CWO 2 - M.S.V.'71 2 (zondag) (0-1) 3-1 (beker)

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > CWO 2 - M.S.V.'71 2 (zondag) (0-1) 3-1 (beker)

CWO 2 - M.S.V.'71 2 (zondag) (0-1) 3-1 (beker)

Dit item is verlopen op 10-08-2019.

Zondag 2 gaat in slotminuten onderuit in de bekerwedstrijd tegen de Poolse jongens van CWO 2. Op de foto doelpuntenmaker Emre Ütü aan de bal in een poging zijn 2e te scoren.

Door vakantie kan zondag 2 nog niet beschikken over hun doelman dus stond coach Baris Alptekin weer onder de lat. Helemaal fit begon Baris niet aan de wedstrijd omdat hij in de wedstrijd met het veteranenteam geblesseerd was geraakt.

MSV begon goed en zette het uit Poolse jongens bestaande team van CWO direct onder druk, maar het was voor de aanvallers van MSV moeilijk om door de verdediging van de Vlaardingers te komen. Ook was MSV niet zuiver in de afwerking want het doel werd niet gevonden na schoten van Emre Ütü, Okan Ciftci en CWO komt zelfs nog in scoringspositie na balverlies op het middenveld, maar Baris blijft de situatie de baas als hij 1 op 1 komt te staan met de behendige nummer 2 van CWO. Het talrijke Maassluisse publiek, we zagen naast de vaste supporters Wilma, Ed en Yvonne en Sjaak v Santvliet ook het complete veteranenteam, Hans v.d.Knaap en  Paul van Loenen langs de lijn, moest tot de 40e minuut wachten op een doelpunt van MSV'71. Emre Ütü wordt diep gestuurd en na de keeper uitgekapt te hebben scoort hij beheerst de verdiende 0-1, maar nog geen minuut later moet Baris een bal uit de kruising ranselen, de buit is nog lang niet binnen.

Okan Çiftçi op vollesnelheid langs de Maassluisse bank.

In de 2e helft veel balbezit voor MSV, maar de afwerking blijft onder de maat en de counters van CWO worden steeds gevaarlijker en de verdediging met Ilyas als uitblinker, heeft de handen vol aan de behendige aanvallers van CWO.
Na nog een aantal riante mogelijkheden van MSV is het CWO dat scoort, een vrije schop gaat door de muur waardoor Baris wordt verrast. CWO ruikt kansen en het duel wordt feller en de uitstekend leidende scheidsrecht Mohamed Boukhidous moet hier en daar wat binnenbrandjes blussen, maar de man met de fluit lost alles prima op.
Na nog een kans voor Emre Ütü, maar, terwijl MSV 2 minuten voor tijd zich heeft verzoend met een puntendeling valt toch de goal voor CWO. Na een counter van CWO wordt de lage strakke voorzet binnengeschoten, 2-1 en nog eens 30 seconden later wordt het zelfs 3-1 als de nummer 2 zich ontdoet van de MSV verdediging en beheerst Baris kansloos laat. De heer Boukhidous gelooft het dan wel en fluit maar af.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Meeuwenplaat 2, aanvang 11.30 uur. CWO heeft 6 punten dus heeft aan een gelijkspel tegen Excelsior'20 4 genoeg om door te bekeren.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71