Den Hoorn 3 snoept zondag 2 puntje af. (0-1) 1-1

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Den Hoorn 3 snoept zondag 2 puntje af. (0-1) 1-1

Den Hoorn 3 snoept zondag 2 puntje af. (0-1) 1-1

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

In een aantrekkelijke, sportieve wedstrijd geeft zondag 2 een bijna zekere 0-1 overwinning in de allerlaatste seconde van de wedstrijd uit handen. Sopscorer Emre Ütü, hier aan de bal, kreeg enkele goede mogelijkheden om te scoren.

Shirtsponsor Odenkirchen Hekwerk Maassluis

Met een flinke wind in de rug begon MSV'71 tegen de mannen uit Den Hoorn 3 dat op een keurige 7e plaats staat met 13 punten uit 9 wedstrijden. MSV'71 is veel aan de bal, maar Den Hoorn heeft de gelederen goed gesloten en hebben ook een uitstekende doelman. Het eerste kwartier gebeurt er niet zo veel, MSV valt aan en Den Hoorn countert met 2 man. Even een onachtzaamheidje in de Maassluisse verdediging maar de Den Hoornspits weet niet te profiteren en schiet naast.

In de 26e minuut een enorme kans voor MSV'71. Emre Sarilar was op zijn bekende wijze op rechts iedereen te snel af en zijn afgemeten pass komt voor de voeten van de mee opgekomen Ramazan Sahin, maar zijn schot van dichtbij wordt op miraculeuze wijze gekeerd door de Den Hoornse doelman Niels de Ridder.


De doelman van Den Hoorn weet dit schot van Ramazan te keren.

Het aanvalsspel van MSV'71 ziet er goed uit, maar het levert weinig kansen op tot de laatste minuut van de eerste helft. Ilyas combineert met Emre Ütü en de steekbal van Ilyas wordt door Emre bij de achterlijn scherp voor het Den Hoornse doel geschoten waar Burak Sahin tegen de bal loopt en 0-1.

Na de thee komt Den Hoorn, gesteund door de stevig wind in de rug, meer aan aanvallen toe. Coach Baris Alpetkin gunt de jonge B speler Arman Kos een invalbeurt voor Emre Altindag en de jonge speler mengt zich in de Maassluisse aanvallen. Een voorzet van Emre Sarilar wordt door Barak rakeling naast gekopt en aan de andere kant moet de Maassluisse doelman Kadir een doorgebroken tegenstander met een geweldige redding van scoren afhouden en na een schot op goal van MSV'71 en een redding van de Den Hoorndoelman gaat Den Hoorn in het laatste kwartiertje voor een punt. MSV'71 wordt slordiger achterin en een onnodig weggegeven hoekschop in de allerlaatste minuut van de wedstrijd levert alsnog de gelijkmaker op. MSV'71 is even de bal kwijt en de volledig vrijstaande spits weet het net te vinden.

Den Hoorn viert het veroverde puntje terwijl MSV'71 zich realiseert dat hier gewoon gewonnen had moeten worden.

MSV'71 blijft op plaats 2, nummer 3 Quick 4 verliest van ODB 2, koploper HBS 3 speelt niet maar loopt wel 2 punten uit op MSV'71, ze staan nu 3 punten voor met een wedstrijd minder gespeeld.

Zondag de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter GSC ESDO 2 dat slechts 1 punt haalde uit 9 wedstrijden. De veteranen verloren hun wedstrijd tegen TAC'90 VE2 met 3-2, lijstaanvoerder zondag 3 won van de nummer 2 van de ranglijst Charlois 6 met 2-4 en staan nu 5 punten los van hun concurrent.

….

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71