ik wil hier het plezier in het voetbal terugvinden. Ik ben in 2018 hier weggegaan omdat het toen niet zo goed klikte met de trainers, die er toen zaten (Ron Carli / Tim  Kolmus). Maar nu is er een andere trainer,waar ik een goed gesprek mee heb gehad. Ik denk dat we met deze selectie en de spelers, die erbij komen wel bovenin mee kunnen gaan doen. Een periode titel of het kampioenschap zou mooi zijn. Dat zou voor mij dan de 2e keer zijn want in 2017 promoveerden we met M.S.V.'71 ook naar de 3e klasse door een overwinning op Loosduinen. Ik heb er zin in moet ik zeggen".

Abdurrahman Yildiz

De in Schiedam woonachtige "Appie" Yildiz (28) speelde de afgelopen 3 jaar in Schiedam bij Excelsior'20. Zijn voetbal carrière begon in de jeugd bij Excelsior'M. Daar speelde Abdurrahman tot  2e jaar senior (A- en B selectie). Vervolgens kwam hij uit voor  Maasdijk, MVV'27, Lyra (samen met Said) en tenslotte Excelsior'20. Bij deze Schiedamse club speelde hij de eerste 2 jaar in het 1e elftal tot hij zijn kruisband scheurde en door drukke werkzaamheden minder tijd had om te trainen. Toen kwam "Appie" in het 2e terecht bij oud M.S.V.'71 trainer Leen Muis. De nieuwkomer bij M.S.V.'71 is een linkspoot, die het liefst linkervleugel verdediger speelt, maar ook als centrale verdediger uit de voeten kan. Hij is aanvallend ingesteld, heeft rust aan de bal, is snel en heeft een goede trap. De oud Maassluizer kwam de afgelopen jaren al regelmatig bij M.S.V.'71 om op zondag te kijken naar de teams die daar dan spelen. Daarom koos hij ervoor om komend seizoen bij onze club te komen spelen.

Justin van Rijswijk

Justin van Rijswijk is 19 jaar en komt over van Excelsior'M.

Evenals Jasper van Veen speelde hij tot op heden alleen maar voor de tricolores uit Maassluis.

Justin is doelman en speelde afgelopen seizoen in de JO19 (2e divisie) bij Excelsior'M. 

Het is een meevoetballende keeper met goede reflexen
 


Sergio van Staalduinen

Ook de 18 jarige Sergio van Staanduinen speelde zijn hele voetballeven al bij Excelsior'M.

Vanaf de B-jeugd in de selectie elftallen.

Afgelopen seizoen speelde Sergio in de JO19 -2 (Hoofdklasse). 

Het is een controlerende middenvelder, die het liefst op 6 speelt. Hij heeft ook wel rechter vleugelverdediger gespeeld.Jordi  Voogt

De 23 jarige Jordi Voogt keert terug op het oude nest.

Toen zijn vader (Nico Voogt) hier als sponsor (V&V Tuinbouwprojecten) rondliep en zijn broer (Stefan Voogt) in het 1e elftal speelde, was de jonge Jordi junior bij onze club tot 2e jaars A. Een aantal jaren geleden verhuisden zijn ouders naar Australie en later naar China en ging de jonge Jordi mee.

Nu is hij terug in Nederland en wilde weer gaan voetballen. Hij koos voor zijn oude club M.S.V.'71.  Jordi is een rechtbenige middenvelder met een goede pass, die het liefst centraal speelt.


Waarom gekozen voor M.S.V.'71

Een van de beweegredenen om voor M.S.V.'71 te kiezen is voor de meeste nieuwkomers het feit dat zij hier al vrienden en bekenden hebben spelen in de selectie. Daarnaast spelen er ook nog andere motieven een rol. Bijvoorbeeld bij Jasper van Veen : "De eerste helft van het komende seizoen ben ik op stage in Spanje. Daarom is de kans om bij Excelsior'M in één te spelen er niet. Dus ik dacht ik ga een half jaar bij M.S.V.'71 voetballen. Al mijn vrienden zitten hier ook in de selectie. En daarna kijk ik wel  hoe het verder loopt".

Ook Justin van Rijswijk ligt graag toe waarom hij voor M.S.V.'71 gekozen heeft : "Na 2/3 van het seizoen ben ik gestopt in de JO19 bij Excelsior'M omdat ik problemen kreeg met de trainer. Ik heb toen de keuze gemaakt om daar niet door te gaan en ben toen gaan rondkijken. Zo kwam ik in contact met Paul (van Loenen).  Ik heb toen een paar gesprekken gehad en dat beviel goed. Ook spelen er veel jonge gasten in de selectie waar ik er al een paar van ken. Ik kijk ernaar uit om hier te gaan spelen en plezier te hebben".

Sergio van Staalduinen had zo zijn eigen reden om te kiezen voor M.S.V.'71. "Ik word komend seizoen senior en zag geen toekomst meer bij Excelsior'M. Ik kon daar in het 3e gaan spelen, maar dat zag ik niet zitten. Het lijkt me leuker om in de selectie bij M.S.V.'71 te gaan spelen."


 

Nog meer nieuwkomers.

Behalve deze 6 nieuwkomers verwelkomen we het komende seizoen nog 5 andere spelers in de selectie van Harry van Kapel. Dat zijn Max van der Welle, Miquel  Exaltes, Younes  Hadiki, Devender van der Harst en Kevin Sentos.

Max van der Welle is een talentvolle middenvelder die overkomt van Excelsior'M (JO19). Hij kan alle middenveld posities invullen.

Miquel  Exaltes is een voorhoedespeler, die overkomt  van de JO19 van MVV'27. Miquel kan op alle posities in de voorhoede spelen.

Vleugelspits Kevin Sentos komt ook over van de JO19 van MVV'27.

Younes  Hadiki (20) speelde het afgelopen seizoen niet. Daarvoor speelde hij als vleugelspits of nummer 10 bij M.S.V.'71. Younes keert dus terug bij onze club

Devender van der  Harst is een jonge (20) verdediger,die de overstap maakt van het Schiedamse Excelsior'20. Devender is een centrale verdediger,die ook als rechtervleugel verdediger kan spelen.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71