Gemakkelijke middag voor M.S.V.'71

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Gemakkelijke middag voor M.S.V.'71

Gemakkelijke middag voor M.S.V.'71

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

In den Haag versloeg M.S.V.'71 hekkensluiter Wanica Star afgelopen zaterdag met 0-7. Het was de 2e overwinning op rij voor de ploeg van trainer Harry van Kapel waardoor M.S.V.'71 zich wat vaster in de middenmoot heeft genesteld en boven in de 2e periode.

Hoofdsponsor : SEGMENT

Normaal gesproken is er sprake van euforie bij een elftal dat met 7-0 weet te winnen. Maar in de 4e klasse D ligt dat toch net even iets anders. Want daar doen ploegen mee, die het eigenlijk niet verdienen om met een standaardelftal uit te komen.

Daar is Wanica Star er een van. Deze ploeg heeft uit de afgelopen 10 wedstrijden nog geen enkel punt weten te halen en heeft al 109 tegendoelpunten moeten incasseren. De vraag is gerechtvaardigd wat dit soort ploegen met een standaardteam te zoeken hebben in deze afdeling.

Er zullen weinig mensen te vinden zijn die plezier ontlenen aan zo'n wedstrijd. Voor Wanica Star is het niet leuk om elke week met grote cijfers te verliezen. Voor de tegenstander is er weinig eer te behalen en door het ontbreken van elke vorm van spanning loopt het publiek  ook al niet erg warm voor dit soort potjes.

Het zou wellicht beter zijn als Wanica Star op zaterdag geen standaardteam meer zou inschrijven en met dit elftal lekker lager in de reserve klasse gaat ballen.

Hoe dan ook. Natuurlijk was de wedstrijd deze middag ook een richting verkeer. Als M.S.V.'71 wat zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen had ook deze wedstrijd in de dubbele cijfers geƫindigd. Dat gebeurde uiteindelijk niet. Het werd na een 0-2 ruststand uiteindelijk 0-7.

Doelpuntenmakers waren Jack van der Vlugt, Jordi Floors, Adzine Akachar, Rick de Jonge, Jack van der Vlugt, Emad Bouzalmad en Karim Attsou.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Wesley van 't Wout, Sven Schipper, Danny Suisse, Mohammed Rasuli, Tom Leinweber Ricardo de Jager (67 Karim Attsou), Matthijs Jansen, Rick de Jonge (68 Ben Wesselius), Jack van der Vlugt, Adzine Akachar Jordy Floors (67 Emad Bouzalmad)

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71