Verslagen selectie

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie

Verslagen selectie

 • M.S.V.'71 laat kans op volle winst in slotduel liggen

  Het al lang gedegradeerde M.S.V.'71 wilde het seizoen goed afsluiten en in elk geval een of meer punten overhouden aan het duel met GDA.  Het werd uiteindelijk 5-5 en daar mochten de bezoekers uit Loosduinen nog het meest tevreden mee zijn.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 blijft strijden tot het bittere eind

  M.S.V.'71 moest afgelopen zaterdag op bezoek bij titelkandidaat Monster. Dat de 3 punten in Monster zouden blijven stond eigenlijk bij voorbaat wel vast. De 3-0 nederlaag viel voor het hardwerkende team van de trainers Carli / Kolmus eigenlijk nog mee.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 met 10 man ten onder tegen Quick Steps

  M.S.V.'71 verloor afgelopen dinsdag in eigen huis de avondwedstrijd tegen Quick Steps. Het werd 2-3 voor de bezoekers. De thuisploeg eindigde de wedstrijd met 10 man omdat aanvoerder Joey Frerichs (foto midden) wegens protesteren met rood (2 keer geel) van het veld werd gestuurd.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 gedegradeerd naar de 4e klasse

  Koploper VELO legde M.S.V.'71 in Maassluis op de pijnbank. Het werd uiteindelijk 0-8 voor de bezoekers en daar mocht de thuisploeg nog best blij mee zijn. Door deze nederlaag degradeert M.S.V.'71 definitief naar de 4e klasse en blijft VELO koploper in de 3e klasse.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 krijgt te weinig tegen Maasdijk

  Het zit M.S.V.'71 dit seizoen niet echt mee. Ook tegen Maasdijk speelde de ploeg van Ron Carli / Tim Kolmus gewoon goed. Maar ook nu gingen de 3 punten naar de tegenstander. Het werd 1-3 voor Maasdijk. En dat was niet helemaal verdiend. Bij thuisclub M.S.V.'71 speelde middenvelder Mathijs Jansen (foto) een prima partij.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 laat kans op punten liggen

  In en tegen Naaldwijk heeft een vooral in de 1e helft goed spelend M.S.V.'71 de kans laten liggen om eindelijk weer eens 1 of meer punten bij te schrijven. Na een 1-1 ruststand ging de hekkensluiter uit Maassluis uiteindelijk toch weer onderuit.(2-1). Bij M.S.V.'71 speelde Mohammed Rasuli (foto) als centrale verdediger een prima partij.

  Lees verder
 • Rode kaart en Melvin van der Zeijden doen M.S.V.'71 de das om

  Evenals vorige week tegen Lyra speelde M.S.V.'71 ook nu tegen Verburch een goede eerste helft (0-0). Maar na een rode kaart van Tom Leinweber en de uitstekende invalbeurt van Verburch spits Melvin van der Zeijden bezorgden hekkensluiter M.S.V.'71 alsnog een ruime 0-4 nederlaag.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 maakt het Lyra slechts één helft moeilijk

  Hekkensluiter M.S.V.'71 heeft het Lyra, dat in de top van het klassement staat , een helft lastig kunnen maken. De ruststand was 2-2. Na de pauze stelden de Westlanders orde op zaken en liepen uit naar 5-2. De 2 doelpunten van M.S.V.'71 werden gemaakt door Jack van der Vlugt.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 met lege handen terug uit Wateringen

  Een hard werkend  M.S.V.'71 keerde met lege handen terug uit Wateringen. Thuisploeg KMD won vrij eenvoudig met 3-0. Bij de bezoekers was Dave van Deursen (foto) na een langdurige blessure weer van de partij en speelde een goede wedstrijd.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 buigt negatieve reeks om met puntendeling tegen Ariston'80

  Na negen nederlagen op een rij kon  M.S.V.'71 afgelopen zaterdag in eigen huis eindelijk weer eens een punt bijschrijven. Tegen Ariston'80 werd met 2-2 gelijkgespeeld. Jeremy van Loenen (foto) was  2 doelpunten de gevierde man bij de Maassluizers.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 doet zichzelf de das om

  M.S.V.'71 blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Deze keer was Duindorp in Den Haag met 3-0 te sterk. De thuisploeg werd al heel snel in het zadel geholpen door een ongelukkig eigen doelpunt van M.S.V.'71 aanvoerder Joey Frerichs (foto).

  Lees verder
 • Verslag in het AD van M.S.V.'71 tegen MVV'27

  In de Waterweg editie van maandag 5 februari schreef Perry Lievaart een impressie van de thuiswedstrijd tegen MVV'27.

  Lees verder
 • Ook MVV'27 legt M.S.V.'71 op de pijnbank

  Ook de 2e wedstrijd na de winterstop ging M.S.V.'71 hard (0-5) onderuit. Deze keer was MVV'27 een maatje te groot voor de equipe van Kolmus / Carli.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 in 2e helft zwaar onderuit tegen Maasdijk

  In en tegen Maasdijk liep M.S.V.'71 in de eerste wedstrijd na de winterstop opnieuw tegen een grote nederlaag aan. Het werd uiteindelijk 5-0 voor de ploeg van trainer Patrick Fieret. Werk aan de winkel derhalve voor het Maassuise trainersduo Ron Carli (foto) en Tim Kolmus.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 verliest oefenduel tegen Semper Altius

  M.S.V.'71 heeft het goede gevoel uit het trainingskamp in Spanje niet om weten te zetten in een goed resultaat tegen Semper Altius. Het werd 3-1 voor de thuisclub. Younes Hadiki tekende voor de Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 strijdend ten onder tegen Monster

  Een zwaar gehavend MSV moest het jongstleden zaterdag op eigen bodem opnemen tegen titelkandidaat s.c. Monster.

  Lees verder
 • GDA drukt M.S.V.'71 nog dieper in de zorgen

  GDA won afgelopen zaterdag in eigen huis verdiend (2-1) de 6 punten wedstrijd tegen mede degradant M.S.V.'71 en drukte daarmee de ploeg uit Maassluis nog een stuk dieper in de zorgen. Sven Schipper (foto) tekende voor de Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 zakt naar de laatste plaats

  Door een kansloze (6-0) nederlaag tegen VELO en de zeer verrassende 5-0 winst van concurrent en rode lantaandrager Ariston'80 op koploper Lyra, zakte M.S.V.'71 afgelopen zaterdag naar de laatste plaats op de ranglijst.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 opnieuw met lege handen

  Ook in het thuisduel tegen Schipluiden slaagde M.S.V.'71 er niet in om één of meer punten in Maassluis te houden. Deze keer bleef de teller steken op 3-5.

  Lees verder
 • Zwakke eerste helft nekt M.S.V.'71

  M.S.V.'71 zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Na de dramatische thuisnederlaag tegen KMD (0-7) van 2 weken geleden, bleek ook Verburch afgelopen zaterdag te sterk. In Poeldijk verloor de equipe van Ron Carli met 4-2. Jack van der Vlugt (foto) maakte voor M.S.V.'71 de beide doelpunten.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 krijgt dik verdiend pak slaag

  Een bijzonder slecht spelend M.S.V.'71 kreeg in eigen huis voetballes van het bezoekende KMD. De teller bleef uiteindelijk steken op 0-7 en daar mocht de thuisploeg nog erg blij mee zijn. Ondanks de 7 tegendoelpunten was doelman Bart den Broeder (foto) gek genoeg de enige speler van M.S.V.'71 die deze middag zijn normale niveau haalde.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 pakt eerste zege van het seizoen

  De laatste weken vertoonde het spel van M.S.V.'71 al een opgaande lijn, maar dat leverde nog te weinig punten op. Maar tegen Quick Steps in Den Haag proefde de equipe van Ron Carli eindelijk voor het eerst dit seizoen het zoet der overwinning. Jack van der Vlugt (foto) was met het enige doelpunt van de wedstrijd de matchwinner.

  Lees verder
 • Goed spelend M.S.V.'71 komt er bekaaid af tegen Lyra

  De teleurstelling was groot bij M.S.V.'71 na afloop van de wedstrijd tegen het bezoekende Lyra. Heel lang zag het er naar uit dat de thuisclub een verdiend punt aan het duel over zou houden. Maar in blessuretijd pakten de Westlanders als nog de volle winst (1-2).

  Lees verder
 • M.S.V.'71 pakt opnieuw een punt

  Na het opzienbarende gelijke spel van vorige week tegen Ariston'80 pakte M.S.V.'71 afgelopen zaterdag opnieuw een punt. In Maassluis werd tegen het nog ongeslagen Duindorp gelijkgespeeld (0-0). Daarmee is Ron Carli na zijn komst bij  M.S.V.'71 nog steeds ongeslagen. Mohammed Rasuli (foto) speelde een uitstekende wedstrijd.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 knokt zich ongelofelijk knap terug uit geslagen positie

  In de rust gaf werkelijk niemand nog een stuiver voor de kansen van M.S.V.'71. Door persoonlijke fouten stond het elftal van nieuwe trainer Ron Carli (foto) in de rust met 3-0 achter. Uiteindelijk mocht Ariston'80 nog blij zijn met de uiteindelijke 4-4.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 verliest opnieuw maar put moed uit goede 2e helft

  Ook de 2e wedstrijd in de 3e klasse verloor M.S.V.'71 met forse cijfers. Deze keer was Naaldwijk in Maassluis met 1-4 te sterk. Maar de goede 2e helft tegen een van de topploegen uit de afdeling geeft de jonge formatie uit Maassluis zeker enig houvast.

  Lees verder
 • Verslag in het AD van MVV'27 tegen M.S.V.'71

  In de Waterweg editie van het AD van Maandag 25 september staat een verslag van de wedstrijd MVV'27 tegen M.S.V.'71.

  Lees verder
 • Stroeve start M.S.V.'71 in de 3e Klasse

  De hernieuwde kennismaking met de 3e klasse viel M.S.V.'71 afgelopen zaterdag behoorlijk tegen. In Maasland verloor de formatie van Wilco Wapenaar bij MVV'27 afgetekend met 3-0.

  Lees verder
 • Slordig M.S.V.’71 verliest verdiend van Vierpolders

  M.S.V.'71 bewees zichzelf afgelopen zaterdag een slechte dienst door in de 3e bekerronde te verliezen (2-3) van 4e klasser Vierpolders. Het betekende een slechte generale in aanloop naar de competitie start zaterdag a.s. tegen MVV'27.

  Lees verder
 • Slordig M.S.V.’71 verliest verdiend van Vierpolders

  M.S.V.'71 bewees zichzelf afgelopen zaterdag een slechte dienst door in de 3e bekerronde te verliezen (2-3) van 4e klasser Vierpolders. Het betekende een slechte generale in aanloop naar de competitie start zaterdag a.s. tegen MVV'27.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 veel effectiever dan WFB

  In de 2e ronde van de beker stuurde M.S.V.'71 afgelopen zaterdag 4e klasser WFB met een 3-0 nederlaag terug naar Ouddorp. De thuisploeg ging in deze wedstrijd veel effectiever om met de kansen. Invaller Said Ait Rian (foto) nam met een beauty de 3e treffer voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 wint toernooi Vicotoria'04

  M.S.V.'71 is afgelopen zaterdag winnaar geworden van het toernooi bij Victoria'04 in Vlaardingen. Afgelopen dinsdag won de formatie van Wilco Wapenaar van Victoria'04-ZO (2-3) en zaterdag won M.S.V.'71 met 1-2 van de zaterdagtak van de ploeg uit Vlaardingen,die op de 2e plaats eindigde.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 ook te sterk voor Victoria'04-ZO

  Ook de 3e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen sloot M.S.V.'71 met winst af. In Vlaardingen werd de zondagtak van Victoria'04 met 2-3 verslagen. 

  Lees verder
 • Prima prestaties van M.S.V.’71-1 en 2 in oefenduels

  Afgelopen zaterdag presteerde de selectie van M.S.V.'71 in eigen huis uitstekend in 2 oefenduels. Eerst speelde het 2e elftal heel verdienstelijk gelijk (3-3) tegen het sterke Smitshoek-2. En daarna won het 1e elftal afgetekend met 6-2 van 4e klasser Hercules. Christian van der Pol (foto) maakte in deze wedstrijd 4 doelpunten.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 start oefencampagne met winst tegen HWD

  M.S.V.'71 opende het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen de zaterdag tak van HWD. Het elftalvan Wilco Wapenaar won vrij eenvoudig met 6-3. Nieuwkomer Hamza el Azzouti (ex Excelsior'20) nam een van de 6 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • AD verslag van promotiewedstrijd

  In de Waterweg editie van het AD stond vandaag (dinsdag 6 juni) een verslag van de promotie wedstrijd van ons 1e elftal tegen Loosduinen met de aansprekende  titel  Zwart-wit meesterwerk. Perry Lievaart schreef het stuk.

  Lees verder
 • Verslag WOS TV van promotiewedstrijd

  Van de promotiewedstrijd tussen M.S.V.'71 en Loosduinen maakte de WOS een kort TV verslag. Deze is elk uur te zien op de WOS TV. Maar ook via bijgaande link. http://www.wos.nl/wos-sport/tvgemist/item?pGI0z2C5OWeqd9QtAKIZgg==

 • Verslag van promotiewedstrijd op website Haags Amateurvoetbal

  Ook de website Haags Amateurvoetbal besteedde ruimschoots aandacht aan de promotiewedstrijd van M.S.V.'71 tegen Loosduinen. Inclusief foto's. Via bijgaande link is het verslag te zien. http://bit.ly/2rtTBlw

 • Wilco Wapenaar brengt M.S.V.’71 opnieuw terug naar de 3e klasse

  Op zaterdag 3 juni herhaalde de geschiedenis bij M.S.V.'71 zich. Evenals 12 jaar geleden loodste trainer Wilco Wapenaar zijn team na een bloedstollende finale naar de 3e klasse. Destijds was CKC het kind van de rekening. Deze keer droop Loosduinen na de 3-2 nederlaag gedesillusioneerd en uiterst teleurgesteld af .

  Lees verder
 • M.S.V.'71 moet zaterdag a.s. winnen in strijd om promotie

  De nacompetitie wedstrijd tussen Loosduinen en vv Madestein  eindigde op het terrein van Loosduinen afgelopen zaterdag in een 3-2 zege voor de thuisclub. Door dit resultaat moet M.S.V.'71 zaterdag a.s. in eigen huis winnen tegen Loosduinen om promotie naar de 3e klasse af te dwingen.

  Lees verder
 • AD verslag van Madestein tegen M.S.V.'71

  In de Waterweg editie van het AD stond vandaag (22 mei 2017) een verslag van de nacompetitie wedstrijd van ons 1e elftal tegen vv Madestein. Willem Lenting schreef het verslag.

  Lees verder
 • Stroeve start M.S.V.71 in nacompetitie

  M.S.V.'71 is matig begonnen aan de nacompetitie. In Den Haag werden de punten gedeeld (1-1) en was thuisclub SV Madestein net iets beter in de verplichte strafschoppenserie. (5-4). Bij een gelijk aantalpunten en een gelijk doelsaldo na alle gespeelde wedstrijden  promoveert de ploeg , die de strafschoppen het beste nam..

  Lees verder
 • Verzwakt M.S.V.'71 niet opgewassen tegen GLZ Delfhaven (2-0) 3-0

  Met een veredeld 2e werkte  MSV'71 de laatste competitiewedstrijd af tegen de op de 10e plaats staande Rotterdammers, de 2 jonkies achterin, Ben Wesselius en Ricardo de Jager deden het niet slecht maar moesten toch 3 doelpunten toestaan.

  Lees verder
 • M.S.V.71 troeft PPSC af en behaalt nacompetitie

  In een rechtstreeks duel won M.S.V'71 afgelopen zaterdag in eigen huis van directe concurrent PPSC (2-1) en stelde daarmee de (vervangende) periode titel veilig. Hierdoor mag het elftal van Wilco Wapenaar deelnemen aan de nacompetitie.

  Lees verder
 • M.S.V.71 stevig op koers voor nacompetitie

  M.S.V.'71 pakte afgelopen zaterdag in Delft 3 kostbare punten (1-3) tegen Concordia.  Door die zege en het puntenverlies van concurrent PPSC  tegen Quintus (2-2) klimt de ploeg van Wilco Wapenaar (foto) naar de 3e plaats, welke aan het eind van het seizoen recht geeft op het spelen van nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 schiet met scherp tegen Wanica Star

  Tegen hekkensluiter Wanica Star schoot M.S.V.'71 afgelopen zaterdag met scherp. Het werd de grootste overwinning dit seizoen. Liefst 15 keer moest de Haagse doelman Mansour Azizi de bal uit het doel halen. Christian van Eijk (foto)  maakte vandaag het 100e doelpunt van M.S.V.'71 in deze competitie.

  Lees verder
 • Slecht M.S.V.'71 pakt toch 3 punten

  M.S.V.'71 pakte afgelopen zaterdag tegen AGE/GGK de volle winst (2-0).Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Want de ploeg van Wilco Wapenaar speelde een van de slechtste wedstrijden van het seizoen.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 net niet in de dubbele cijfers

  Het was afgelopen zaterdag niet zozeer de vraag of M.S.V.'71 in Delft tegen DHC zou gaan winnen, maar meer met hoeveel. Uiteindelijk bleef de teller op 9 doelpunten in het voordeel van de bezoekers steken en werden ook nog 2 tegendoelpunten geïncasseerd (2-9). Matthijs Jansen (foto) , die goed speelde nam de openingstreffer voor zijn rekening.

  Lees verder
 • Verslag van M.S.V.'71 in het AD

  In de Waterweg editie van het AD van maandag 27 maart stond bijgaand verslag van de wedstrijd van CION tegen M.S.V.'71.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 stoot CION van de troon

  In een meer spannend dan mooi voetbalgevecht kon koploper CION het bezoekende M.S.V.'71 opnieuw niet de baas (0-0).  CION verloor deze middag niet alleen 2 kostbare punten, maar verspeelde ook zo goed als zeker de koppositie aan buurman DVO'32. M.S.V.'71 trainer Wilco Wapenaar (foto) was een blij man en  erg trots op zijn team. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 vergeet grotere uitslag neer te zetten tegen DVC

  Afgelopen zaterdag kreeg M.S.V.'71 tegen het zwakke DVC zijn sportieve revanche voor het onbegrijpelijke 2-2 gelijke spel in de heenwedstrijd. Deze keer zegevierde de thuisclub met 5-0 door 3 doelpunten van Christian van der Pol en 2 van Jeremy van Loenen (links op foto). En daarmee kwam DVC erg goed weg.

  Lees verder
 • Hervé Makuka velt M.S.V.'71 met zuivere hattrick

  Hervé Makuka was bij DVO'32 afgelopen zaterdag de grote man in het duel met M.S.V.'71. De rechterspits had met zijn zuivere hattrick in het eerste bedrijf een zeer belangrijk aandeel in de uiteindelijke 4-1 winst van zijn ploeg. M.S.V.'71 eindigde de wedstrijd met 10 man omdat de in de basis teruggekeerde Karim Attsou (foto) 2 keer geel kreeg. 

  Lees verder
 • SVV profiteert optimaal van offday M.S.V.'71

  M.S.V.'71 trainer Wilco Wapenaar (foto) baalde afgelopen zaterdag als een stekker. Want zijn ploeg had zichzelf  in Schiedam een zeer slechte dienst bewezen door met 2-0 te verliezen van een strijdbaar SVV.  De thuisploeg speelde ook nog eens lange tijd met 10 man omdat Roland Oliveira  met 2 keer geel vroegtijdig de kleedkamer kon opzoeken.

  Lees verder
 • Ook Semper Altius kan M.S.V.'71 niet stoppen

  Vooraf zag M.S.V.'71 best wel op tegen de confrontatie met Semper Altius. Ook bij rust zag het er nog steeds niet goed uit voor thuisploeg M.S.V.'71 (0-1). Maar na afloop kon er toch volop gelachen worden in de Maassluise kleedkamer. Want de ploeg van trainer Wilco Wapenaar trok uiteindelijk met 3-1 aan het langste eind.

  Lees verder
 • Uitstekend M.S.V.'71 neemt ook afstand van VOB

  Vorige week maakte M.S.V.'71 korte metten met directe concurrent Quintus (0-4). En ook deze week werd de andere directie concurrent VOB slachtoffer van de dadendrang van een ontketend M.S.V.'71. Het werd uiteindelijk 5-0 voor de thuisclub en daar mocht VOB de  handen echt mee dichtknijpen.

  Lees verder
 • IJzersterk M.S.V.'71 deelt gevoelige tik uit aan Quintus

  M.S.V.'71 deed afgelopen zaterdag erg goede zaken. Zelf rekende de ijzersterk spelende formatie van Wilco Wapenaar afgetekend met 0-4 af met directe concurrent Quintus. En omdat ook VOB deze middag punten verspeelde, stijgt M.S.V.'71 twee plaatsen op de ranglijst en is opgeklommen naar plek 3.

  Lees verder
 • M.S.V.71 eenvoudig langs Egelantier Boys

  Afgelopen zaterdag oefende M.S.V.'71 in eigen huis tegen 4e klasser Egelantier Boys. Het werd een eenvoudige 5-2 zege voor de ploeg van Wilco Wapenaar. Christian van der Pol was met 4 treffers uitstekend of dreef.

  Lees verder
 • M.S.V.71 met de schrik vrij tegen GLZ/Delfshaven

  M.S.V.'71 kwam afgelopen zaterdag tegen het zwak geachte GLZ/Delfshaven met de schrik vrij. Pas in blessuretijd maakte Christian van der Pol aan alle onzekerheid een eind en schoot zijn ploeg in veilige haven. (4-2). Rik Carli (foto) maakte een van de 4 doelpunten en viert dat op gepaste wijze.

  Lees verder
 • M.S.V.71 troeft PPSC af in meeslepend duel

  Het was afgelopen zaterdag feest in de kleedkamer van M.S.V.'71 in Schiedam. Want de formatie van Wilco Wapenaar was erin geslaagd om concurrent PPSC in eigen huis een gevoelige nederlaag toe te brengen. (0-2). Said Ait Rian nam de volledige Maassluise productie voor zijn rekening en verdediger Joey Frerichs (foto) was de absolute uitblinker bij M.S.V.'71.

  Lees verder
 • Uitstekend M.S.V.71 veel te sterk voor Concordia

  Een uitstekend spelend M.S.V.'71 liet in Maassluis geen spaan heel van het bezoekende Concordia.  Het werd uiteindelijk 8-0 voor de ploeg van interim coach Ricardo Bruce (Wilco Wapenaar was ziek). De prima spelende Said Ait Rian (foto) was met 2 assists en 1 doelpunt belangrijk voor zijn ploeg.

  Lees verder
 • Matig M.S.V.71 pakt toch grote overwinning

  M.S.V.'71 behaalde in Den Haag afgelopen zaterdag bij hekkensluiter Wanica Star een 1-6 overwinning. De ruime zege doet vermoeden dat M.S.V.'71 deze middag goed voor de dag kwam. Maar dat was zeker niet het geval. Dat vond ook Wilco Wapenaar (foto).

  Lees verder
 • DVO'32 stopt dadendrang M.S.V.71

  Kampioenskandidaat DVO'32 bracht M.S.V.'71 afgelopen zaterdag de eerste thuisnederlaag van het seizoen toe. De 0-3 overwinning was zeker verdiend maar ook wel wat geflatteerd. Mohammed Rasuli (foto) speelde centraal achterin een goede wedstrijd.

  Lees verder
 • Opnieuw indrukwekkende score voor M.S.V.'71

  Wat in de vorige wedstrijd tegen AGE/GGK net niet lukte (1-9 winst), daarin slaagde M.S.V.'71 afgelopen zaterdag in eigen huis tegen DHC wel. Het elftal van Wilco Wapenaar won nu wel met dubbele cijfers (13-0). Jeffrey Zwaard (foto) nam 4 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • Zevenklapper voor M.S.V.'71 spits Christian van der Pol tegen AGE-GGK

  Het vizier van Christian van der Pol (foto) stond afgelopen zaterdag in Rotterdam uiterst scherp afgesteld. Want de pas 16 jarige spits schoot tegen het zwakke AGE-GGK maar liefst 7 keer raak. Het werd uiteindelijk 1-9 voor de ploeg van Wilco Wapenaar.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 laat onnodig 2 punten liggen tegen DVC

  De teleurstelling was groot in het M.S.V.'71 kamp afgelopen zaterdag in Delft. Want het elftal van Wilco Wapenaar was er niet in geslaagd om laagvlieger DVC op de knieën te krijgen. Het werd uiteindelijk 2-2. Tony Vierhout (foto ) nam de eerste Maassluise treffer voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 pakt knap punt tegen koploper CION

  Na de bemoedigende resultaten van de afgelopen weken  stond M.S.V.'71 afgelopen zaterdag voor de lakmoesproef om te zien hoe ver het groeiproces inmiddels gevorderd is. En de jonge formatie van Wapenaar slaagde ruimschoots. Het werd uiteindelijk 2-2, met 2 doelpunten van Jeremy van Loenen (nr 6 op de foto)

  Lees verder
 • Groeiproces M.S.V.'71 vordert gestaag.

  M.S.V.'71 is bezig stappen te maken. Het bewijs leverde de jonge formatie van Wilco Wapenaar (foto) afgelopen zaterdag. De ploeg uit Maassluis liet zich niet intimideren door het fysieke geweld en het toneelspel van thuisploeg Semper Altius en nam keurig de 3 punten mee naar huis.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 opnieuw een zevenklapper

  In de oefenwedstrijd tegen zaterdag 4e klasser JHR schoot M.S.V.'71 afgelopen dinsdagavond opnieuw 7 keer raak. De einduitslag was deze keer 7-3. Said Ait Rian (foto) was met 3 doelpunten het meest productief.

  Lees verder
 • Praatsessie M.S.V.'71 heeft gewenst resultaat

  M.S.V.'71 is er afgelopen zaterdag op overtuigende wijze in geslaagd om de blamerende 7-1 nederlaag tegen VOB van vorige week recht te zetten. In eigen huis won het elftal van Wilco Wapenaar met dezelfde cijfers als waarmee vorige week werd verloren.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 krijgt flink pak slaag van VOB

  In eigen huis had een sterk spelend VOB afgelopen zaterdag geen kind aan M.S.V.'71.Na een kwartier keken de Maassluizers al tegen een hopeloze 3-0 achterstand aan en was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk bleef de teller op 7-1 steken. Dave van Deursen (foto) tekende voor de enige Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 pakt verrassend punt tegen Quintus

  Vooraf had iedereen bij M.S.V.'71 getekend voor een gelijkspel (3-3) in eigen huis tegen Quintus. Maar achteraf besefte Wilco Wapenaar en zijn mannen dat er misschien nog wel meer in had gezeten deze middag. Christian van Eijk(foto) speelde bij M.S.V.'71 een dijk van een wedstrijd en was ook nog eens goed voor een van de Maassluise treffers.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 achterin kwetsbaar

  De competitiestart nadert met rassen schreden, maar M.S.V.'71 lijkt nog niet klaar voor deze ouverture. Vooral verdedigend oogt het elftal van Wilco Wapenaar nog erg kwetsbaar. In en tegen Maasdijk werd het bekerduel met 6-3 verloren. De uitstekend spelende Dylan Dijksman (foto) nam een van de 3 Maassluise treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • Doelman Bart den Broeder behoedt M.S.V.'71 voor nederlaag met dubbele cijfers

  Plaatsgenoot Excelsior'M-2 was in het beker duel (2e ronde) voor M.S.V.'71 afgelopen dinsdag avond duidelijk een maatje te groot. Dankzij uitblinker doelman Bart den Broeder bleef de teller uiteindelijk op "slechts" 6-0 voor de tricolores steken.

  Lees verder
 • Nog werk aan de winkel voor M.S.V.'71

  Na 2 nederlagen in voorgaande oefenduels verloor het danig vernieuwde M.S.V.'71 afgelopen zaterdag ook de eerste bekerwedstrijd (2-4) tegen Erasmus. Trainer Wilco Wapenaar is niet in de war van deze nieuwe nederlaag.

  Lees verder
 • Vizier M.S.V.'71 nog niet op scherp

  In Rotterdam oefende de selectie van M.S.V.'71 afgelopen zaterdag tegen SDV. Het tweede elftal won met 1-3, terwijl het eerste team met 2-1 aan het kortste eind trok. M.S.V.'71 trad aan met 7 nieuwkomers. Een van hen was Tony Vierhout (foto).

  Lees verder
 • Teleurstellend einde van een teleurstellend seizoen voor M.S.V.'71

  In Schipluiden sloot M.S.V.'71 afgelopen zaterdag bij de kampioen van de afdeling het seizoen af met een kansloze 6-0 nederlaag.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 pakt verrassend punt tegen CION

  Een goed georganiseerd spelend M.S.V.'71 snoepte in eigen huis verrassend 2 punten af van subtopper CION. In de slotfase bewees Christian van der Pol (foto) opnieuw zijn waarde door de gelijkmaker (1-1) voor M.S.V.'71 binnen te koppen.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 met lege handen terug uit Delft

  Wie vandaag als M.S.V. '71 supporter hoop had op een goede wedstrijd, omdat we tegen een voetballende ploeg doorgaans beter presteren, kwam vandaag wel heel bedrogen uit.

  Lees verder
 • Bas Lankwarden trefzeker bij M.S.V.'71

  Met 2 doelpunten had Bas Lankwarden een groot aandeel in de 2-4 zege van zijn ploeg op JHR. De andere doelpunten kwamen op naam van Tom Vreugdenhil en de pas 15-jarige Christaan van der Pol.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 in slotminuten naar volle winst op DVC

  Na lange tijd boekte M.S.V.'71 in competitieverband weer eens de volle winst. In Delft werd DVC het kind van de rekening. Bij rust keek de ploeg van Wilco Wapenaar nog tegen een achterstand (1-0) aan, maar een goede tweede helft zorgde ervoor dat M.S.V.'71 alsnog 3 punten kon bijschrijven.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 verliest opnieuw teleurstellend van GGK

  Opnieuw kon M.S.V.'71 niet winnen van  het zwakke GGK. De wedstrijd tegen de hekkensluiter was een kopie van de heenwedstrijd. Ook nu werd met 2-3 verloren en ook nu was het onterecht.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 verrast vriend en vijand tegen FC Maense

  Vooraf gaf niemand een stuiver voor de kansen van M.S.V.'71 tegen het sterke nog ongeslagen FC Maense.

  Lees verder
 • M.S.V. '71 blijft tegen VOB met lege handen

  M.S.V. '71 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om de winstpartij van vorige week tegen PPSC een goed vervolg te geven. In eigen huis ging het elftal van Wapenaar met 1-2 ten onder tegen VOB.  Bryan Vermeulen (foto) tekende voor de Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V. '71 met 10 man knap langs PPSC

  Ondanks het feit dat M.S.V. '71 een groot deel van de wedstrijd met 10 man speelde, wist het elftal van trainer Wilco Wapenaar toch de 3 punten mee naar Maassluis te nemen (2-3).

  Lees verder
 • Schipluiden te sterk voor M.S.V. '71

  M.S.V. '71 is er niet in geslaagd om een of meer punten af te snoepen van de nog ongeslagen koploper Schipluiden.  Hoewel de mannen uit Maassluis veel strijd leverden, bleek de ploeg uit Schipluiden toch een maatje te groot en trokken zij met een 1-3 overwinning aan het langste eind. Wilco Wapenaar en zijn staf konden echter trots zijn op de jongens, die er met veel inzet een echte wedstrijd van hebben gemaakt.

  Lees verder
 • Ongekend slot bezorgt M.S.V.'71 alsnog punt uit bij Quintus

  Geert Dobbe (foto) was afgelopen zaterdag in Kwintsheul onbetwist de gevierde man bij M.S.V.'71. De Maassluise doelman schoot ver in blessuretijd een vrije trap in één keer achter zijn collega Mark van Steekelenburg en bezorgde zijn club daarmee een niet meer verwacht punt tegen thuisclub Quintus.

  Lees verder
 • FOUTENFESTIVAL NEKT M.S.V.'71

  Vandaag stond het als 5e  geklasseerde DVO'32 op het programma .Dus wellicht toch een kans om eens goed voor de dag te komen na de 7-0 afstraffing tegen Cion..

  Lees verder
 • M.S.V.'71 kansloos ten onder tegen CION

  In Vlaardingen verloor M.S.V.'71 afgelopen zaterdag kansloos met 7-0 van CION. De ploeg van Wapenaar eindigde het duel met 9 man, omdat zowel Bryan Vermeulen als Geert Dobbe  een rode kaart kregen van slecht leidende scheidsrechter de Winter.

  Lees verder
 • Jong M.S.V.'71 overtuigend tegen BMT

  Een jeugdig M.S.V.'71 elftal liet geen spaan heel van 4e klasser BMT in het vriendschappelijke duel dat afgelopen zaterdag in Maassluis werd gespeeld. De jonge formatie van Wapenaar won afgetekend met 7-0. Dylan Dijksman (foto) nam 3 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • Ongelukkige nederlaag M.S.V. '71

  In de wedstrijd tegen Ariston’80 heeft M.S.V. '71 een ongelukkige nederlaag geleden (0-1). De ploeg uit Delft was weliswaar iets sterker, maar de beste kansen waren voor M.S.V. '71. Deze kansen werden echter niet verzilverd, met als gevolg dat M.S.V. ’71 aan het eind van de middag met lege handen stond. Dat lag zeker niet aan Geert Dobbe, want de M.S.V.'71 doelman speelde prima.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 heeft het één helft knap moeilijk tegen JHR

  MSV'71 had het tegen JHR in de eerste helft knap moeilijk tegen de wel zware, maar technisch begaafde jongens uit Rotterdam. Na een opgelopen achterstand bleef MSV via twee geweldige kopdoelpunten van Herman Janson( foto) toch aan de goede zijde van de score.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 wint en is van die hatelijke nul af

  M.S.V.'71 had er 4 wedstrijden voor nodig om de eerste punten van de competitie bij te kunnen schrijven. Na 3 nederlagen op rij behaalde het elftal van Wilco Wapenaar afgelopen zaterdag in eigen huis de volle winst (2-0) tegen DVC. Invaller Bas Lankwarden (foto) nam de 2e treffer voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 verzuimt om de punten mee naar Maassluis te nemen

  De teleurstelling zal ongetwijfeld groot zijn geweest in de kleedkamer van M.S.V.'71 na de nederlaag in Rotterdam tegen GGK. Want de verliespartij (3-2) tegen de matige thuisclub was absoluut onnodig. Maar toch pakte GGK deze middag de eerste punten in deze competitie, terwijl M.S.V.'71 de 3e nederlaag op rij moest slikken en nog steeds puntloos is.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 wacht nog op eerste punten

  Na het verlies van vorige week tegen SVV leed M.S.V.'71 afgelopen zaterdag opnieuw een nederlaag. Deze keer was FC Maense te sterk (0-2) voor de equipe van Wilco Wapenaar.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 wint bekerduel verrassend van Maasdijk

  Na het verdienstelijke gelijke spel (0-0) tegen 3e klasser Den Hoorn pakte M.S.V.'71 afgelopen dinsdag avond in het 2e bekerduel verrassend de volle winst (3-2)  tegen de buren uit Maasdijk. De prima spelende Kenan Muminovic (links op de foto)  nam één van de 3 Maassluise treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 houdt met 10 man knap stand tegen Den Hoorn

  M.S.V.'71  leverde afgelopen zaterdag in Den Hoorn een knappe prestatie door gelijk (0-0) te spelen tegen de Zondag 3e klasser van die naam. Doelman Geert Dobbe (foto) was bij de Maassluizers de absolute uitblinker.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 verliest onnodig van Kethel Spaland (Zo)

  In de 2e oefenwedstrijd van het seizoen ging ons 1e elftal op woensdag 19 augustus jl, in Schiedam met 3-2 onderuit tegen Zondag 3e klasser Kethel Spaland.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 speelt gelijk tegen SDV

  Afgelopen zaterdag opende M.S.V.'71 het oefenprogramma voor het komende seizoen. De Rotterdamse 4e klasser SDV (Sterk Door Voetbal) kwam met 2 elftallen op bezoek in de Steendijkpolder.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 blijft met 9 man Maasdijk de baas

  M.S.V.'71 sloot het seizoen 2014 2015 afgelopen zaterdag in eigen huis waardig af. In een wedstrijd waar voor beide ploegen niets meer op het spel stond versloeg het elftal van Wilco Wapenaar ondanks 2 rode kaarten het bezoekende Maasdijk met 4-3. Bij de thuisploeg nam Bas Lankwarden (links op foto)  3 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 blijft tegen HPSV steken op 2-2

  Voor de 2e keer dit seizoen wist M.S.V.'71 niet te winnen van laagvlieger HPSV. Zo erg als in de heenwedstrijd (2-1 verlies) werd het deze keer niet , maar het gelijke spel was ook nu een flinke tegenvaller voor trainer Wilco Wapenaar (foto).

  Lees verder
 • M.S.V.'71 pakt opnieuw de volle winst

  In Den Haag rekende M.S.V.'71 pas in de 2e helft af met het zwakke HDV en won verdiend met 2-4. Adiel Amakran (foto) maakte in deze wedstrijd een fantastisch doelpunt.

  Lees verder
 • Uitstekend M.S.V.'71 heeft geen kind aan RAS

  Een vooral in de eerste helft prima spelend M.S.V.'71 maakte deze middag korte metten met het bezoekende RAS, dat met een 4-0 nederlaag terug naar Den Haag werd gestuurd. De goed spelende Dylan Dijksman (foto) nam een van de 4 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 heeft overwinning voor het grijpen maar doet het niet

  Heel lang leek het erop dat M.S.V.'71 afgelopen zaterdag tegen de matige middenmoter Hercules eenvoudig de 3 punten mee naar Maassluis zou nemen. Maar de mannen van Wapenaar  misten de mooiste kansen, waardoor M.S.V.'71 uiteindelijk met een gelijkspel (2-2) genoegen moest nemen. Maarten Voois (foto) keerde na weken blessureleed weer terug in de basis.

  Lees verder
 • Sterk M.S.V.'71 troeft Loosduinen af

  De laatste weken zag het veldspel van M.S.V.'71 er steeds goed uit maar dat leverde geen enkel punt op. Afgelopen zaterdag wist een opnieuw goed spelend M.S.V.'71 zichzelf wel te belonen. Loosduinen was in Maassluis het kind van de rekening (2-1). Adiel Amakran (foto) schoot de winnende treffer achter de uitblinkende doelman Blanc. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 in blessuretijd alsnog onderuit

  Een door blessures geplaagd M.S.V.'71 leek afgelopen zaterdag lange tijd af te stevenen op een 0-0 puntendeling tegen PGS Vogel, de nummer 4 van de ranglijst. Maar in blessuretijd ging het toch nog mis voor de equipe van Wilco Wapenaar en schoot invaller Mario van Duinen de bezoekers alsnog naar de overwinning (0-1). Bij M.S.V.'71 maakte de voor Maarten Voois ingevallen A-junior Ricardo de Jager (foto) een prima debuut.

    

  Lees verder
 • Te Werve moeizaam langs zich sterk verwerend M.S.V.'71

  Een zeker in de eerste helft goed spelend M.S.V.'71 heeft het titelkandidaat Te Werve afgelopen zaterdag in Rijswijk zeker niet gemakkelijk gemaakt. Uiteindelijk won de thuisclub toch met 2-0. Bij M.S.V.'71 keerde Steven Wapenaar (foto) terug in de basis ,maar haakte na de pauze toch weer geblesseerd af. 

  Lees verder
 • Verburch maatje te groot voor M.S.V.'71

  In Maassluis had koploper Verburch afgelopen zaterdag geen enkele moeite met thuisclub M.S.V.'71. Na een 0-1 ruststand bleef de teller uiteindelijk steken op 0-5. Melvin van der Zeijden (foto) nam 4 van de 5 treffers voor zijn rekening. 

  Lees verder
 • Bas Lankwarden schiet M.S.V.'71 naar knappe zege

  In een turbulent duel met 2 rode en een hele lading gele kaarten leverde M.S.V.'71  een knappe prestatie door in Rijswijk met 1-2 te winnen van Vredenburch. Bas Lankwarden (uiterst links op foto) nam beide Maassluise treffers voor zijn rekening. 

  Lees verder
 • Matig M.S.V'71 pakt toch eenvoudig de volle winst

  Op een koud en winderig sportpark pakte M.S.V.'71 in een zeker niet hoogstaand duel toch de volle winst (5-1) op BMT. Dave van Deursen (foto) speelde een prima partij. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 klopt Hermes DVS in gelijkopgaand duel

  Als voorbereiding op de 2e competitiehelft  oefenden M.S.V.'71 en Hermes DVS (Za) afgelopen zaterdag tegen elkaar. Na een 0-1 ruststand trok thuisclub M.S.V.'71 uiteindelijk met 2-1 aan het langste eind. Assad Mohunlol (foto) nam via een strafschop de winnende treffer voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 wint nipt van HDV

  In eigen huis poetste M.S.V.'71 de blamerende 6-1 nederlaag van vorige week in en tegen Maasdijk door een 2-1 overwinning tegen HDV weg. Patrick Schilperoort (foto) maakte beide Maassluise treffers.

   

  Lees verder
 • M.S.V.'71 in de 2e helft weggespeeld

  Na een gelijke ruststand (1-1) werd M.S.V.'71 in het 2e bedrijf overklast door thuisclub Maasdijk. De teller bleef uiteindelijk steken op 6-1 en daarmee mochten de gasten uit Maassluis niet eens mopperen. Kees Starmans ) foto) maakte de enige Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 met de hakken over de sloot langs RAS

  In de allerlaatste seconde van de wedstrijd pakte M.S.V.'71 afgelopen zaterdag tegen 9 man van RAS in Den Haag verrassend  toch nog de volle winst (1-2). Joey  Frerichs (foto) zette zijn ploeg 10 minuten eerder op het goede spoor met de gelijkmaker. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 zet Hercules eenvoudig opzij

  Na 4 nederlagen op een rij doorbrak M.S.V.'71 afgelopen zaterdag deze negatieve reeks en stuurde tegenstander Hercules met een 4-0 nederlaag terug naar Den Haag. Aanvoerder Assad Mohunlol(foto) speelde bij de thuisclub een prima partij. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 zakt steeds verder weg.

  M.S.V.'71 leed in en tegen Loosduinen afgelopen zaterdag de 4e nederlaag op rij. De thuisploeg was met 3-0 te sterk voor de gehavende formatie van trainer Wilco Wapenaar (foto) uit Maassluis. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 kan Te Weve een half uur bijbenen.

  Een half uur lang was het treffen tussen M.S.V.'71 en koploper Te Werve  een echte wedstrijd. Daarna namen de gasten de touwtjes strak in handen en zegevierden eenvoudig met 0-4. 

  Lees verder
 • Verburch klopt M.S.V.'71 in de 2e helft

  In Poeldijk was M.S.V.'71 afgelopen zaterdag niet opgewassen tegen thuisclub Verburch. De Westlanders wonnen uiteindelijk overtuigend met 4-2. En het was aan doelman Geert Dobbe (foto) te danken dat de uitslag in de slotfase niet verder opliep. 

  Lees verder
 • Persoonlijke fouten doen M.S.V.'71 de das om

  De 1-4 nederlaag van M.S.V.'71 in eigen huis tegen Vredenburch doet vermoeden dat de ploeg van Wilco Wapenaar afgelopen zaterdag niets te vertellen had. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 pakt opnieuw 3 punten

  Evenals vorige week nam M.S.V.'71 ook nu de punten uit Den Haag mee naar huis. Deze keer bleef PGS/Vogel met lege handen achter. Het werd 1-2. Bij de gasten uit Maassluis was Zakaria Mahamud(foto) ook nu weer trefzeker. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 eenvoudig langs BMT

  Na het onverwachte verlies vorige week tegen HPSV herstelde M.S.V.'71 zich afgelopen zaterdag door BMT in Den Haag eenvoudig (0-5) aan de kant te zetten. Nick van Deursen (foto) nam een van de 5 treffers voor zijn rekening. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 maakt valse start tegen HPSV

  De 2-1 nederlaag, die M.S.V.'71 in Den Haag leed tegen HPSV was zowel onnodig als onverdiend en kwam keihard aan bij de ploeg van trainer Wilco Wapenaar (foto). 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 kansloos tegen sterk KMD

  In de 2e ronde van de beker is M.S.V.'71 tegen een grote nederlaag  aangelopen. Thuisclub KMD was met 6-0 veel te sterk voor de Maassluizers. 

  Lees verder
 • M.S.V.'71 speelt verdienstelijk gelijk tegen 3e klasser Kethel Spaland

  In Schiedam hielden Kethel Spaland en M.S.V.'71 elkaar in de eerste ronde van de beker in evenwicht (2-2). Twee keer nam de ploeg van Wilco Wapenaar (foto) een voorsprong ,maar wist deze beide keren niet vast te houden. 

  Lees verder
 • Steven Wapenaar maakt eerste minuten voor M.S.V.'71

  Zaterdag 9 augustus opende M.S.V.'71 de oefencampagne voor het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen DVO'32. De van HVC'10 overgekomen Steven Wapenaar maakte zijn eerste minuten in het keurkorps van de Maassluizers. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 doet tegen Maasdijk wat het moet doen

  In eigen huis deed M.S.V.'71 tegen Maasdijk wat het moest doen om eventueel nog aanspraak te maken op het spelen van nacompetitie. Het werd uiteindelijk 3-0 in het voordeel van M.S,V.'71. Bas Lankwarden (foto) nam de volledige Maassluise productie voor zijn rekening. 

  Lees verder
 • AD verslag van HBSS tegen M.S.V.'71

  In de Waterweg editie van het AD van maandag 5 mei jl. stond bijgaand verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen HBSS in Schiedam. Perry Lievaart schreef het verslag.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 pakt met 9 man punt tegen HBSS

  Door een domme rode kaart van aanvoerder Kees Starmans (foto) speelde M.S.V.’71 een groot deel van de wedstrijd met 10 man. Ondanks dat leek de ploeg van Wilco Wapenaar de vroeg verkregen voorsprong (0-1) nog over de streep te trekken. Maar in de 89e minuut ging het alsnog mis toen Leon Roozen de verdiende gelijkmaker achter Geert Dobbe kopte. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 houdt zicht op nacompetitie

  Door een 2-1 zege op HPSV en de winst van Hermes DVS tegen Verburch heeft M.S.V.'71 het behalen van de nacompetitie nog steeds volledig in eigen hand. De overwinning op HPSV kwam moeizaam tot stand. Geert Dobbe (foto) had met een aantal cruciale reddingen een belangrijk aandeel in de overwinning.. 

  Lees verder
 • Zwak M.S.V.’71 verspeelt 3 kostbare punten

  M.S.V.’71 bewees zichzelf afgelopen zaterdag een slechte dienst  door te verliezen (0-1) van het laaggeplaatste DVO’32. Assad Mohunlol (foto) kreeg al vroeg in de wedstrijd een rode kaart. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 erg slordig in de afronding

  M.S.V.’71 won afgelopen zaterdag in eigen huis het vriendschappelijke duel tegen zaterdag 4e klasser SDV erg eenvoudig (3-1). De uitslag had eigenlijk veel hoger moeten zijn , maar het vizier van de ploeg uit Maassluis stond deze middag niet op scherp. Bryan Vermeulen (foto) was wel trefzeker. De vleugelspits scoorde 2 maal. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 veel te sterk voor DVC

  Afgelopen zaterdag had M.S.V.’71 in Maassluis geen kind aan het bezoekende DVC. De ploeg van Wilco Wapenaar won dit thuisduel afgetekend en dik verdiend met 4-0. Bojan Stefanov (foto)speelde op het Maassluise middenveld een prima partij. 

  Lees verder
 • Veerkrachtig M.S.V.’71 pakt toch nog een punt bij Verburch

  Verburch en M.S.V.’71 speelden afgelopen zaterdag in Poeldijk een vermakelijke wedstrijd met een wisselend verloop. Qua resultaat kon het steeds alle kanten op. Uiteindelijk werd het een 3-3 gelijkspel. Namens M.S.V.’71 was David Renes 2 keer trefzeker.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 zet NOC Kralingen eenvoudig opzij

  M.S.V.’71 boekte afgelopen zaterdag een eenvoudige overwinning (5-0) op runner-up NOC Kralingen. Bryan Vermeulen (foto) nam namens de thuisclub 3 treffers voor zijn rekening.    

  Lees verder
 • Dubbel verlies voor M.S.V.’71

  In een uiterst aantrekkelijk duel verloor een prima spelend M.S.V.’71 nipt (3-2) van het talentvolle jonge Excelsior’R. De ploeg van Wapenaar verloor niet alleen de 3 punten maar ook Bas Lankwarden (foto). De Maassluise topscorer die ook in deze wedstrijd beide treffers voor zijn rekening nam, werd met rood naar de kleedkamer gestuurd. 

  Lees verder
 • Gouden wissel bezorgt M.S.V.’71 de overwinning

  Na een uiterst zwakke 1e helft trok M.S.V.’71 in het 2e bedrijf de zaken recht en boog de 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning. Beide Maassluise doelpunten werden gemaakt door invaller David Renes (foto). 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 wint eenvoudig van Hillegersberg

  In Rotterdam won M.S.V.’71 vrij eenvoudig de uitwedstrijd tegen het zwakke Hillegersberg. Zo'n grote overwinning als in de heenwedstrijd (9-0) werd het deze keer niet. Nu werd een bescheiden 3-5 zege geboekt. Bryan Vermeulen (foto) was 2 keer trefzeker.

  Lees verder
 • Wedstrijdverslag M.S.V.'71-1 - Quintus-1 3-2

  1. In een, zeker in de slotfase, uiterst spannend duel haalden de mannen van trotste trainer Wilco Wapenaar verdiend de volle winst binnen tegen het op de tweede plaats staande Quintus. Met uitblinker Maarten Voois aan het hoofd hield MSV'71 de in de in de eertste helft genomen voorsprong knap vast.
  Lees verder
 • AD verslag van Hermes DVS tegen M.S.V.'71

  In de Waterwegeditie van het AD van maandag 20 januari stond een verslag van de uitwedstrijd van ons 1e elftal tegen Hermes DVS. Jesse Lub schreef het verslag.  

  Lees verder
 • Hermes DVS troeft M.S.V.’71 opnieuw af

  En opnieuw kon Rico Uytenbroek  (foto) na afloop van het duel tegen M.S.V.’71 breeduit lachen. Want ook deze keer trok de Hermes DVS trainer tegen zijn oude ploeg aan het langste eind (3-0). In tegenstelling tot de heenwedstrijd in Maassluis was de overwinning nu wel verdiend. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verliest in 2e helft van Victoria’04

  Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie speelde M.S.V.’71 afgelopen zaterdag thuis vriendschappelijk tegen 3e klasser Victoria’04. Na een 0-0 ruststand wonnen de Vlaardingers uiteindelijk met 0-2. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 maakt het koploper Maasdijk knap lastig

  Teleurgesteld maar met opgeheven hoofd verliet M.S.V.’71 afgelopen zaterdag het veld in  Maasdijk. De formatie van Wilco Wapenaar had het de koploper knap lastig gemaakt , maar verloor uiteindelijk toch nipt met 2-1. De goed spelende Wesley Thonhauser (foto) maakte het Maassluise doelpunt. 

  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen HBSS

  In de Waterweg editie van het AD van maandag 9 december stond een verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen HBSS. Ronald van Meijeren schreef het verslag.

  Lees verder
 • Ook HBSS kan dadendrang M.S.V.’71 niet stoppen

  In Maassluis had M.S.V.’71 afgelopen zaterdag geen enkele moeite om runner-up HBSS de mond te snoeren. Vrij eenvoudig (3-0) zette M.S.V.’71 de opponent uit Schiedam opzij. Grote man bij de thuisclub was Bas Lankwarden, die de volledige Maassluise productie voor zijn rekening nam.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 veel te sterk voor HPSV

  Op een bar slecht veld in Den Haag heeft M.S.V.’71 korte metten (0-3) gemaakt met thuisclub HPSV. De score had nog veel hoger uit kunnen vallen als de mannen van Wapenaar wat zorgvuldiger met de kansen waren omgesprongen. Dave van Deursen (foto) speelde bij M.S.V.’71 een uitstekende wedstrijd.   

  Lees verder
 • AD verslag DVO'32 tegen M.S.V.'71

  In de Waterweg editie van het AD van maandag 16 November lazen we een verslag van de afgelopen zaterdag gespeelde uitwedstrijd van ons 1e elftal tegen DVO'32. Ronald van Meijeren schreef het verslag.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 blijft steken op gelijkspel tegen DVO'32

  In Vlaardingen kwam M.S.V.’’71 afgelopen zaterdag tegen DVO’32 niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Daarmee deed de ploeg van Wilco Wapenaar zichzelf iets tekort.

   

  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen Hargasport

  In de Waterweg editie van het AD van Maandag 11 november jl. lazen we een verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen hargasport. Gerrit Jan van Heemst schreef het verslag.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 zet Hargasport eenvoudig opzij

  Voor de 3e keer op rij stapte M.S.V.’71 als winnaar van het veld. Deze keer was Hargasport het kind van de rekening. Met 2 doelpunten en een assist had Bas Lankwarden (foto) een belangrijk aandeel in de 3-0 zege van zijn ploeg.

  Lees verder
 • Opnieuw winst voor M.S.V.’71

  Twee uitblinkende doelmannen en een gebrek aan scherpte bij de afwerking aan beide kanten zorgde ervoor dat de wedstrijd tussen DVC en M.S.V.’71 in een 0-0 leek te gaan eindigen. Maar daar dacht Patrick Schilperoort (foto) toch anders over. Want 8 minuten voor tijd schonk de M.S.V.’71 verdediger zijn ploeg alsnog de overwinning.

  Lees verder
 • Overtuigend M.S.V.’71 klopt ongeslagen koploper Verburch

  M.S.V.’71 verraste afgelopen zaterdag vriend en vijand door in eigen huis afgetekend met 3-0 te winnen van de ongeslagen koploper Verburch. De uitstekende spelende Assad Mohunlol (foto) was een van de hoofdrolspelers in het team van Wilco wapenaar.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 krijgt NOC Kralingen er niet onder

  NOC Kralingen en M.S.V.’71 speelden in Rotterdam de wedstrijd van de gemiste kansen. Uit een veelvoud van mogelijkheden wisten beide ploegen slechts één keer te profiteren. Met het gelijke spel kreeg M.S.V.’71 iets te weinig. Doelman Geert Dobbe (foto) speelde een goede wedstrijd.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 morele winnaar in duel met Excelsior’R

  M.S.V.’71 speelde afgelopen zaterdag in eigen huis gelijk (1-1) tegen het jeugdige talentvolle Excelsior’R , maar voelde zich na afloop toch de morele winnaar. Want de thuisploeg kwam na een 0-1 achterstand  knap terug en had in de slotfase zelfs nog uitzicht op meer. Bij M.S.V.’71 speelde verdediger Herman Janson (foto) een  ijzersterke wedstrijd. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 nestelt zich na zege op Real Parbo in subtop

  M.S.V.’71 heeft de smaak van winnen te pakken. Na de monsterzege van vorige week (9-0) thuis tegen Hillegersberg, moest deze keer Real Parbo eraan geloven. In Rotterdam won M.S.V.’71 met 2-5. Bas Lankwarden (foto) nam 2 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verplettert Hillegersberg

  De supporters van M.S.V.’71 hebben bijna een jaar op een thuisoverwinning van hun ploeg in de competitie moeten wachten. Maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. En hoe. Want in Maassluis liet de equipe van Wilco Wapenaar geen spaan heel van tegenstander Hillegersberg. Het werd maar liefst 9-0 voor de ploeg uit Maassluis. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 op valreep toch nog naast Quintus

  In een knotsgekke slotfase maakte M.S.V.’71 in Kwintsheul een hopeloos lijkende 2-0 achterstand alsnog goed. Met name de uitblinkende invaller Najim Fares (foto) had een groot aandeel in het verdiende Maassluise punt. 

  Lees verder
 • Valse start voor M.S.V.’71

  De ouverture van het nieuwe seizoen is voor M.S.V.’71 uitgelopen op een forse teleurstelling. In eigen huis moest de ploeg van Wilco Wapenaar zijn meerdere erkennen in Hermes DVS dat met een 1-3 zege terugkeerde naar Schiedam. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 na verlies bij SVS uitgebekerd

  M.S.V.’71 is er niet in geslaagd de 2e bekerronde te bereiken. In Capelle a/d IJssel was SVS  te sterk en won verdiend met 2-0. M.S.V.’71 trainer Wilco Wapenaar (foto) heeft de komende week nog veel werk te verrichten om zijn ploeg klaar te stomen voor de competitie opening thuis tegen Hermes DVS. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 speelt nuttige oefenwedstrijd tegen AGE

  In plaats van het bekerduel tegen DHZ speelde M.S.V.’71 afgelopen dinsdag in eigen huis een oefenwedstrijd tegen 3e klasser AGE. De bezoekers wonnen verdiend, maar enigszins geflatteerd met 1-4. Na maandenlang blessureleed maakte Patrick Schilperoort (foto) eindelijk weer zijn eerste minuten in het elftal van M.S.V.’71. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 start bekerronde overtuigend

  In de eerste ronde van de beker verpletterde M.S.V.’71 op eigen bodem het bezoekende Aeolus met maar liefst 8-1 door o.a. een zuivere hattrick van Bas Lankwarden (foto). De score had nog hoger uit kunnen vallen als de negentig minuten waren volgemaakt. Maar 10 minuten voor tijd werd de wedstrijd gestaakt. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verliest oefenduel tegen DVO’32

  M.S.V.’71 slaagde er afgelopen dinsdagavond niet in om de eerste oefenwedstrijd op eigen bodem winnend af te sluiten. DVO’32 was met 0-2 te sterk. 

  Lees verder
 • M.S.V.´71 zakt in Maasdijk in 2e helft door ondergrens

  In eigen huis vernederde gastheer Maasdijk  afgelopen zaterdag het bezoekende  M.S.V.´71 met maar liefst 7-0. De equipe van Wilco Wapenaar liet het vooral in het 2e bedrijf afweten en zocht  na afloop heel snel de kleedkamer op. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verliest van Quintus (2-1) en speelt nu zaterdag tegen Maasdijk

  In het HUISMAN MAZDA – HYUNDAI Toernooi in Maasdijk verloor M.S.V.’71 op dinsdag 6 augustus met 2-1 van Quintus. Door deze nederlaag speelt M.S.V.’71 nu zaterdag a.s. voor de 3e en 4e plaats tegen gastheer Maasdijk dat met 3-5 verloor van KMD. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 terechte degradant

  De 0-3 nederlaag in eigen huis tegen Honselersdijk bezegelde definitief het lot van M.S.V.’71 om volgend seizoen in de 4e klasse te gaan spelen.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 op de rand van de 4e klasse

  De nederlaag (4-2) die M.S.V.’71 afgelopen zaterdag in Naaldwijk leed tegen Westlandia brengt de ploeg van scheidend trainer Henk Boon (foto) opnieuw een stap dichter bij de degradatie naar de 4e klasse.  

  Lees verder
 • AD verslag van CION tegen M.S.V.'71

  In de Waterweg editie van het AD van maandag 29 april stond een verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen CION. Jorrit van Trigt schreef het verslag.
  Lees verder
 • Lot M.S.V.’71 nog niet bezegeld

  Afgelopen zaterdag leed M.S.V.’71 in Vlaardingen tegen CION de zoveelste nederlaag (4-2) van het seizoen. Het zijden draadje waar de Maassluizers al geruime tijd aan bungelen wordt hierdoor steeds dunner.

  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen Quick Steps

  In de Waterweg Editie van het AD van maandag 22 April stond een verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Quick Steps. Dan Rolandus schreef het verslag.
  Lees verder
 • Lijdensweg M.S.V.’71 duurt voort

  Het blijft kommer en kwel bij M.S.V.’71. Want na een acceptabele 1e helft ging de ploeg van Henk Boon en Wilco Wapenaar na rust opnieuw hard onderuit. Met 0-3 kwamen de zwart witten er toen nog genadig af.

  Lees verder
 • Degradatie komt steeds dichterbij voor M.S.V.'71

  In den Haag verloor M.S.V.’71 afgelopen zaterdag kansloos met 4-0 van SV Houtwijk. Ondanks de grote nederlaag speelde doelman Geert Dobbe (foto) een goede wedstrijd en voorkwam daarmee een nog grotere afstraffing.

  Lees verder
 • MSV' 71 en Duindorp in evenwicht

  Heel lang zag het ernaar uit dat Duindorp tegen M.S.V.’71 drie uiterst belangrijke punten mee zou nemen uit Maassluis. Maar op de valreep kwam thuisclub M.S.V.’71 via een strafschop van Kees Starmans (foto) alsnog langzij (1-1).

  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen Duindorp

  In de waterweg editie van het AD stond op maandag 8 april een verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Duindorp. Mathijs Benard schreef het artikel.
  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen Maasdijk

  In de waterweg editie van dinsdag 2 april stond een verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Maasdijk van afgelopen zaterdag. Het verslag werd gemaakt door Ronald van Meijeren.
  Lees verder
 • Twee dubieuze strafschoppen nekken M.S.V.’71

  Scheidsrechter Mehmet Sahan was afgelopen zaterdag in de ogen van heel M.S.V.’71 de gebeten hond. De leidsman gaf het bezoekende Maasdijk 2 dubieuze strafschoppen waardoor M.S.V.’71 met 3-4 opnieuw aan het kortste eind trok. David Renes (foto) viel goed in en scoorde een fantastisch doelpunt.

  Lees verder
 • Die Haghe geeft M.S.V.’71 geen schijn van kans

  M.S.V.’71 bezorgde zijn jarige trainer Henk Boon (foto) afgelopen zaterdag een flinke koude douche. Want in Den Haag werd zijn elftal door Die Haghe met 7-0 afgedroogd.

  Lees verder
 • Lastige uitwedstrijd voor M.S.V.’71

  Zaterdag a.s. gaat M.S.V.’71 in Den Haag op bezoek bij Die Haghe. Een ploeg de top van het klassement.

  Lees verder
 • Ook Semper Altius te sterk voor M.S.V.’71

  M.S.V.’71 heeft dit jaar de grootste moeite om punten bijeen te sprokkelen. Ook tegen Semper Altius lukte dat afgelopen zaterdag niet. De mannen uit Rijswijk wonnen in Maassluis met 1-2. Emre Bilek (foto) maakte de Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 ronde verder in Westland Cup

  Door een 5-3 overwinning op de zaterdagtak van Verburch is M.S.V.’71 er in geslaagd om de volgende ronde van de Flynth Westland Cup te bereiken. Bryan  Vermeulen (foto) nam een van de 5 treffers voor zijn rekening. Het was zijn eerste doelpunt bij het 1e elftal van M.S.V.’71.

  Lees verder
 • WOS reportage van M.S.V.'71 tegen KMD

  De WOS maakte afgelopen zaterdag opnamen van de wedstrijd van ons eerste tegen KMD. Via bijgaande link kunt u de reportage bekijken. http://www.wos.nl/televisie/uitzendinggemist/player/item/20130304-sport-samenvatting/

   

 • M.S.V.’71 wint oefenduel tegen Hargasport

  Afgelopen dinsdagavond speelde ons 1e elftal in eigen huis een oefenwedstrijd tegen de zondagtak van Hargasport en won met 1-0. Jeffrey Zwaard (foto) maakte een goede indruk.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 komt tekort tegen KMD

  M.S.V.´71 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om in eigen huis een of meer broodnodige punten te behalen tegen het kwalitatief sterkere KMD. De bezoekers uit Wateringen wonnen uiteindelijk dik verdiend met 1-4.  Kees Starmans (foto) maakte na langdurig blessureleed zijn rentree via een invalbeurt.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 houdt RAS op afstand

  Een zwaar gehavend M.S.V.’71 deelde in Den Haag de punten met rode lantaarndrager RAS. Het meer spannende dan fraaie degradatieduel eindigde in 2-2. Michael Rijgersberg (foto) opende namens M.S.V.’71 de score.

  Lees verder
 • AD verslag van Victoria´04 tegen MSV´71

  In de Waterwegeditie van het AD van maandag 11 februari stond een verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Victoria'04. Het verslag werd geschreven door Ronald van Meijeren.  
  Lees verder
 • Gebrek aan scorend vermogen nekt M.S.V.’71

  Voor de 6e keer op rij bleef M.S.V.’71 afgelopen zaterdag met lege handen. Concurrent Victoria’04 was in eigen huis met 3-1 te sterk voor de ploeg van Henk Boon. Vlak voor tijd verloor M.S.V.’71 ook nog eens Assad Mohunlol (foto) met een ernstig lijkende knieblessure.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 maakt het koploper MVV’27 knap lastig

  In Maassluis had koploper MVV’27 knap veel moeite met het in de onderste regionen verkerende M.S.V.’71. Uiteindelijk wonnen de Maaslanders toch verdiend met 1-3. Pim van Hal (foto) was verantwoordelijk voor de enige Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 wint ruim van DVO’32

  In een sportieve wedstrijd won M.S.V.’71 afgelopen dinsdagavond het oefenduel in Vlaardingen tegen DVO’32 dik verdiend met 2-7. Erik van Eijkelenburg (foto) smaakte het genoegen om tegen zijn oude ploeg te scoren.  

  Lees verder
 • Strijdend M.S.V.’71 niet opgewassen tegen Honselersdijk

  Ook M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om de ongeslagen thuisstatus van Honselersdijk te breken. De Westlanders wonnen in eigen huis met 3-1. Bas Lankwarden (foto) tekende voor de Maassluise treffer.
  Lees verder
 • Michel Duijvestein doet M.S.V.’71 de das om

  Voor de 3e maal op rij bleef M.S.V.’71 aan de verkeerde kant van de score. Afgelopen zaterdag was Westlandia met 1-3 te sterk. Pim van Hal (foto) maakte de enige Maassluise treffer.

  Lees verder
 • MSV71 -2 - Barendrecht-4 (3-1) 6-1

  De mannen van Steven James speelden een goede wedstrijd tegen het vriendenteam van Barendrecht, met 2 geweldige doelpunten was Michael Rijgersberg (foto)man van de wedstrijd.
  Lees verder
 • Ouick Steps wint van M.S.V' 71

  Een tegenvallend M.S.V.’71 leed zaterdag in Den Haag een (2-0) nederlaag bij een beter Quick Steps. Omdat de directe concurrenten van M.S.V.’71 ook niet tot winst wisten te komen blijft de equipe van Henk Boon (foto) op de 11e plaats van de ranglijst staan.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 2 – Neptunes Schiebroek 2 (1-3) 4-3

  Onze reserves knokten zich van een in de eerste helft opgelopen achterstand terug en bogen de 1-3 om in een 4-3 overwinning. Kenan Muminovic was weer de man van de wedstrijd.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 niet opgewassen tegen Houtwijk

  Houtwijk had tot nu toe op vreemde bodem nog 0 punten behaald en M.S.V.’71 was thuis nog ongeslagen. Afgelopen zaterdag sneuvelden beide trends. Want in Maassluis zegevierde Houtwijk dik verdiend met 0-3.

  Lees verder
 • Leonidas-3 – M.S.V.'71-2 (0-1) 1-3

  Een goed spelend M.S.V.'71 2 won verdiend met 1-3 Leonidas 3, met 2 goals was Kenan Muminovic (foto) man van de wedstrijd.
  Lees verder
 • Sterke 2e helft bezorgt M.S.V.’71 klinkende overwinning

  Afgelopen zaterdag rekende M.S.V.’71 op overtuigende wijze af met de onafgebroken serie nederlagen in uitwedstrijden. Aan de hand van uitblinker Kees Starmans (foto) klopten de Maassluizers directe concurrent Duindorp met maar liefst 0-4 en behaalde daarmee de eerste punten van dit seizoen in een uitwedstrijd.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 weerstaat Die Haghe en blijft thuis ongeslagen

  Ook de nummer 3 van de ranglijst (Die Haghe) slaagde er afgelopen zaterdag niet in om M.S.V.’71 in Maassluis een nederlaag toe te brengen. Uiteindelijk eindigde het sportieve duel in 2-2. Bij M.S.V.’71 speelde doelman Geert Dobbe (foto) een uitstekende wedstrijd.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 geeft wedstrijd in 2e helft uit handen

  Na de het behaalde punt tegen het Vlaardingse Cion (0-0) was de hoop op de eerste buit in een uitwedstrijd afgelopen zaterdag zeker aanwezig. Deze hoop werd in het eerste bedrijf ook zeker omgezet in daden.
  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen CION

  In de waterweg editie van het AD van maandag 8 oktober stond een verslag van de wedstrijd van ons eerste elftal tegen CION. Het verslag werd geschreven door Frank Dekker.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 blijft ook tegen CION thuis ongeslagen

  Tot op heden pakte M.S.V.’71 alle behaalde punten in thuiswedstrijden en is daarmee in eigen huis nog ongeslagen. Afgelopen zaterdag kwam daar weer een punt bij door het gelijke spel (0-0) tegen CION. Assad Mohunlol (foto) speelde centraal achterin een uitstekende wedstrijd.

  Lees verder
 • Slappe eerste helft kost M.S.V.’71 3 punten

  Een in de 1e helft slap en ongeïnspireerd spelend M.S.V.’71 kon in een veel betere 2e helft de nederlaag niet meer voorkomen. Thuisploeg KMD won daardoor verdiend met 3-2. Bij M.S.V.’71 was Abdel Kichouh (foto) met een doelpunt en een assist de belangrijkste man.

  Lees verder
 • AD verslag M.S.V.'71 tegen Victoria'04

  In de waterweg bijlage van het AD van maandag 24 september staat een verslag van de wedstrijd van M.S.V.'71 tegen Victoria'04. Fred Louter schreef het verslag.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 pakt belangrijke eerste zege

  Het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gomez werd in Maassluis met opluchting en grote vreugde begroet. Want in de 2e helft kwam de geruststellend lijkende 3-0 voorsprong  toch nog in gevaar. Maar Victoria’04 kwam niet verder dan 3-2. En daarmee was de eerste zege van M.S.V.’71 dit seizoen een feit. Ivan Fortes Dias (foto) was aan Maassluise zijde de uitblinker.

  Lees verder
 • M.S.V. ’71 2 – VVK ’68 2 1 – 4 (0 – 3)

  Onze reserves leden een verdiende nederlaag tegen VVK, er werd te slap gevoetbald en de tegenstander kon heerlijk counteren. Foto Michael van Dijk in duel.
  Lees verder
 • PPSC 3 – MSV ’71 2 (0-2) 0 – 8

  Onze reserves beleefden een gemakkelijke middag, in Schiedam werd PPSC 3 eenvoudig met 0-8 verslagen, Michael Rijgersberg (foto) was over het hele veld te vinden en scoorde 2 maal, Bryan Vermeulen vond 3 maal het net.
  Lees verder
 • AD Verslag van MVV'27 tegen M.S.V.'71

  In de waterweg editie van het AD van maandag 17 september stond een verslag van de wedstrijd va ons eerste elftal tegen MVV'27. Mathijs Bernard schreef het verslag. 
  Lees verder
 • M.S.V.’71 in slotfase verdiend onderuit tegen MVV’27

  In de regio derby tussen MVV’27 en M.S.V.’71 waren de Maaslanders duidelijk de beste. Toch duurde het heel lang voordat de thuisclub het betere spel in doelpunten (2-0) wist uit te drukken. Bij M.S.V.’71 speelde Herman Janson (foto) een sterke partij.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 Zat. 2 - VVOR Zat. 4 (5-0) 7-0

  8 september speelde MSV Zat. 2 de thuiswedstrijd tegen VVOR Zat. 4. Een tegenstander die vorige week met 5-1 gewonnen had en waarvan we dachten dat het nog best een moeilijke wedstrijd kon worden…...
  Lees verder
 • Maasdijk doet M.S.V.’71 opnieuw pijn

  De 7-3 nederlaag, die M.S.V.’71 aan het eind van het vorig seizoen in en tegen Maasdijk leed, lag bij de Maassluizers nog vers in het geheugen. Afgelopen zaterdag herhaalde de geschiedenis zich. Want ook nu trok thuisclub Maasdijk met grote cijfers (4-0) aan het langste eind. Vlak voor het begin van de wedstrijd haakte Maarten Voois (foto) af met een buikspierblessure,

  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen RAS

  In de waterweg editie van het AD stond op maandag 3 september een verslag van de wedstrijd M.S.V.'71 tegen RAS. Mathijs Benard schreef het verslag.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 deelt de punten met RAS

  Een gouden wissel van Henk Boon zorgde ervoor dat M.S.V.’71 één punt aan het eerste competitieduel met RAS overhield (1-1). Invaller Jose Borges de Oliveira (foto) maakte een kwartier voor tijd de halverwege de 2e helft opgelopen achterstand goed. En dat was meer dan terecht.

  Lees verder
 • Victoria '04 2 - M.S.V.'71 2 (1-0) 1-1

  Onze reserves speelden in Vlaardingen tegen Victoria'04 2 hun eerste competitiewedstrijd en moesten na rust een in de eerste helft opgelopen achterstand goedmaken. Een goede peptalk bleek voldoende voor 1 punt.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 niet opgewassen tegen sterk Neptunus-Schiebroek

  M.S.V.’71 is er niet in geslaagd om de 2e bekerronde te bereiken. De equipe van Henk Boon en Wilco Wapenaar was afgelopen zaterdag niet opgewassen tegen het sterke Neptunus-Schiebroek en verloor verdiend met 1-4. Erik van Eijkelenburg (foto) tekende voor de enige Maassluise treffer.

  Lees verder
 • Henk Boon tevreden over progressie M.S.V.' 71

  Een beetje tegen de verhouding in verloor M.S.V.’71 afgelopen dinsdagavond in eigen huis het bekerduel met Westlandia(Zo)-2 met 0-1. M.S.V.’71 trainer Henk Boon (foto) was niet van slag van de nederlaag.

  Lees verder
 • M.S.V.' 71 speelt nuttige oefenpartij tegen VDL

  Op een snikheet sportpark van VDL verloor M.S.V.’71 de oefenpartij tegen de stadgenoot uit Oost nipt met 2-1. Patrick Schilperoort (foto) tekende in de 2e helft voor de M.S.V.’71 treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.' 71 slaat slag in 2e helft en klopt FC Mozaïek

  M.S.V.’71 toonde afgelopen dinsdagavond in het bekerduel met FC Mozaïek 2 gezichten. Na een zeer povere eerste helft (2-0 achter) kwam de formatie van Henk Boon na de pauze herboren uit de kleedkamer en won alsnog dik verdiend met 4-3.

  Lees verder
 • Rozenburg klopt M.S.V.’71 in finale Ed Euser Memoriaal

  M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om in de finale van het Ed Euser memoriaal toernooi tegen thuisploeg Rozenburg de uitstekende prestatie tegen Excelsior’M-2 een goed vervolg te geven.  Rozenburg won verdiend met 2-0.

  Lees verder
 • M.S.V.' 71 klopt Excelsior-M maar verliest van Rozenburg.

  In Rozenburg bereikte M.S.V.’71 afgelopen donderdag avond heel verrassend de finale van het Ed Euser toernooi door stadgenoot Excelsior’M na een 3-3 eindstand in de strafschoppenserie te kloppen. Geert Dobbe (foto) stopte namens M.S.V.’71 twee strafschoppen  

  Lees verder
 • M.S.V.’71 2 – Neptunus - Schiebroek 2 0 – 0

  Voor het tweede begon afgelopen week de nacompetitie tegen Neptunus – Schiebroek. De nacompetitie werd bereikt na een ongelukkig seizoen. De eerste ronde was de ploeg van de trainers James vrij. In de tweede ronde kreeg de ploeg Neptunus – Schiebroek als tegenstander. Zij waren als derde geëindigd in de reguliere competitie en kregen zodoende de vervangende periode van de kampioen in handen.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 kan zich voor slotduel niet meer opladen

  Bij korfbal had de uitslag van de wedstrijd tussen Maasdijk en M.S.V.’71 niet misstaan. In Maasdijk trok de thuisclub dik verdiend met 7-3 aan het langste eind. Jorge Gomes (foto) was namens de gasten 2 maal succesvol.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 doet sportieve plicht

  Met veel vertoon van macht won M.S.V.’71 afgelopen zaterdag het laatste thuisduel van deze competitie met 2-0 van Rijnmond Hoogvliet Sport. Sander Broekhuizen (foto) nam beide treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 ook volgend jaar 3e klasser

  De laatste loodjes van deze competitie wegen uitermate zwaar voor M.S.V.’71. Zo ook afgelopen zaterdag weer. In Rotterdam Charlois verloor het zwaar gehavende elftal van Arnold Mohunlol  met 3-1 van CVV Mercurius. Sebastiaan van Vreeswijk (foto) maakte de  Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 doorbreekt slechte reeks

  Arnold Mohunlol kon na afloop van de wedstrijd tegen VVOR goed leven met de (1-1) puntendeling, die zijn ploeg in eigen huis behaalde. Met dit resultaat werd de negatieve reeks van de afgelopen weken een halt toegeroepen.  

  Lees verder
 • M.S.V.’71 hard onderuit tegen Lombardijen

  De ruime nederlaag, die M.S.V.’71 afgelopen zaterdag in eigen huis leed tegen koploper Lombardijen was niet helemaal in overeenstemming met de verhoudingen op het veld. De overwinning van de bezoekers was zeker verdiend, maar de hoogte van de uitslag (1-6) was  wel wat geflatteerd.

  Lees verder
 • AD verslag CION tegen M.S.V.\'71

  In de Waterweg editie van het Algemeen Dagblad van maandag 2 april lazen we een verslag van de wedstrijd CION tegen M.S.V.'71. Fred Louter schreef het verslag.
  Lees verder
 • Fysiek sterk CION klopt M.S.V.’71

  M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om 1 of meer punten mee te nemen uit Vlaardingen. Thuisclub CION won vrij eenvoudig en verdiend met 3-0 van de ploeg van Arnold Mohunlol (foto).

  Lees verder
 • M.S.V.’71 en Neptunus Schiebroek delen de punten

  Tegen het sterke Neptunus Schiebroek revancheerde M.S.V.’71 zich afgelopen zaterdag  voor de wanprestatie van vorige tegen Victoria. Het elftal van trainer Arnold Mohunlol sleepte een verdienstelijk punt (1-1) uit het vuur. Tien minuten voor tijd gaf scheidsrechter Switser rood aan Victor Velt van Neptunus Schiebroek en Kees Starmans (foto) van M.S.V.’71.

  Lees verder
 • Arjan van der Kaay houdt schade voor M.S.V.’71 beperkt

  Weinig spelers van M.S.V.’71 haalden afgelopen zaterdag in Vlaardingen tegen Victoria’04 hun normale niveau. Daardoor had de thuisclub geen kind aan het zwak spelende M.S.V.’71. Dankzij doelman Arjan van de Kaay bleef de schade voor de Maassluizers beperkt tot 2-0.

  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen VVK

  In de waterweg editie van het AD stond op maandag 12 maart een verslag van de wedstrijd van ons 1e elftal tegen VVK. Het verslag werd gemaakt door Fred Louter. 
  Lees verder
 • Uitstekende 2e helft bezorgt M.S.V' 71 drie punten

  De thuiswedstrijd van M.S.V.’71 tegen VVK was er een met 2 gezichten. Na 45 minuten mocht M.S.V.’71 zijn handen dichtknijpen met de 0-0 ruststand. Maar na een voortreffelijke 2e helft had de 3-1 zege heel gemakkelijk nog veel hoger uit kunnen vallen. Kenan Muminovic was met 2 treffers erg belangrijk voor zijn club.

  Lees verder
 • M.S.V' 71 geeft punten in slotfase weg

  Heel lang dacht M.S.V.’71 afgelopen zaterdag door een doelpunt van Jorge Gomes (foto) 3 punten aan het uitduel met Zestienhoven over te houden. Maar het liep anders. In het laatste kwartier draaide de thuisclub binnen 3 minuten de 0-1 achterstand om en trok uiteindelijk met 2-1 aan het langste eind.

  Lees verder
 • M.S.V.' 71 boekt belangrijke overwinning

  De eerste wedstrijd na de gedwongen winterstop leverde M.S.V.’71 onmiddellijk de volle winst op. In Rotterdam Zuid werd IJVV de Zwervers met 0-2 geklopt. Verdediger Patrick Schilperoort (foto) speelde een prima wedstrijd.

  Lees verder
 • Kansloze nederlaag ongeïnspireerd M.S.V. '71

  De oefenwedstrijd die M.S.V.’71 afgelopen zaterdag thuis speelde tegen de zaterdag tak van Leonidas, is er een om snel te vergeten.

  Lees verder
 • Collectief sterk M.S.V.' 71 klopt Westlandia

  Op het kunstgrasveld van VDL won M.S.V.’71 afgelopen zaterdag de vriendschappelijke wedstrijd tegen 3e klasser Westlandia met 4-2. Stefan Voogt (foto) speelde een uitstekende wedstrijd.

  Lees verder
 • Aanvallend M.S.V.’71 delft onderspit tegen Maense

  In Rotterdam nam Maense afgelopen zaterdag revanche voor de eerder geleden 1-0 nederlaag in de heenwedstrijd tegen M.S.V.’71. De Kaapverdianen wonnen in eigen huis verdiend met 4-2.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 speelt nuttige oefenpartij tegen Deltasport

  In Vlaardingen heeft M.S,V.’71 een nuttige oefenwedstrijd gespeelde tegen het 2e elftal van Deltasport. De thuisploeg won met 5-3.

  Lees verder
 • M.S.V' 71 verliest ongelukkig van Honselersdijk

  Het geluk van de koploper was bepalend in het duel van M.S.V.’71 tegen Honselersdijk. De wedstrijd kon bij een 1-1 stand in de slotfase alle kanten op. De bezoekers trokken uiteindelijk aan het langste eind. Want in de allerlaatste minuut van de officiële speeltijd besliste Azzdine El Khalifi namens Honselersdijk het vonnis over M.S.V.’71 (1-2).  

  Lees verder
 • M.S.V' 71 wint lastige Inhaalwedstrijd in Hoogvliet met 2-3!

  M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag in geslaagd om de lastige uitwedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport in winst om te zetten. Door deze zege klimt het elftal van trainer Rene van Antwerpen (foto) naar de gedeelde 4e plaats.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 te sterk voor Hermes DVS

  M.S.V.’71 heeft afgelopen dinsdag in Schiedam de oefenwedstrijd tegen zondag 3e klasser Hermes DVS met ruime cijfers  (2-5) gewonnen. Jorge Gomes (foto), die maar één helft speelde nam 2 goals voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verliest regio derby tegen Maasdijk

  M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om in eigen huis af te rekenen met buurman Maasdijk. Na een matig duel trokken de gasten verdiend met 0-2 aan het langste eind. Rene van Antwerpen (foto) beleefde weinig plezier aan zijn debuut als eindverantwoordelijke.

  Lees verder
 • Gelijkspel tegen CVV Mercurius kost M.S.V.'71 de 2e plaats

  Afgelopen zaterdag heeft de equipe van Eric Tanis en Rene van Antwerpen een unieke kans laten liggen om op te klimmen naar de 2e plek van de ranglijst. Nummer 2 en 3 bleven dit weekend namelijk puntloos. Maar M.S.V.’71 profiteerde niet. De ploeg uit Maassluis verspeelde in eigen huis tegen hekkensluiter CVV Mercurius ook 2 kostbare punten.

  Lees verder
 • Vier op een rij voor M.S.V.’71

  Een volwassen spelend M.S.V.’71 behaalde afgelopen zaterdag in Rotterdam een knappe 0-2 zege tegen het sterke VVOR. De twee fabelachtig mooie Maassluise treffers vielen beiden in de slotfase. Jorge Gomes en Sander Broekhuizen (foto) waren de makers.

  Lees verder
 • AD verslag van M.S.V.'71 tegen CION

  In het AD/RD van maandag 7 november stond een verslag van de wedstrijd M.S.V.'71 tegen CION. Mathijs Bernard schreef het verslag 
  Lees verder
 • Zwaarbevochten zege voor M.S.V.’71

  Met veel pijn en moeite is M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag in geslaagd om de 3 punten (1-0) in Maassluis te houden. Het lukte CION niet een bres te slaan in de sterke Maassluise defensie. Het laatste kwartier speelde M.S.V.’71 met 10 man omdat Jorge Gomes (foto) met 2 keer geel vroegtijdig naar de kleedkamer moest.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 2 - Vitesse Delft 3 (1-0) 2-2

  Onze reserves sleepten in blessuretijd toch nog een punt uit het vuur tegen Vitesse Delft 3 door een benutte strafschop van Assad Mohunlol(foto), op de site van de tegenstander stond het volgende verslag:
  Lees verder
 • M.S.V.’71 zet Neptunus Schiebroek simpel aan de kant

  In Rotterdam won M.S.V.’71 afgelopen zaterdag afgetekend met 1-4 van Neptunus-Schiebroek, dat het grootste deel van de wedstrijd met 10 man speelde. De doelpunten van M.S.V.’71 waren van grote schoonheid. Met name de treffer van Sebastiaan van Vreeswijk (foto) was een plaatje.

  Lees verder
 • M.S.V.´71 wint spectaculaire waterwegderby: 4-3!

  In een uiterst spectaculaire wedstrijd rekende M.S.V.’71 afgelopen zaterdag in Maassluis af met Victoria’04. Jorge Gomes had met 2 doelpunten een groot aandeel in de zege.     

  Lees verder
 • M.S.V.’71 kan vroege voorsprong niet vasthouden

  In Schiedam leed M.S.V.’71 afgelopen zaterdag tegen VVK zijn 2e nederlaag van het seizoen. VVK boog een vroeg verkregen achterstand (0-1) in de 2e helft om en trok alsnog de volle winst (2-1) naar zich toe. Eric Tanis (foto) en zijn ploeg met een flinke kater achterlatend.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 morst opnieuw punten

  Tegen hekkensluiter Zestienhoven is M.S.V.’71 er niet in geslaagd om de 3 punten in Maassluis te houden. De zwart witten kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De Maassluise treffer kwam op naam van Kenan Muminovic (foto)

  Lees verder
 • MSV ’71 2 – HVC ’10 2 (1-3) 1 – 7

  Slechte tweede helft nekt het tweede. Wupkes (foto) werd hardhandig uit de wedstrijd gewerkt.
  Lees verder
 • Slechte 2e helft nekt M.S.V.’71

  In Lombardijen liep M.S.V.’71 afgelopen zaterdag tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen op. Bij rust was er nog geen vuiltje aan de lucht (1-2). Maar na de pauze lieten de zwart witten het een half uur lang afweten en verloren daardoor verdiend met 5-3.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 maar één helft goed

  Afgelopen zaterdag bleef M.S.V.’71 ook in de 3e speelronde ongeslagen. Deze keer was de Zwervers uit IJsselmonde het slachtoffer van de dadendrang van de Maassluizers. De vroege treffer van Sander Broekhuizen (foto) was goed voor de volle winst.

  Lees verder
 • M.S.V.'71 doet goede zaken met 1 -0 winst op FC MAENSE

  Door dit resultaat stijgen de mannen van Eric Tanis en Rene van Antwerpen naar de vierde plaats op de ranglijst. Jorge Gomes werd matchwinner met een snoeihard schot, waarna de verdediging knap de nul vasthield.
  Foto's: Ineke van der Burg.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 2 – Forum Sport 3 (0 – 1) 2 - 2

  Onze reserves deden zichzelf te kort door de puntendeling tegen Forum Sport 3. Op de foto Marc v Haaren met een doelpoging.
  Lees verder
 • SV Polanen 2 – M.S.V.'71 2 (1 -0) 2 – 1

  Onze reseves bleven uit tegen Polanen met lege handen hoewel er meer in had gezet. Coach Steven James (foto) ziet het allemaal rustig aan.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 begint met puntendeling

  M.S.V.’71 is de competitie in en tegen Honselersdijk begonnen met een teleurstellend gelijkspel (1-1). Na een behoorlijke 1e helft (0-1 voorsprong) lieten de bezoekers het in het 2e bedrijf afweten en kwamen met de puntendeling uiteindelijk nog goed weg. Ricardo Bruce (foto) bleef centraal achterin goed overeind.

  Lees verder
 • Teleurstellende competitiestart tweede: 4-1

  Dat ons 2e is gepromoveerd naar de 2e klasse werd duidelijk in de eerste competitiewedstrijd. Er werd kansloos verloren van Naaldwijk 2 dat zich behoorlijk had versterkt. Lars Putter kreeg geel na het laatste fluitsingnaal!
  Lees verder
 • M.S.V.’71 uitgebekerd

  M.S.V.’71 is er niet in geslaagd de 2e ronde van het bekertoernooi te bereiken. In Naaldwijk verloor de equipe van Eric Tanis en Rene van Antwerpen (foto) met 2-0 van een feller en effectiever Westlandia.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 eenvoudig langs Wateringseveld

  Ook de 2e wedstrijd in het bekertoernooi sloot M.S.V.’71 winnend (4-2) af. Na een eerdere zege (1-4) op SEP, was Wateringseveld afgelopen dinsdag het kind van de rekening. Kees Starmans (foto) maakte de openingstreffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verliest onverdiend van CWO

  M.S.V.’71 is afgelopen donderdag tegen zijn eerste nederlaag aangelopen. In Vlaardingen verloor de equipe van Eric Tanis en Rene van Antwerpen onverdiend met 2-1. Adiel Amakran tekende voor de enige Maasluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 troeft SEP af in eerste bekerronde

  In Delft bleek thuisclub SEP in de eerste ronde van het bekertoernooi niet opgewassen tegen M.S.V.’71. Na een 0-2 ruststand zegevierden de Maassluizers uiteindelijk met 1-4. De van Victoria’04 (ZO) gekomen Sander Broekhuizen was 3 maal trefzeker.

  Lees verder
 • Knappe prestatie M.S.V.’71 op Ed Euser toernooi

  In de stromende regen droogde M.S.V.’71 afgelopen zaterdag 2e klasser OVV gedecideerd (3-0) af. Alle 3 de Maassluise doelpunten waren van ongekende schoonheid. Tayeb Belhaddad (foto) nam 2 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 en Rozenberg aan elkaar gewaagd

  Het eerste oefenduel van het sterk vernieuwde M.S.V.’71 in en tegen Rozenburg eindigde in een gelijkspel (1 – 1). In de strafschoppenserie na afloop was thuisclub Rozenburg net iets beter dan de ploeg van Eric Tanis (foto). 

   

  Lees verder
 • Heerlijk weekend voor M.S.V.’71

  M.S.V.’71 kon zijn geluk niet op dit weekend. Het begon al op vrijdag de 13,toen de KNVB de club verblijdde met het bericht, dat het de eerder opgelegde 2 punten in mindering weer terugkreeg.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 boekt broodnodige winst

  M.S.V.’71 slaagde afgelopen zaterdag met glans in haar opdracht om 3 punten mee uit Naaldwijk te nemen. Westlandia werd met 2-4 verslagen. Maar ondanks deze winst heeft de ploeg van Erik Tanis zich nog niet veilig gespeeld. Er rest volgende week zaterdag nog één finale thuis tegen kampioen HVC’10.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 opnieuw onderuit in sportieve Maassluise derby

  Op een zonovergoten en drukbezocht M.S.V.’71 sportpark won VDL afgelopen woensdagavond vrij eenvoudig de sportieve Maassluise derby (0-2). Daarmee is VDL de enige ploeg in de afdeling, die M.S.V.’71 dit seizoen 2 nederlagen toebrengt.De VDL taart was wel een pleister op de wond.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 komt slechte start niet meer te boven

  Voor M.S.V.’71 was het een belabberd weekend. Allereerst was daar de negatieve uitspraak van de tuchtcommissie, waardoor de Maassluizers 2 kostbare punten mislopen. En daarnaast werd in Den Haag van directe concurrent Die Haghe verloren (3-2). Aanvoerder Kees Starmans (foto) was verreweg de beste man aan Maassluise zijde en maakte beide doelpunten.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 door Monster afgetroefd

  In eigen huis liep M.S.V.’71 afgelopen zaterdag een kansloze nederlaag op tegen titelkandidaat Monster. De 0-4 nederlaag kreeg vooral gestalte in de tweede helft.

  Lees verder
 • Loosduinen verstoort succesreeks M.S.V.’71

  Na 7 weken is er een einde gekomen aan de positieve serie van M.S.V.’71. In eigen huis verloor de ploeg van Eric Tanis afgelopen zaterdag verdiend met 1-3 van Loosduinen.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 slaat weer toe in slotfase

  De positieve reeks waar M.S.V.’71 op 19 februari jl. in Hoek van Holland tegen HVC’10 aan begon blijft maar voortduren. Honselersdijk was afgelopen zaterdag in eigen huis het volgende kind van de rekening. Jorge Gomes (foto) schoot zijn ploeg in de 87e minuut via een vrije trap opnieuw naar de volle winst (0-1).

  Lees verder
 • M.S.V.’71 klopt GDA in sterke 2e helft

  M.S.V.’71 is aan een uitstekende serie bezig. Uit de laatste 5 wedstrijden haalde de ploeg van Eric Tanis liefst elf punten. Het laatste slachtoffer van deze Maassluise dadendrang was GDA, die afgelopen zaterdag met 2-1 werd geklopt. Herman Janson (foto) maakte de winnende treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 pakt 3 belangrijke punten tegen KMD

  De zes puntenwedstrijd van M.S.V.’71 tegen KMD leek lange tijd op een doelpuntloze puntendeling af te stevenen. Maar daar dacht M.S.V.’71 spits Jorge Gomes (foto)  toch anders over. Met een fantastische treffer bezorgde hij zijn ploeg in blessuretijd alsnog de volle winst (1-0).

  Lees verder
 • Ook Westlandia krijgt M.S.V.’71 niet klein

  Vijf minuten voor tijd leek Westlandia de wedstrijd tegen M.S.V.’71 in zijn voordeel te beslissen. De 1-2 leek voldoende om de 3 punten mee naar Naaldwijk te nemen. Maar M.S.V.’71 toonde veerkracht en pakte via Kees Starmans (foto) in de allerlaatste minuut alsnog een dik verdiend punt.

  Lees verder
 • Sterk M.S.V.’71 troeft Naaldwijk af

  Vorige week verraste M.S.V.’71 vriend en vijand door de onbetwiste koploper HVC’10 in eigen huis een gelijkspel af te dwingen. Dat knappe resultaat kreeg afgelopen zaterdag een uitstekend vervolg.  Want de equipe van trainer Eric Tanis won overtuigend met 0-3 in en van Naaldwijk. Jonathan Bentura (foto) nam een van de treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • Hardwerkend M.S.V.’71 verrast vriend en vijand

  M.S.V.’71 verraste afgelopen zaterdag vriend en vijand door in Hoek van Holland een punt te pakken bij koploper HVC’10. De van ziekte teruggekeerde Jorge Gomes (foto) zorgde in de laatste minuut van de officiële speeltijd met een geweldige vrije trap voor de bevrijdende gelijkmaker (1-1).

  Lees verder
 • M.S.V.’71 zakt steeds verder weg

  Het verhaal begint eentonig te worden. M.S.V.’71 verloor afgelopen zaterdag opnieuw en slaagde er ook nu niet in om te scoren. Zelfs een penalty was niet aan de zwart witten besteed. De inzet van Marc van Haaren (foto) werd gestopt. Daardoor won het laaggeklasseerde Semper Altius in Maasluis met 0-2.

  Lees verder
 • Gebrek aan scorend vermogen nekt M.S.V.’71

  In Den Haag liep M.S.V.’71 afgelopen zaterdag een zeperd van jewelste op. Tegen hekkensluiter PGS/Vogel verspeelde de ploeg van Eric Tanis 3 uiterst belangrijke punten. Door een toevalstreffer in de 2e helft wonnen de Hagenaars met 1-0. Marlon Mohunlol (foto) verving de zieke Eric Tanis als coach.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verspeelt kostbare punten

  M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om punten mee te nemen uit Leidschendam. In een matig duel trok thuisclub SEV met 1-0 aan het langste eind. Lars Putter (foto) maakte na zijn lange vakantie voor het eerst dit seizoen in competitieverband deel uit van de basiself.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 niet opgewassen tegen CWO (Za)

  Als voorbereiding op de 2e seizoenshelft oefende M.S.V.’71 afgelopen zaterdag in eigen huis tegen zaterdag tweedeklasser CWO. De ploeg van Eric Tanis verloor met 0-2. Doelman Arjan van der Kaay was aan Maassluise kant de grote uitblinker.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 niet opgewassen tegen VDL

  De derby van Maassluis tussen VDL en M.S.V.’71 is afgelopen zaterdag dik verdiend (4-1) gewonnen door de thuisclub. Het sportieve duel werd na rust pas echt boeiend. M.S.V.’71 doelman Arjan van der Kaay (foto) behoedde zijn club met een aantal fraaie reddingen in de slotfase voor een nog grotere nederlaag.

  Lees verder
 • MSV 71 2 blijft in de winning mood (5-1)

  Afgelopen zaterdag nam M.S.V.'71-2 het op tegen KMD. En de ploeg van Steve James toonde ook in dit duel aan in vorm te zijn. Er werd met 5-1 gewonnen. Adiel Amakran (foto) scoorde een hattrick.

  Lees verder
 • Zwaarbevochten zege voor M.S.V.’71

  In een meer spannende dan goede wedstrijd is M.S.V.’71 er afgelopen zaterdag in geslaagd om de 3 punten in Maassluis te houden. Deze uiterst belangrijke zege tegen Die Haghe kwam tot stand door 2 geniale assists van Kees Starmans (foto).

  Lees verder
 • M.S.V.’71-2 pakt volle winst tegen Lyra

  Slechte wedstrijden moeten ook gewonnen worden om mee te kunnen draaien in de top. Dat het tweede dat ook kan, bewezen ze afgelopen zaterdag. Een bar slechte wedstrijd werd gelukkig wel omgezet in winst. De drie punten werden gekoesterd en heel snel meegenomen naar Maassluis.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 pakt knap punt in Monster

  Toen Monster na 60 minuten op 2-0 kwam leek de buit binnen voor de Westlanders. Niemand gaf meer een stuiver voor de kansen van het bezoekende M.S.V.’71. Maar de mannen van Eric Tanis (foto) kwamen uitstekend terug en namen alsnog een punt (2-2) mee naar Maassluis.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 in 2e helft onderuit

  M.S.V.’71 is er niet in geslaagd één of meer punten over te houden aan het duel met Honselersdijk In Maassluis ging de ploeg van Eric Tanis na een 1-1 ruststand uiteindelijk met 1-4 onderuit. Kees Starmans (foto) maakte de enige Maassluise treffer en bleef in de rust geblesseerd achter in de kleedkamer.

  Lees verder
 • Tweede strijdend ten onder

  In herfstige omstandigheden moest het tweede zich verzamelen om de bekerwedstrijd tegen CWO 2 te spelen. Deze tegenstander speelt een klasse hoger en staat daar ook nog eens bovenaan in. Dat het een zware wedstrijd zou worden stond dan ook van tevoren vast.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 houdt GDA op afstand

  In een gelijkopgaand duel hielden GDA en M.S.V.’’71 elkaar afgelopen Zaterdag in evenwicht. De 1-1 einduitslag was terecht. De bezoekers eindigden het duel met 10 man omdat jeroen Wupkes (foto) 5 minuten voor tijd zijn 2e gele kaart kreeg.

  Lees verder
 • Dubieuze strafschop nekt M.S.V.’71

  Tegen  KMD liep M.S.V.’71 in Wateringen tegen de eerste nederlaag van het seizoen op. Een  dubieuze strafschop hielp de thuisclub in de 2e helft in het zadel. Daarna klaarde de koploper de klus kundig. In de slotfase werd het nog 2-0. Patrick Schilperoort (foto) moest 5 minuten voor tijd met een zware blessure van het veld, waardoor M.S.V,’71 met 10 man het duel beëindigde.

  Lees verder
 • MSV’71 2 trekt goede lijn door tegen Die haghe 3 (1-2)

  Onze reserves sleepten in Den Haag in een bikkelharde partij de 3 dik verdiende punten uit het vuur, via doelpunten van Scotty James (met het hoofd) en Nick van Deursen(uit een strafschop) werd verdiend met 1-2 gewonnen van de nummer 1 Die Haghe.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 en Naaldwijk houden elkaar in evenwicht

  Vijf minuten voor tijd kwam M.S.V.’71 tegen Naaldwijk op een 2-1 voorsprong. Een nieuwe zege leek in de maak. Maar de equipe van Eric Tanis slaagde er niet in de 3 punten over de streep te trekken. Het werd uiteindelijk 2-2. Door het ontbreken van Marc van Haaren vormden Stefan Voogt (foto) en Assad Mohunlol het centrale verdedigingsduo.

  Lees verder
 • 2e Toont veerkracht tegen 's Gravenzande 4 (0-2) 3-2

  Afgelopen zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd tegen fc ’s-Gravenzande 4 op het progamma, de ploeg uit ’s-Gravenzande was net als MSV de competitie niet goed begonnen en haalde uit 4 duels pas 2 punten, het was dan ook een uitgelezen kans om het zelfvertrouwen op krikken. (Op de foto Wesley Thonhauser die een geweldig doelpunt maakte)
  Lees verder
 • M.S.V.’71 koploper met kater

  Scheidsrechter Huijsdens was in de ogen van heel M.S.V.’71 afgelopen zaterdag duidelijk de gebeten hond. De brigade van Eric Tanis kookte van woede. De leidsman stuurde Kees Starmans (foto)  en Assad Mohunlol beiden met rood (2 keer geel) voor pietluttigheden  vroegtijdig naar de kleedkamer.

  Lees verder
 • Fatale wissels nekken 2e

  Werd er vorige week nog gerept over een onnodig verlies, deze week was het verlies gewoon terecht. Zonder echt veel slechter te zijn, kwam het tweede tot maar één klein kansje en maar één mooie aanval. Veel te weinig natuurlijk. Op de foto doelman Geert Dobbe, hij had een uitstekende redding. 

  Lees verder
 • M.S.V.’71 klopt ook PGS/Vogel

  Er waren veel lachende gezichten afgelopen zaterdag op het sportpark van M.S.V.’71 na afloop van het duel tegen PGS/Vogel. De equipe van Eric Tanis won (2-1) opnieuw en staat nu samen met KMD bovenaan de ranglijst met 9 punten uit 3 wedstrijden. Bas Lankwarden (foto)  tekende voor een van de Maassluise treffers.

  Lees verder
 • Tweede helft breekt het tweede op.

  Na afloop van de wedstrijd waren de gezichten niet vrolijk gestemd bij het tweede. Dat had alles te maken met de slechte tweede helft die de ploeg afwerkte. Waar dat aan lag, was ook voor Steve James een raadsel. Op de foto Saban Dutar met een voorzet.

  Lees verder
 • Georganiseerd tweede wint stadsderby (0-1)

  Onze reserves leverden een puike prestatie door met 0-1 van VDL 2 te winnen. Nieuwkomer Abdel Kechouh zorgde er voor dat de 3 punten mee naar de Dijkpolder genomen konden worden.Op de foto: Danny de Zwart was dicht bij een treffer.
  Lees verder
 • Sterk M.S.V.’71 klopt Loosduinen

  Marc van Haaren (foto) was afgelopen zaterdag in Loosduinen de gevierde man voor zijn club. De Maassluise centrale verdediger speelde uitstekend en bezorgde M.S.V.’71 met een doeltreffende kopbal de volle winst (0-1).

   

   

  Lees verder
 • De eerste 3 punten zijn binnen voor M.S.V.’71

  Ver in blessuretijd redde Arjan van der Kaay (foto) 2 belangrijke punten voor zijn club M.S.V.’71. Met 3 weergaloze reddingen op rij zorgde de doelman dat de 2-1 voorsprong behouden bleef en M.S.V.’71 de eerste 3 punten van het seizoen op haar conto kon bijschrijven.

  Lees verder
 • M.S.V’71 verliest kansloos van CION

  Een slap en ongeïnspireerd M.S.V.’71 kreeg afgelopen zaterdag in Vlaardingen een verdiend pak slaag (5-0) van een goed spelend CION. Het was het 3e en laatste duel in de eerste bekerronde. Trainer Eric Tanis (foto) was ongetwijfeld teleurgesteld met deze wanprestatie van zijn ploeg zo vlak voor de start van de  competitie.

  Lees verder
 • M.S.V’71 speelt ook 2e bekerduel gelijk

  In eigen huis speelde M.S.V.’71 afgelopen dinsdag avond (24 augustus) het 2e bekerduel van dit seizoen. Tegenstander was het Haagse VCS. Na een 2-0 ruststand eindigde dit duel in een (2-2) gelijkspel.

  Lees verder
 • Maassluise derby eindigt onbeslist

  M.S.V.’71 en stadgenoot VDL speelden afgelopen zaterdag (21 augustus) in de voorbereiding op het nieuwe seizoen vriendschappelijk tegen elkaar. De stadsderby, die in Maassluis West werd gespeeld eindigde in een 2-2 gelijkspel. M.S.V.’71 aanvoerder Assad Mohunlol (foto) speelde uitstekend.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 en Scheveningen delen de punten

  Een goed spelend M.S.V.’71 heeft lange tijd uitzicht gehad om het eerste bekerduel tegen Scheveningen winnend af te sluiten. Maar in de allerlaatste minuut kwamen de Scheveningers nog langszij. Bij M.S.V.’71 keepte Arjan van der Kaay (foto) een prima wedstrijd.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 wint Ketheltoernooi 2010

  M.S.V.’71 is er in geslaagd om winnaar te worden van het door SC Spaland georganiseerde Ketheltoernooi. Na eerder Spaland met 5-1 te hebben afgedroogd won de ploeg van Eric Tanis afgelopen zondag van met 1-0 van CWO.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 troeft SC Spaland af

  Afgelopen vrijdag avond boekte ons 1e elftal een succes door met afgetekende cijfers (5-1) te winnen van zondag 4e klasser Sc Spaland. De van Westlandia gekomen Silvester Steentjes (foto)  nam 2 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verliest met 3-1 van Hoekpolder

  In Rijswijk verloor M.S.V.’71 afgelopen woensdag (11 augustus) kansloos met 3-1 van zondag 4e klasser Hoekpolder. Jorge Gomes tekende voor de enige Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 en Quintus houden elkaar in evenwicht

  Ons eerste elftal speelde afgelopen donderdag (5 augustus) haar eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. In Maassluis speelden M.S.V.’71 en het westlandse Quintus met 2-2 gelijk. Bas Lankwarden nam de eerste Maassluise treffer voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 terug in de 3e klasse

  En weer deed M.S.V.´71 het !!!. Vijf jaar na dato werd opnieuw promotie afgedwongen via een nacompetitie met een geweldige apotheose. De emoties in het zwart witte kamp liepen hoog op bij spelers, technische staf en de supporters. M.S.V.´71 is terug in de 3e klasse en dat wilden zij weten ook.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 viert feest na bereiken finale nacompetitie

  M.S.V.’71 heeft op 2e Pinksterdag opnieuw een belangrijke stap gezet op weg naar de 3e klasse. In eigen huis rekende de equipe van Eric Tanis af met Siveo’60. De ploeg uit Zegveld werd met 2-0 gekopt. De thuisclub speelde 20 minuten met 10 man omdat Lars Putter met rood (2 keer geel) voortijdig naar de kleedkamer was gestuurd.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 houdt kans op finale nacompetitie

  M.S.V.’71 liep afgelopen zaterdag in de 2e ronde van de nacompetitie tegen Siveo’60 in Zegveld tegen een kleine (1-0) nederlaag aan. De return op 2e pinksterdag in Maassluis biedt de equipe van trainer Eric Tanis zeker nog mogelijkheden om de zaak recht te trekken om zodoende alsnog de finale van de nacompetitie op 29 mei a.s. te bereiken.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 soepel naar 2e ronde nacompetitie

  In de eerste ronde van de nacompetitie heeft M.S.V.’71 op overtuigende wijze afgerekend met RAVA PEC Combinatie. Op Hemelvaartsdag wonnen de zwart witten thuis al met 5-0. Drie dagen later herhaalde de equipe van Eric Tanis dit kunststukje. Ook in Den Haag won M.S.V.71 afgetekend met dezelfde cijfers. Geert Dobbe (foto) werd voor 3e keer op rij niet gepasseerd. Afgelopen zaterdag stopte hij zelfs een strafschop.

  Lees verder
 • Veelbelovende start nacompetitie

  M.S.V.’71 is de nacompetitie uitstekend begonnen. Op Hemelvaartsdag rekende de ploeg van trainer Eric Tanis ongenadig af met RAVA PEC Combinatie. In Maassluis won M.S.V.’71 afgetekend met 5-0. De return op zaterdag 15 mei lijkt daardoor al een formaliteit. Bij M.S.V.’71 was Chris Kolmus (foto) met 2 doelpunten en een assist van grote waarde.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 wint nu wel van Wilhelmus

  M.S.V.’71 sloot afgelopen zaterdag in eigen huis de competitie af met een zege (1-0) op Wilhelmus. De thuisclub revancheerde zich daarmee voor de onverwachte (2-0) nederlaag die zij onlangs leden in de heenwedstrijd. Die nederlaag kostte M.S.V.’71 de directe promotie naar de 3e klasse. De equipe van Eric Tanis maakt zich nu op voor de nacompetitie die op Hemelvaartsdag begint met een thuiswedstrijd tegen RAVA PEC Combinatie. Bij M.S.V.’71 speelde aanvoerder Assad Mohunlol (foto) als laatste man een goede wedstrijd

  Lees verder
 • M.S.V. ’71 2 – HBSS 2 (0-2) 4 – 2

  Promoveren is de doelstelling van het tweede dit jaar. Zo snel mogelijk weg uit die vierde klasse reserve. Vooraf was het dus duidelijk. Kampioen worden. Helaas ging Westlandia 2 met die eer strijken. Er is nog een ontsnappingsmogelijkheid om toch die reserve derde klasse te bereiken: Beste nr 2 worden. Tegen HBSS moest trainer Steven James zelf de fluit ter hand nemen waar zoon Simon kennelijk niet blij mee is.
  Lees verder
 • M.S.V.´71 definitief vierde

  Door het 3-3 gelijke spel in Den Haag tegen Haagse Hout legde M.S.V.’71 definitief beslag op de 4e plaats. De laatste wedstrijd volgende week thuis tegen Wilhelmus is van geen enkel belang meer. Door de 4e plaats pakt de equipe van Eric Tanis (foto) de 1e (vervangende) periodetitel waardoor op Hemelvaartdag ( 13 mei a.s.)  de nacompetitie voor M.S.V.’71 start met een thuiswedstrijd tegen de periodekampioen-2 van de 4e klasse D.

  Lees verder
 • MSV-Zat 2 verslaat Westlandia thuis

  Na een leuke oranjeparty en een Koninginnedag ging zaterdag de wedstrijd tegen de nummer 1 van start. Westlandia was al kampioen maar bij ons ging het er meer om te laten zien wie nu echt het sterkste is. En zoals gezegd in het vorige verslag, we moesten en zouden deze wedstrijd winnen!!
  Op de foto Nick van Deursen, schoot een strafschop onberispelijk in.
  Lees verder
 • Verslag MVV''27 van nederlaag tegen ons tweede

  Afgelopen zaterdag won ons 2e (zaterdag) elftal met grote cijfers van MVV’27-4. Op onze website werd van deze wedstrijd verslag gedaan. Patrick Moerkerk maakte ons attent op de versie van MVV´27. Hij schreef ons : “Leuk weer eens een verslag van het 2e te zien. Alleen is het verslag van MVV zelf wel wat creatiever (en minder begrijpelijk)”. Leest u zelf maar.

  Lees verder
 • KSD geen partij voor M.S.V.’71

  Na de eenvoudige zege op Marine vorige week wachtte M.S.V.’71 afgelopen zaterdag opnieuw een matige Haagse tegenstander. In Maassluis moest KSD bestreden worden. En ook nu klaarde M.S.V.’71 deze klus eenvoudig. Het werd uiteindelijk 4-1. Chris Kolmus (foto) scoorde 2 maal.

  Lees verder
 • Zaterdag 2 wint eenvoudig van MVV

  MVV had het in de laatste wedstrijden nog best aardig gedaan, en zij konden dan ook vandaag voor de 3e plek in de competitie gaan..maar dit ging helaas niet door. MSV Zat-2 was erop gebrand deze wedstrijd te winnen! Op de foto Michael van Dijk die de eerste twee treffers op zijn naam bracht.
  Lees verder
 • Gemakkelijke zege voor M.S.V.’71

  Onder een heerlijke voorjaarszon beleefde M.S.V.’71 afgelopen zaterdag in den Haag een gemakkelijke middag. Tegenstander Marine legde M.S.V.’71 nauwelijks een strobreed in de weg. Het werd uiteindelijk 2-6 voor de gasten. Martin de Heer (foto) was met 3 treffers belangrijk voor zijn team.

  Lees verder
 • Hoekse Boys drukt M.S.V.’71 met neus op de feiten

  M.S.V.’71 is  afgelopen zaterdag in Hoek van Holland op alle fronten afgetroefd door een sterk spelend Hoekse Boys. De mannen van Eric Tanis kregen voetballes van de gedreven spelende koploper. De 5-1 overwinning van de aanstaande kampioen was slechts een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen in het veld. Ronald Bolijn (foto) maakte de enige Maassluise treffer.

  Lees verder
 • Wilhelmus dompelt M.S.V.’71 in rouw

  Wilhelmus deelde op 2e paasdag een ongelofelijke dreun uit aan M.S.V.’71. De ploeg van Eric Tanis (foto) dacht zich in Den Haag via een zege naar de 3e plaats te spelen. Maar de Maassluizers kwamen bedrogen uit. Zij incasseerden een 2-0 nederlaag en staan nu weer 2 punten achter op Honselersdijk, de lachende derde.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 schiet met scherp tegen Celeritas

  In Rijswijk schoot M.S.V.’71 er op paaszaterdag lustig op los tegen Celeritas. De arme thuisploeg werd van het kastje naar de muur gestuurd en moest maar liefst 14 tegentreffers incasseren. Op de valreep redden zij de spreekwoordelijke eer. Bij M.S.V.’71 schoot Ronald Bolijn 5 maal raak en was Martin de Heer (foto) 3 keer succesvol.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 klopt VVK in RTV Rijnmond Cup

  In het kader van de RTV Rijnmond  Cup speelde M.S.V.’71 afgelopen dinsdag avond thuis tegen VVK. Een jeugdige thuisploeg won verdiend met 2-0 van de mannen uit Ketel. Faissal Oulad Larbi (foto) maakte de 2e treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 doet goede zaken

  M.S.V.’71 deed afgelopen zaterdag goede zaken in de strijd om promotie naar de 3e klasse. Zelf won de equipe van trainer Eric Tanis vrij eenvoudig met 3-0 van Hoek van Holland. De concurrenten Maasdijk en Honselersdijk speelden (3-3) tegen elkaar, waardoor M.S.V.’71 nog maar 2 punten achter staat op Honselersdijk met een wedstrijd minder gespeeld.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 in de dubbele cijfers

  Na een paar zware tegenstanders trof M.S.V.’71 afgelopen zaterdag in eigen huis weer eens een van de mindere goden van de afdeling. Maar als je mee wilt doen voor de prijzen zul je ook met dit soort tegenstanders moeten afrekenen. M.S.V.’71 deed dat overtuigend. Het werd uiteindelijk 10-1 en daarmee kwam het arme VUC nog goed weg. Kees Starmans (foto) nam 4 treffers voor zijn rekening. Hij had daar precies 57 minuten voor nodig. Daarna mocht hij van Eric Tanis op de bank uitrusten.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 en Maasdijk delen de punten

  De uiterst belangrijke inhaalwedstrijd tussen M.S.V.’71 en Maasdijk is voor bijna iedereen op een teleurstelling uitgelopen. Beide teams schoten erg weinig op met de puntendeling (0-0) en het publiek zag een uiterst matige wedstrijd. Alleen concurrent Honselersdijk zal tevreden terugkijken op deze bloedeloze 0-0. Scottie James (foto) speelde als rechtsachter een goede partij.

  Lees verder
 • Sterk M.S.V.’71 pakt punt bij koploper

  In het Maassluise kamp heerste teleurstelling toen scheidsrechter Opdam in Naaldwijk voor de laatste keer floot bij de confrontatie tussen Westlandia en M.S.V.’71. De equipe van Eric Tanis besefte dat er deze middag meer in had gezeten dan een gelijkspel (1-1). Met name vlak na rust (0-1)  weigerde M.S.V.’71 de genadeklap uit te delen aan de koploper. David Renes (foto) speelde een uitstekende wedstrijd.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 pakt 3 belangrijke punten in Honselersdijk

  In een meer spannende dan aantrekkelijke wedstrijd behaalde M.S.V.’71 op vreemde bodem afgelopen zaterdag drie uiterst belangrijke punten (0-1) tegen directe concurrent  Honselersdijk. En daarmee kreeg de equipe van Eric Tanis iets meer dan het verdiende.  Maar daar maalde niemand om in het Maassluise kamp. Invaller doelman Rogier Duyvelshof (foto) keepte een puike partij.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verspeelt 2 kostbare punten tegen Vredenburch

  M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag in Maassluis niet in geslaagd om 3 punten aan het duel met Vredenburch over te houden. Na een redelijke eerste helft (1-0) liep de equipe van Eric Tanis in het 2e bedrijf bijna tegen een nederlaag op. Maar op de valreep wist M.S.V.’71 door een doelpunt van Danny de Zwart (foto) alsnog een punt te bemachtigen (2-2)

  Lees verder
 • M.S.V.’71 wint thriller in Maasdijk

  M.S.V.’71 is de 2e helft van de competitie uitstekend begonnen. Concurrent Maasdijk werd op eigen (kunstgras) bodem met 3-5 afgetroefd. De mannen van Eric Tanis toonden in dit duel veel veerkracht door 2 maal een achterstand van 2 doelpunten weg te werken. MSV '71 plukt nu al de vruchten van een fantastisch trainingskamp in Spanje (foto).

  Lees verder
 • Verslag trainingskamp selectie Spanje.

  Onze selectie en de technische staf was van 4 t/m 11 januari op trainingskamp in Moraira in zuid Spanje. Enkele spelers hebben een dagboek bijgehouden zodat iedereen nu kennis kan nemen van hun belevenissen. De foto's van dit avontuur kunt u z.s.m. vinden in de Galerij Spanje.
  Lees verder
 • Ongeïnspireerd M.S.V.’71 klopt hekkensluiter

  In een draak van een wedstrijd won M.S.V.’71 afgelopen zaterdag in Maassluis met slechts 4-1 van rode lantaarn drager Celeritas.  Zelden zal een overwinning voor M.S.V.’71 echter zo slecht gesmaakt hebben. Want de equipe van Eric Tanis (foto) bakte er helemaal niets van tegen een ploeg die nog niet eens 11 spelers op de been kon brengen.     

  Lees verder
 • VDL - MSV'71 (1-0) 5-0 (oefenwedstrijd)

  De selectie oefende dinsdagavond tegen stadgenoot VDL. Op het nieuwe kunstgrasveld werd geknokt om de eer wie de sterkste 4e klasser is op dit moment in Maassluis. Na een ruststand van 1-0 werd het uiteindelijk 5-0 voor VDL en dus ging VDL met die eretitel strijken.
  In de eerste helft kon MSV stadgenoot VDL nog wel bijbenen, maar na de 3-0 (buitenspel?) was het over met de mannen van Erik Tanis en Marlon en liep VDL uit naar een 5-0 eindstand.
  Lees verder
 • Nuttige oefenwedstrijd MSV'71 - Victoria'04

  Dindagavond speelde de selectie een oefenwedstrijd tegen de selectie van Victoria'04. Dit team komt uit in de 3e klasse en er onstond dan ook een leuke, sportieve wedstrijd waarbij beide teams fanatiek voor de overwinning knokten. Zowel Victoria'04 als MSV'71 kregen kansen, zo schoot Kees Starmans op een voorzet van Danny de Zwart net naast, terwijl bij MSV'71 Rogier Duyvelshof zijn doel schoon hield. Uiteindelijk werd er dus niet gescoord.
  Zaterdag speelt MSV'71 uit tegen Wilhelmus uit Den Haag, aanvang 14.30 uur. Wilhelmus staat 9e met 9 punten uit 10 wedstrijden.
 • M.S.V.’71 wint eenvoudig van VUC

  Na een magere periode in de eerste weken van Oktober, heeft M.S.V.’71 de stijgende lijn al weer enige tijd te pakken. Voor de 4e keer op rij haalden de manschappen van Eric Tanis de volle winst. Deze keer was VUC het kind van de rekening. In Den Haag werd het 0-2. Patrick Schilperoord (foto) speelde in de verdediging een uitstekende partij.

  Lees verder
 • M.S.V.´71 kruipt richting promotie plek

  Op een herfstachtige zaterdag won M.S.V.´71 de zeer belangrijke subtop wedstrijd tegen Haagse Hout met 2-1. Ondanks dat de zwarte witte equipe van trainer Eric Tanis, op het zware natte veld, niet tot hun beste spel van het seizoen kwam, gaf het resultaat alle ruimte voor voldoening. Bij M.S.V.'71 speelde Dave van Deursen (foto) een goede partij. Hij stond met een assist aan de basis van de openingstreffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 kijkt weer naar boven

  In den Haag pakte M.S.V.’71 afgelopen zaterdag de volle winst (2-4) tegen KSD. Door die overwinning passeren de Maassluizers deze tegenstander op de ranglijst en krijgt de equipe van Eric Tanis langzaam weer aansluiting met de subtop. Herman Janson (foto)  was goed op dreef en nam de 2e Maassluise treffer voor zijn rekening.

  Lees verder
 • MSV ’71 2 – PPSC 3 3 – 2

  Dat de wedstrijd van afgelopen zaterdag een belangrijke was, stond van tevoren al vast. PPSC had evenveel punten als MSV, maar wel al één duel meer gespeeld. Ook deze week konden de beloften weer een speler verwelkomen. Jasper Noordzij was weer voldoende hersteld van lang blessureleed. Hij mocht meteen zijn opwachting in de basis maken.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 te sterk voor Hoek van Holland

  Voor het oog van de WOS camera behaalde M.S.V’71 afgelopen zaterdag in en tegen Hoek van Holland een broodnodige overwinning (1-3) tegen de nog ongeslagen thuisploeg. Hoek van Holland speelde een half uur met 10 man omdat spits Niven Oldejan met 2 keer geel kon gaan douchen. Bij M.S.V.’71 was gelegenheidsaanvoerder Marc van Haaren (foto) goed op dreef.

  Lees verder
 • MSV ’71 2 – Schiebroek 3 1 – 4

  Nadat alle wedstrijden in de poulefase van de KNVB-beker gewonnen waren, had jong MSV recht op de tweede ronde. Deze wedstrijd werd afgelopen zaterdag afgewerkt tegen Schiebroek 3. De tegenstander kon niet onderschat worden, omdat zij al hun wedstrijden in de competitie gewonnen hadden en zo ongeslagen bovenaan stonden. MSV kon daar dezelfde indrukwekkende cijfers tegenover zetten. Gelukkig was Simon James (zie foto) weer hersteld van een blessure. Hij maakte ook meteen het ontbijt voor de talenten klaar. Dit ontbijt werd door iedereen gewaardeerd.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 zakt ook voor 3e examen

  Een goed spelend M.S.V.’71 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om koploper Hoekse Boys in Maassluis een of meer punten afhandig te maken, De ploeg van Eric Tanis had minimaal een punt verdiend, maar ging uiteindelijk met 2-3 onderuit. Chris Kolmus (foto) was bij de thuisclub de absolute uitblinker. De Maassluizers eindigden de wedstrijd met 9 man omdat Kees Starmans (2 * geel) en Assad Mohunlol met rood vroegtijdig naar de kleedkamer werden gestuurd.

  Lees verder
 • Verslag MSV ’71 2 – ‘s-Gravenzande VV 4 3 – 2

  Met drie jarigen in het midden en het vooruitzicht op drie kratten bier na de wedstrijd, was de sfeer in het team van Steve James (fotro) vooraf uitgelaten en vrolijk. Iedereen had ook nog de goede wedstrijd van vorige week in gedachten. Eigenlijk was iedereen er van overtuigd dat de drie punten in eigen huis zouden blijven. De vraag was alleen hoe hoog de score op zou lopen vandaag.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 afgetroefd door Westlandia

  De confrontatie van M.S.V.’71 tegen koploper Westlandia van afgelopen zaterdag vertoonde veel overeenkomsten met de eerder gespeelde wedstrijd van de zwart witten tegen Honselersdijk. Ook nu domineerde M.S.V.’71 in het eerste bedrijf en liet na de pauze het kaas van het brood eten. Westlandia won uiteindelijk met 0-3. Bij M.S.V.'71 maakte A1- doelman Yannick Rietveld (foto) een goed debuut.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 net niet in de dubbele cijfers

  Het opdoeken van de 5e  klasse zorgt ervoor dat er dit seizoen in West II regelmatig wedstrijden op het programma staan waarvan de winnaar vooraf  eigenlijk al bekend is. Afgelopen zaterdag speelde M.S.V.’71 ook weer zo’n partij. HMC was de tegenstander Het werd uiteindelijk 3-9 in het voordeel van de Maassluizers. Ronald Bolijn (foto) nam 5 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 in 2e helft afgetroefd

  In de rust van de wedstrijd van M.S.V.’71 tegen Honselersdijk leek er voor de Maassluizers geen vuiltje aan de lucht. De equipe van Eric Tanis kon terugzien op een goede 1e helft en leidde dik verdiend met 1-0. Maar Honselersdijk lachte uiteindelijk het laatst. Want in de allerlaatste minuut van de wedstrijd trokken zij met 10 man alsnog de volle winst (2-3) naar zich toe. Chris Kolmus (foto) speelde een belangrijke rol in deze wedstrijd 

  Lees verder
 • Eenvoudige zege voor M.S.V.'71

  M.S.V.’71 had afgelopen zaterdag een gemakkelijke middag. Het uiterst zwakke Marine uit den Haag kwam op bezoek in de Steendijkpolder. De teller bleef uiteindelijk op 6-0 steken. En daarmee kwamen de bezoekers er nog genadig van af. Marine was niet een keer gevaarlijk. Kees Starmans (foto) was goed voor 3 Maassluise treffers.

  Lees verder
 • Goede seizoensopening voor M.S.V.’71

  M.S.V.’71 is de nieuwe competitie goed gestart. In Rijswijk wonnen de bezoekers vrij eenvoudig met 0-3 van Vredenburch. M.S.V.’71 nam niet alleen de 3 punten mee naar huis, maar bleef in deze rommelige en van Vredenburch kant soms harde wedstrijd, gevrijwaard van gele kaarten en blessures. Danny de Zwart (foto) opende namens M.S.V.'71 de score.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 klopt SVDPW in matig duel

  Afgelopen zaterdag speelde M.S.V.”71 in Schiedam haar laatste wedstrijd vóór het begin van de competitie. Het werd een slechte generale. De mannen van Eric Tanis wonnen het (3e) bekerduel tegen SVDPW (ZA) wel (1-3) , maar met name de 2e helft was erg matig van de Maassluizers. Bas Lankwarden (foto)  maakte de openingstreffer.
  Lees verder
 • M.S.V.’71 verspeelt winst in de slotfase

  Lang zag het er afgelopen dinsdagavond naar uit dat M.S.V.’71 het bekerduel tegen Full Speed winnend zou afsluiten. Maar in de laatste 10 minuten maakte de Delftse zondag 3e klasser de 2-0 achterstand alsnog ongedaan. De 2-2 uitslag was uiteindelijk wel een goede afspiegeling van de krachtverhouding in het veld.   David renes (foto) scoorde de 2e Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 houdt Leonidas van scoren af

  In een nuttige oefenwedstrijd is M.S.V.’71 afgelopen zondag thuis tegen Leonidas keurig overeind gebleven. De Rotterdamse zaterdag 3e klasser wist niet tot scoren te komen tegen de thuisclub. Ook M.S.V.’71 wist het net niet te vinden. Mark van Haaren (foto) speelde in het centrum van de verdediging een goede partij.

  Lees verder
 • Eerste nederlaag voor M.S.V.’71

  In de voorbereiding op het nieuwe seizoen is M.S.V.’71 na 2 achtereenvolgende overwinningen tegen zijn  eerste nederlaag opgelopen. Op donderdag 13 augustus was de A1 van Excelsior’R in Maassluis  met 1-4 te sterk. Martin de Heer (foto) maakt de enige  Maassluise treffer.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 verliest eerste bekerduel

  M.S.V.’71 is er niet in geslaagd een of meer punten over te houden aan haar eerste bekerduel. In Delft werd met 3-2 verloren van zondag 4e klasser SEP.  De ploeg van Eric Tanis speelde (vooral in de 1e helft) matig. Namens M.S.V.’71 scoorden Lars Putter en Stefan Voogt.
  Lees verder
 • Eenvoudige overwinning MSV'71 op KFC'71: 7-3

  M.S.V.'71 speelde onder tropische omstandigheden hun 4e oefenwedstrijd en wonnen thuis,zelfs zonder Cees Starmans, vrij eenvoudig met 7-3, maar houdt een keepersprobleem over; na de blessure van Rogier Duivelshof raakte nu ook Geert Dobbe (zie foto) geblesseerd aan zijn hand, zodat Axel Koudijzer een helft onder de lat stond.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 klopt Emma in uitstekende 1e helft

  M.S.V.’71 heeft afgelopen zaterdag ook zijn 2e oefenwedstrijd winnend afgesloten. In Maassluis was EMMA SC deze keer het kind van de rekening. De gasten werden met een kansloze 5-2 nederlaag teruggestuurd naar Dordrecht. Kees Starmans (foto) nam 2 treffers voor zijn rekening.

  Lees verder
 • M.S.V.’71 opent oefenreeks met zege

  Voor M.S.V.’71 is het nieuwe seizoen alweer begonnen. Gisteravond werkte de behoorlijk vernieuwde selectie van trainer Erik Tanis (foto) zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen af en won verdiend met 1-0 van het Rijswijkse Hoekpolder.

  Lees verder

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71