Doortrainen voor het seizoen 2019-2020.

Home > Voetbal > Senioren > Senioren algemeen > Doortrainen voor het seizoen 2019-2020.

Doortrainen voor het seizoen 2019-2020.

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen wordt er van nu nog 6 weken doorgetraind om spelers van de nieuw te vormen teams en de trainers/leiders alvast aan elkaar te laten wennen.

Beste leden,

Het einde van het huidige seizoen is weer in zicht. Veel voetbalplezier hebben we beleefd met elkaar. Overwinningen, gelijke spelen en helaas natuurlijk ook potjes die verloren zijn. Dit seizoen zijn er promoties afgedwongen door goed voetbal spel. Afgelopen zaterdag hebben we zelfs een kampioen mogen begroeten! En dan ineens zit het huidige seizoen er al weer op…..

Maar niet getreurd, het komende seizoen staat eigenlijk al weer voor de deur. Druk zijn we bezig met alle voorbereidingen die daar bij horen. Graag willen wij dan ook jullie mededelen, dat we vanaf woensdag 29 mei 2019 starten met het nieuwe seizoen.

Vanaf deze dag willen we nog zo’n zes weken trainen volgens het seizoen 2019-2020. Op deze manier kunnen alle trainers en spelers alvast aan elkaar wennen, en zullen de selectie procedures van start gaan. Voor alle eerstejaars spelers zal er wat betreft aanvangstijd niet veel veranderen. Maar onze tweedejaars spelers die naar een volgende leeftijdscategorie gaan, kan het zijn dat ze of op een andere dag trainen, of op een ander tijdsstip. Kijk dus even naar ons huidige trainingsschema, die voor dit seizoen geldt.

Mocht er vragen zijn, neem gerust even contact op met de huidige trainer of coördinator van je leeftijdscategorie.

Met vriendelijke groet,

Rico Uytdebroek.

Hoofd Opleidingen

M.S.V.’71.  

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71