Persoonlijke fouten nekken M.S.V.'71 tegen Quintus

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Persoonlijke fouten nekken M.S.V.'71 tegen Quintus

Persoonlijke fouten nekken M.S.V.'71 tegen Quintus

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

Hoewel Sinterklaas al weer naar Spanje is vertrokken, nam M.S.V.'71 afgelopen zaterdag de rol van geschenken gever moeiteloos over. Want tegen Quintus ging M.S.V.'71 in eigen huis volkomen onnodig onderuit door 2 cadeautjes weg te geven.

Hoofdsponsor : SEGMENT

In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg. Met de wind in de rug domineerde M.S.V.'71 de wedstrijd. Het betere spel en het grote veldoverwicht werd slechts met 1 treffer beloond. Die kwam in de 34e minuut tot stand. Een verre pass van Mohamed Rasuli bereikte de rappe Jack van der Vlugt. Die profiteerde optimaal van het aarzelende ingrijpen van doelman Ruud Kester en dat betekende 1-0 voor de thuisploeg.

Na de pauze veranderde het spelbeeld. De gasten uit Kwintsheul kwamen veel beter uit de kleedkamer en profiteerden van het slappe begin van de gastheren. M.S.V.'71 was ongeconcentreerd en erg slordig in de uitvoering. Het duurde dan ook niet zo lang voordat Quintus op gelijke hoogte kwam. Uit een hoekschop kopte Marlon de Niet binnen. M.S.V.''71 stond erbij en keek ernaar. (1-1).

Jack van der Vlugt zet zijn ploeg op 1-0

De gelijkmaker schudde de thuisploeg wakker. Met Emad Bouzalmad  voor de geblesseerde Christian van der Pol nam de thuisploeg het heft weer in handen. Al vrij snel leken de gastheren alweer op voorsprong te komen toen Matthijs Jansen de snelle Jack van der Vlugt de vrije ruimte in stuurde. Van der Vlugt strandde op doelman Kester. De rebound kwam voor de voeten van Rick de Jonge, maar diens inzet werd gestopt door Jack van der Vlugt, die in het doelgebied nog op de grond lag.

Nadat Daniel van Holsteyn namens de bezoekers doelman Wesley van 't Wout op de proef had gesteld ging M.S.V.'71 nog nadrukkelijker op zoek naar de 3 punten. Maar de lob van Jack van der Vlugt en de grote kans van Tom Leinweber misten de precisie om Quintus op achterstand te zetten. Bijna bood Quintus verdediger Dylan de Haan de helpende hand aan de thuisploeg, maar gelukkig voor hem wist Ruud Kester een eigen doelpunt te voorkomen.

Tien minuten voor tijd ging M.S./V.'71 doelman Wesley van 't Wout hopeloos in de fout toen hij een terugspeelbal van Tom Leinweber verkeerd beoordeelde. In plaats van de bal over de lijn te trappen, wilde hij het voetballend oplossen. Dat mislukte volkomen waardoor Daniel van Holsteyn eenvoudig de vrije man voor het lege doel kon vinden en dat betekende 1-2.

Met Danny Suisse en de ingebrachte Ricardo de Jager als extra spitsen probeerde M.S.V.'71 via een alles of niets offensief alsnog een punt veilig te stellen. Dat mislukte. Sterker nog. Ver in blessuretijd schatte Bram Damen de uittrap van zijn doelman op juiste waarde en schoot zijn ploeg definitief in veilige haven (1-3).


In blessuretijd schoot Bram Damen zijn ploeg in veilge haven

Toen de prima leidende scheidsrechter  Jeffrey Muller voor de laatste keer floot was de teleurstelling groot bij M.S.V.'71. Doelpuntenmaker Jack van der Vlugt verwoordde dit als volgt : "Ik ben zelf meer dan teleurgesteld. Want als je 1-0 voorkomt en eigenlijk de eerste helft die gasten van de mat af speelt is het onbegrijpelijk hoe de 2e helft verloopt. Misschien kwam het door de wind. Ik weet het niet. Maar we gingen alleen maar lange ballen spelen. Niet meer ons eigen spelletje. Die lange ballen is ons spel niet. Wij hebben allemaal gasten van 1.70 tot 1.80 m. En dan ga je verliezen van die grote gasten. Daarnaast gingen we ook onderuit door persoonlijke fouten. Maar dat is menselijk. Dat kan gebeuren. Je mag een nederlaag nooit op iemand persoonlijk afschuiven. Natuurlijk had Wesley of Tom het beter kunnen doen. Dat is een les. Die bal gewoon wegrossen. Maar je kan eigenlijk iedereen aanwijzen, want we hebben met zijn allen verloren. Want van deze ploeg hadden we echt niet hoeven te verliezen. En dat is doodzonde.

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:

Wesley van 't Wout, Sven Schipper, Danny Suisse, Mohammed Rasuli, Tom Leinweber Joey Frerichs, Matthijs Jansen, Rick de Jonge (87 Ricardo de Jager), Christian van er Pol (54 Emad Bouzalmad) , Adzine Akachar ( 82 Jordi Floors), Jack van der Vlugt

Aad Cordia maakte fot's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDtiv5iEMnwdyM7HbZ

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71