M.S.V.'71 schiet met scherp tegen Wanica Star

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > M.S.V.'71 schiet met scherp tegen Wanica Star

M.S.V.'71 schiet met scherp tegen Wanica Star

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

In eigen huis verpletterde M.S.V.'71 afgelopen zaterdag tegenstander Wanica Star met maar liefst 21-0. Christian van der Pol (foto) was bij de thuisclub de grote man. De Maassluise spits scoorde deze wedstrijd 9 maal.


Hoofdsponsor: SEGMENT


Vooraf was wel duidelijk dat het deze middag geen echte wedstrijd zou gaan worden. Tegenstander Wanica Star had deze competitie nog geen punt weten te verzamelen. De heenwedstrijd eindigde destijds in een 0-7 overwinning voor de ploeg van Harry van Kapel.

De opdracht was deze middag voor M.S.V.'71 volstrekt duidelijk. Om nog enigszins (theoretisch) kans te maken op het spelen van nacompetitie moest deze wedstrijd en ook de resterende wedstrijden in ieder geval gewonnen worden. En daarnaast diende vandaag ook aan het doelsaldo gewerkt te worden.

Aan beide doelstellingen werd ruimschoots voldaan. M.S.V.'71 won afgetekend met 21-0. Daarmee behaalde de thuisploeg net geen record. Want eerder dit seizoen won Erasmus met 22-0 van de hekkensluiter.

Bij  M.S.V.'71 bleef Mohammed Rasuli  (geschorst) aan de kant. Dat mocht de pret niet drukken. Want na 30 seconden stond de 1-0 al op het bord. Matthijs Jansen (die later geblesseerd (hamstring) uitviel was de maker. Daarna ging het snel. Ongeveer elke 5 minuten was het raak. Door doelpunten van Jack van der Vlugt, 3 keer Christian van der Pol, Dylan Dijksman en nog 2 keer Christian van der Pol werd er gerust met een 9-0 score.

Grensrechter Goeptar van Wanica Star nam het niet zo nauw met het vlaggen. Een appje tussendoor moet kunnen vond hij.

Ook na de pauze liep de score snel op. Binnen 2 minuten stond de 10-0 op het bord door Dylan Dijksman. Het scorebord kon het niet aan en meldde 0-0. De toeschouwers, die wat later kwamen zullen wel gedacht hebben.

Twee tellen later maakte Dylan Dijksman zijn 3e van de middag. Daarna vond Jack van der Vlugt 3 keer het net. Tussendoor mocht Adzine Akachar 13-0 op zijn naam schrijven.

In de slotfase schoot Christian van der Pol nog 4 keer raak, Jack van der Vlugt nog één keer en ook Judrick Martis was een keer succesvol.

In de 84e minuut stond er 0-0 op het bord. Maar de werkelijke score was toen al 20-0

Voor wie het allemaal niet goed heeft kunnen bijhouden hier nog een keer de doelpuntenmakers.

Christian van der Pol : 9 keer

Jack van der Vlugt     : 6 keer

Dylan Dijksman          : 3 keer

Matthijs Jansen          : 1 keer

Adzine Akachar          : 1keer

Judrick Martis            : 1 keer

Eigenlijk hoort dit soort uitslagen niet voor te komen in competitie verband. Maar  Wanica Star schreef een 1e elftal in om in aanmerking te komen voor subsidie. Niet echt een goede reden om deel te nemen aan een competitie. Het pleit wel voor het elftal van Wanica Star dat ze ondanks alle nederlagen toch steeds weer op komen.

Bij M.S.V.'71 wordt er een feestje gevierd na deze klinkende overwinning. De tent stond al klaar en vanavond gaat de 24e Megaweek van start.

Christian van der Pol was met 9 doelpunten uiterst succesvol deze middag. Een mooi cadeau voor zijn jarige moeder. "Ja, jammer dat ze er niet bij kon zijn vandaag".  Vertelt de spits na afloop. "Want 9 doelpunten in een wedstrijd maak je niet elke dag. Ooit maakte ik in de uitwedstrijd tegen AGE/GGK er al eens 7. Dat was 2 jaar geleden. In het seizoen dat we promoveerden. Dit is natuurlijk nog mooier. Echt een record. Hoeveel ik er dit seizoen tot nu toe heb gemaakt weet ik eerlijk gezegd niet precies. Een stuk op 18 denk ik". Na een seizoen vol blessureleed begint Christian van der Pol weer aardig op zijn oude niveau te komen. "Deels. Het kan beter. En het moet eigenlijk ook beter. Maar het begint langzaamaan wel weer te komen.Ik word steeds fitter. Vorig jaar heb ik bijna het hele seizoen gesukkeld met een kniepees blessure. Dat duurde eigenlijk te lang. Soms voel ik hem nu nog wel. Maar dan gaat het ook weer weg".

Christian van der Pol zegt desgevraagd ook volgend seizoen waarschijnlijk de kleuren van M.S.V.'71 te zullen dragen. In de 4e klasse of is promotie naar de 3e klasse nog mogelijk? "Promotie dit jaar is denk ik wel een beetje afgeschreven. We moeten dan in ieder geval alle 3 de wedstrijden nog gaan winnen en dan zien waar we staan. We hebben het eerder laten liggen. Met name vorige week tegen Quintus. En tegen Loosduinen thuis. De eerste helft was er niets aan de hand. En daarna gaven we het nog te gemakkelijk weg. Ik denk ook dat we met deze groep nog wat te kort komen om in de 3e klasse goed mee te kunnen doen. Anders krijg je weer zo'n seizoen als vorig jaar. En daar zit toch ook niemand op te wachten. Met een paar versterkingen erbij zouden we goed mee kunnen doen een klasse hoger".

       

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Marnix Louter, Joey Frerichs (50 Bryan Vermeulen), Paul Dorsman (67 Judrick Martis), Ricardo deJager,  Sven Schipper, Matthijs Jansen (30 Rick de Jonge), Dylan Dijksman, Dennis Veldkamp, Jack van der Vlugt, Christian van der Pol, Adzine Akachar

Aad Cordia maakte weer een aantal foto's van deze wedstrijd.Zie bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDu3pNSktj5X4Ak-Z5

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71