Vrouwen-1 van M.S.V'71 en VDL doen niet voor elkaar onder

Home > Voetbal > Senioren > VR 1 > Vrouwen-1 van M.S.V'71 en VDL doen niet voor elkaar onder

Vrouwen-1 van M.S.V'71 en VDL doen niet voor elkaar onder

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

De dames teams van M.S.V.'71 en VDL houden elkaar dit seizoen volkomen in evenwicht.

Voor de winterstop wonnen de dames uit Maassluis West in eigen huis met 1-0 van de VDL vrouwen. Afgelopen zaterdag was de return in Maassluis Oost. Ook nu trok de thuisploeg aan het langste eind. VDL won in de laatste minuut met 3-2.

Het was koud op het sportpark van VDL. Waterkoud. Maar dat mocht de pret niet drukken. Want de dames van VDL en M.S.V.'71 maakten er een spannende , sportieve en hartverwarmende partij van.

Thuisploeg VDL had wat recht te zetten na de nederlaag eerder dit seizoen. Het duurde dan ook niet zo lang voordat de gastvrouwen via een vrije trap op voorsprong kwamen. Niet veel later kwam  VDL via een strafschop op en zeker lijkende 2-0 voorsprong.

Maar de M.S.V.'71 vrouwen toonden veerkracht. Ze gooiden de schroom van zich af en gingen steeds beter voetballen. Een doelpunt kon haast niet uitblijven. Na een klein half uur was het zover. Jordan Rottier bediende Dione van Loenen op maat en dat betekende de aansluitingstreffer.

Dione van Loenen (rechts) heeft de 2-2 binnen geschoten

Maar de dames uit West wilden meer en kregen dat ook. Opnieuw was Dione van Loenen dde gevierde vrouw. Zij schoot een hoekscop van Jordan Rottier fraai langs de VDL doelvrouw.

Na de pauze was VDL de betere ploegen en kregen de bezoeksters uit Maassluis  West het moeilijk. Maar heel lang gaven ze geen krimp en leek de wedstrijd te eindigen in 2-2. Maar in de laatste minuut trok  VDL alsnog de winst naar zich toe.

De late nederlaag was een kleine domper voor de M.S.V.'71 dames. Maar dat duurde niet erg lang. Want naast sportieve prestaties is gezelligheid en sfeer een van de pijlers van dit leuke team.

Wil je hier ook deel van uitmaken dan kan dat. Kom geheel vrijblijvend een keer met ons mee trainen en zie of voetbal wat voor jou is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Paul van Loenen via email paulvanloenen@versatel.nl.

Esther Rottier maakte van deze wedstrijd een foto reportage. Deze zijn te bekijken en te downloaden via bijgaande link. 
https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDt24_Hy8fOWDel0oK

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71