Zaterdag 2 zet overwinningsreeks voort.

Home > Voetbal > Selectie > Verslagen selectie > Zaterdag 2 zet overwinningsreeks voort.

Zaterdag 2 zet overwinningsreeks voort.

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Ook afgelopen zaterdag wisten de mannen van Steven en Jack de overwinning te pakken en hebben nu 5 wedstrijden achter elkaar gewonnen, tegen KMD 2 werd het thuis 2-1, doelpuntenmakers, Luuk Donker en Mike Slooff. Op de foto Scotty James en Jochem Seij die beide een belangrijke rol hadden in de overwinning.

Zaterdag 2 knokt voor lijfsbehoud in de reserve 3 klasse-D en stond tot enkele weken geleden op een nacompetitieplek voor degradatie naar de 4e klasse, maar vanaf 9 maart is de opmars naar boven ingezet en met 5 overwinningen op rij staan de mannen nu keurig op plaats 8 met 26 uit 19 wedstrijden en doen zelfs met de laatste 4 overwinningen mee voor de laatste periodetitel.

Geen lekker weer om te voetballen, harde noordweste wind met regen en zelfs striemende hagelbuien, maar MSV trok tegen het op de 4e plek staande KMD 2 tegen het stormpje in ten aanval en met succes, binnen 5 minuten lag de bal al via Mike Slooff achter de KMD doelman, 1-0.
KMD liet het hier niet bij zitten en gesteund door de harde wind in de rug zetten de mannen uit Wateringen MSV'71 met de rug tegen de muur. Met een paar prachtige reddingen groeide doelman Jochem Seij uit tot man van de wedstrijd en samen met de hechte verdediging hield hij zijn doel schoon.


Jordy Spruijt brengt koppend lucht in de verdediging van MSV'71.

Maar in de 18e minuut is het toch raak voor KMD. De rappe rechtsbuiten wordt diep gestuurd en zijn strakke voorzet wordt bij de 2e paal door de geheel vrijstaande KMD aanvaller strak ingeschoten, 1-1.
Maar MSV zet dit tegenvallertje al binnen de minuut recht, de totaal vrijstaande Luuk Donker haalt van afstand onverwacht uit, 2-1.
KMD gooit nu alles op de aanval en MSV moet terug en moet tegen de storm  met regen en zelfs een flinke hagelbui in standhouden. Met deze stand wordt met kunst en vliegwerk de rust gehaald.


Storm, regen en hagel moest getrotseerd worden.

Na de thee met het stormpje in de rug komt MSV onder de druk uit maar KMD blijft toch het meeste bal bezit houden en moet verdediger Scotty James regelmatig zich in de baan van het schot gooien om doelpunten te voorkomen, maar MSV knokt zich onder de druk uit en komt zelfs in de laatste 10 minuten nog tot enkele goede mogelijkheden, zo schiet Jordi Floors rakelings naast, ziet Mike Slooff zijn schot geblokt door de KMD doelman na een goede voorzet van Wesley Thonhauser en knalt Rogier Pon 3 minuten voor tijd net naast en schiet Jordi Floors in de allerlaatste minuut nog in het zijnet.

Een knappe overwinning dus, scheidsrechter van dienst de heer F. Kaplan floot een prima wedstrijd en had slechts 2 gele kaarten nodig om de wedstrijd in de hand te houden.

Zaterdag is de uitwedstrijd tegen Westlandia 4 dat met 15 uit 19 wedstrijden op de voorlaatste plaats staat, daarna volgt nog de thuiswedstrijd tegen koploper Velo 2 en op 25 mei de thuiswedstrijd tegen Honselersdijk 3.
Meer foto's van deze wedstrijd kunt u tot 11 mei downloaden via de link van WeTransfer: http://we.tl/t-Vmhjr1XweI

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71