M.S.V'71 2 (zat) weet weer wat winnen is!

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V'71 2 (zat) weet weer wat winnen is!

M.S.V'71 2 (zat) weet weer wat winnen is!

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Na de deceptie van vorige week wist het tweede eindelijk weer eens 3 belangrijke punten binnen te slepen in de strijd tegen degradatie. Monster werd verslagen met 1-0, Sven Schipper(foto) was de man van de wedstrijd met zijn tomeloze inzet.

Na een slechte wedstrijd vorige week, was het tweede uit op revanche. Er werd aanvallender gespeeld dan voorheen. Met Scott als doorgeschoven verdediger, werd besloten om 3-4-3 te gaan spelen en ook was het plan om veel druk te gaan uitoefenen. In de eerste helft stond de verdediging prima en werd er bijna niks weggegeven, op een bal van Jordy op de eigen lat na dan. Aanvallend werden er een paar kleine kansjes gecreƫerd, maar dat resulteerde vooralsnog niet in de gewenste doelpunten.

In tegenstelling tot vorige week (En veel andere wedstrijden) werd er eindelijk eens voor elkaar gewerkt en stond iedereen een keer met de juiste instelling in het veld. Dit resulteerde uiteindelijk in de tweede helft tot een doelpunt van Aathis.
Een aantal moe gestreden jongens werden in de 2e helft gewisseld door een paar verse krachten. Zo werden de goed spelende Aathis, Pira en Dylan vervangen door Jordy, Loek en Shay. De vierde wissel bleef voor zijn eigen veiligheid op de bank.
Na een aantal goede reddingen door de uitstekend keepende Jochem in de laatste minuten van de 2e helft (inclusief een schot van Scott die Jochem ook probeerde te passeren) werd de voorsprong over de streep getrokken en was de eerste overwinning van 2019 een feit. Dat betekende dus tijd voor bier in de stralende zon.
De man van de wedstrijd was uiteindelijk Sven (mocht gelukkig een keer met het tweede meedoen) die met zijn harde werken en vele lopen een belangrijke invloed had op deze overwinning. Maar de complimenten zijn er toch wel voor het hele team.

9 maart volgt de belangrijke uitwedstrijd tegen concurrent Naaldwijk. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om uit het zicht van degradatie te komen.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71