HVC'10 3 - M.S.V.'71 3 2-0 (1-0)

Home > Voetbal > Senioren > ZA 3 > HVC'10 3 - M.S.V.'71 3 2-0 (1-0)

HVC'10 3 - M.S.V.'71 3 2-0 (1-0)

Dit item is verlopen op 09-09-2019.

‘Zaterdag…..wedstrijddag!’
Na een uitstekende training op donderdagavond, gingen we met de voltallige basis naar Hoek van Holland. Alle wisselspelers kregen een vrije dag, zodat er voldoende ruimte in de kleedkamer was. Wel drie supporters waren met de bus-combi afgereisd naar HvH, en kregen waar voor hun geld.

zaterdag 8 september 2018

De tegenstander was al geruime tijd aan het warm lopen toen wij veld 3 op liepen. De gemiddelde leeftijd van HVC was ruim onder onze gemiddelde leeftijd, dus het was meteen duidelijk dat deze middag wel eens een lastig potje kon worden. Niets is minder waar, want we kregen alle tijd en ruimte om rustig op te bouwen en redelijk verzorgd voetbal te laten zien. Sterker nog, de gevaarlijkste kansen waren voor ons.
Het spel golfde op en neer, waarbij de jongere spelers van HVC een duidelijk betere conditie hadden, maar wij slimmer speelden. Toch scoorde HVC uit een corner de 1-0, waarbij onze organisatie achterin niet helemaal klopte. De laatste vijf minuten van de eerste helft kwamen wij meer onder druk te staan, waarbij we enigszins gelukkig niet een tweede treffer achter de oren kregen. Dus, een prima ruststand, met volop mogelijkheden.

Onze tegenstander begon de tweede helft iets feller, terwijl wij nog de thee aan het verwerken waren. De 2-0 viel dan ook vrij snel. Het spelbeeld leek niet op de eerste helft, want we hadden moeite om onder de druk vandaan te komen. Wij bleven vanuit de organisatie voetballen, en hielden de linies iets compacter.
Halverwege de tweede helft raakte een van de spelers van HVC bij een actie dusdanig geblesseerd dat besloten werd een ambulance te bellen. Aangezien dit wel even kon duren, werd in overleg met de scheidsrechter besloten om de wedstrijd af te fluiten.
Een prima potje voetbal, en met het bereiken van de eerste doelstelling van het seizoen
(niet doorgaan in de beker) denk ik dat we een heel mooi seizoen tegemoet gaan.

Opstelling: Geert, Frank, Ronald D, Maarten, Robbert, Gary, Dave, Kees, Sunil, Tom, Martin.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71