Voor M.S.V.'71 is het seizoen klaar uit af en over

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Voor M.S.V.'71 is het seizoen klaar uit af en over

Voor M.S.V.'71 is het seizoen klaar uit af en over

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

M.S.V.'71 is er niet in geslaagd om afgelopen zaterdag een mogelijke periode titel in de wacht te slepen. Enerzijds omdat de wedstrijd tussen RAS en GSC ESDO niet het gewenste resultaat had (gelijkspel) en anderzijds omdat M.S.V.'71 zelf een slechte 2e helft afwerkte tegen PGS Vogel.


Hoofdsponsor : SEGMENT


Halverwege het duel met PGS VOGEL was er nog geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van Harry van Kapel. Zijn ploeg keek terug op een prima 1e helft, die volkomen terecht met een 2-0 voorsprong werd afgesloten. Jack van der Vlugt wist binnen het kwartier een uitstekende voorzet van Christian van der Pol op waarde te schatten en met het hoofd doelman Mark van Ruitenbeek te verschalken (1-0). En na een half uur was van der Pol zelf de gevierde man toen hij een slimme steekpass van Mohammed Rasuli op een geweldige manier tot doelpunt wist te promoveren. (2-0).

Jack van der Vlugt opent de score voor M.S.V.'71

In de pauze bleek GSC ESDO met 0-2 voor te staan tegen RAS. Geen goede stand voor M.S.V.'71, dat slechts gebaat was bij een gelijkspel tussen die twee. M.S.V.'71 trainer Harry van Kapel waarschuwde zijn ploeg om in het 2e bedrijf niet te verslappen en de aansluitende treffer van de tegenstander te voorkomen. Een 2-1 stand zou PGS VOGEL weer in het zadel helpen en hen motiveren om er weer een wedstrijd van te maken.

Maar dat was kennelijk tegen dovenmansoren gezegd. Want het geschetste scenario van Kapel kwam nog veel eerder uit dan de M.S.V.'71 trainer vermoedt zal hebben. Binnen 3 minuten in de 2e helft had PGS VOGEL de stand al recht getrokken door 2 doelpunten van Glenn Plum. De boomlange spits, die in de lucht goed beteugeld werd door Ricardo de Jager met als slot op de deur Mohammed Rasuli, schoot 2 maal raak over de grond.

PGS VOGEL trainer Wim van Laar kreeg daarmee het begin van de 2e helft dat hij zich had gewenst. Hij suste in de rust de onenigheid, die zijn ploeg voor de pauze kenmerkte en vroeg zijn spelers of zij het seizoen op deze kansloze manier wilden eindigen of dat zij er nog vol voor wilden gaan.

Dat laatste gebeurde. M.S.V.'71 waande zich al winnaar maar kwam van een koude kermis thuis. Na een minuut of twintig drong het besef bij M.S.V.'71 door dat de bakens verzet moesten worden om nog enigszins zicht te houden op een plek in de nacompetitie.

Het leek nog goed te komen voor de mannen van Kapel. Er kwamen grote kansen voor Christian van der Pol en Jack van der Vlugt, maar beide keren was doelman Ruitenbeek de winnaar.

Vijf minuten voor tijd was het wel raak voor de thuisclub. Christian van der Pol haalde de achterlijn en bracht de bal voor het doel, waar Karim Attsou in twee keer doel trof. Tot verbijstering van heel M.S.V.'71 bleef grensrechter Wesley Tabbers met zijn vlag omhoog staan in verband met buitenspel. Scheidsrechter Jim Boon honoreerde het vlagsignaal en keurde de treffer af. Een onbegrijpelijke beslissing van de man in het zwart, die verder een prima wedstrijd floot. Na afloop gaf hij als commentaar dat grensrechter Tabbers tot op dat moment heel eerlijk vlagde en nog geen fout had gemaakt, waardoor hij besloot om ook nu op zijn vlagsignaal af te gaan. Maar het laat onverlet dat de leidsman zelf eenvoudig had kunnen constateren dat het nooit buitenspel van Karim Attsou geweest kon zijn omdat de bal door van der Pol werd teruggetrokken en er ook nog eens twee PGS VOGEL spelers op de doellijn lagen.

Deze treffer van Karim Attsou vond geen genade in de ogen van de grens- en scheidsrechter

Toen even later PGS VOGEL verdediger Dion Spiessens wegens natrappen met rood werd weggestuurd en Martijn Laats geblesseerd het veld verliet waardoor de bezoekers met 9 man verder moesten, leek er nog van alles mogelijk voor M.S.V.'71. Zeker als je weet dat de stand bij RAS tegen GSC ESDO inmiddels 2-2 was geworden. Maar het pakte heel anders uit voor de thuisclub.

In blessuretijd maakte kwelgeest Glenn Plum er na een solo 2-3 van. De prima Haagse spits werd geen strobreed in de weg gelegd op weg naar doelman Louter.

Toen Karim Attsou vlak voor het einde uit een hoekschop namens M.S.V.'71 raak kopte (3-3)  kwam er toch weer even hoop in de harten van de Maassluizers. Maar die was van korte duur. Want vlak voor tijd besliste Quinten Blokspoel via een counter de wedstrijd en schoot zijn ploeg naar de winst.(3-4).

De vlam sloeg op het einde nog in de pan toen Glenn Plum bij een Maassluise hoekschop een duw gaf aan Karim Attsou. Die duwde terug waarop doelman Ruitenbeek verhaal ging halen bij Attsou. Het handgemeen wat volgde kostte Mohammed Rasuli (M.S.V.'71) en Mark van Ruitenbeek (PGS VOGEL) een rode kaart..

Dit doelpunt van Karim Attsou kon onmogelijk worden afgekeurd

Voor M.S.V.'71 was het een pleister op de wonde dat de wedstrijd tussen RAS en GSC ESDO  niet in een gelijkspel eindigde (ESDO won met 2-5) ,waardoor M.S.V.'71 ook bij winst op PGS VOGEL sowieso uitgeschakeld zou zijn.   

     

Voor M.S.V.'71 kwamen de volgende spelers in het veld:
Marnix Louter, Joey Frerichs, Ricardo de Jager, Mohammed Rasuli, Ben Wesselius, Jeremy van Loenen, Dylan Dijksman, Rogier Pon (72 Veldkamp), Jack van der Vlugt (80 Karim Attsou), Christian van der Pol, Adzine Akachar (64 Rick de Jonge)

Aad Cordia maakte foto's van deze wedstrijd. Deze zijn te zien en te download via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDvHtLhxzwpEAZqrA5

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71