Flinke misstap van zondag 2 tegen Antibarbari 3 (1-3) 5-3

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Flinke misstap van zondag 2 tegen Antibarbari 3 (1-3) 5-3

Flinke misstap van zondag 2 tegen Antibarbari 3 (1-3) 5-3

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Met 0-3 voor staan en in de tweede helft genadeloos onderuit. Op de foto de fraaie treffer (0-3) van Rahman Demir achter het standbeen langs.

Met verbazing zag coach Baris Alptekin hoe zijn team de riante voorsprong uit handen gaf. Nadat Rahman Demir in de 30e minuut de 0-3 binnen tikte leek de pot binnen, maar dit pakte in de tweede helft heel anders uit.

MSV begon zoals gebruikelijk fel en de Rotterdamse studenten moesten zich beperken tot verdedigen. In de eerste 10 minuten had Ilyas al een goede mogelijkheid en even later een enorme scrimmage voor het doel van ABB maar na drie schoten op de goal kwam de doelman als overwinnaar uit de strijd. Weer een paar minuten later schiet Emre Bilek rakelings naast en nadat ABB nog een kansje had verprutst gaat Rahman alleen op de doelman af, maar deze redt weer, nu kreeg hij nog net een voetje tegen de bal.

Dan toch de dik verdiende 0-1. Özmen Tashan is op links weg en zijn schot eindigt in de touwen en 5 minuten later is het weer Özmen die het net weet te vinden na een goede pass van Mehmet Tas. Dan een grote kans voor ABB, de lange spits is weg en komt oog in oog met Kemal Fakili, maar deze redt met de rechter voet.

Kemal Fakili redt met z'n voet.

Dan de mooist goal van de dag, Rahman verovert met een sliding de bal en speelt op rechts Emre Bilek aan, deze trekt de bal voor waar Rahman deze met een hakje achter zijn standbeen langs in het doel laat krullen, 0-3 en het had nog mooier kunnen worden als het schot van Zekeriya Somuncu niet op de lat was beland, maar in blessuretijd toch een onnodige tegentreffer, Sami verspeelt de bal op de middenlijn en Mevlut Isik moet aan de noodrem trekken, de vrije schop verdwijnt na een scrimmage voor het doel van Kemal in het net, 1-3.

Rahman blijft in de kleedkamer achter, hij was flink getorpedeerd en blijft last van zijn rug houden, hij wordt vervangen door Emre Sarilar.

Wat er in de thee heeft gezeten zullen we nooit weten, want MSV bakte er in de 2e helft helemaal niets meer van of was ABB door de treffer vlak voor de pauze gesterkt en geloofden ze er weer in.  Zekeriya knalt nog wel een keer op het Rotterdamse doel, maar dan ABB, een vrije schop gaat via de paal in het net achter Kemal, 2-3.

Dan breekt de periode van onze scheidsrechter aan. Hij is kennelijk het gezeur op het veld zat en een speler van ABB is zijn eerste slachtoffer na een overtreding, geel. Özmen klaagt nog even over de schop die hij krijgt en ziet onmiddellijk dezelfde kleur kaart, volkomen onnodig zo’n kaart natuurlijk. Yavus maakt zich aan de kant hier weer druk om en mag vertrekken naar de kantine.  De man in het blauw trekt na wat gepraat en overtredingen nog een paar maal de gele kaart.

Scheidsrechter Verbruggen is het gezeur op het veld meer dan zat.

Door al het gepraat is MSV even de regie kwijt.  Ilyas rukt op maar verspeelt in de drukte de bal en ABB countert naar 3-3 en even later moet Kemal redden nadat een aanval via Emre wordt onderbroken en ABB weer countert. Trainer Baris ziet dit allemaal met ongeloof gebeuren en omdat MSV massaal naar voren holt staat ineens Gunay Asil tegenover twee snelle tegenstanders en 4-3 en 1 minuut voor tijd valt ook nog de beslissing, in een poging van Ramazan om de gelijkmaker te forceren verspeelt hij de bal en ABB countert naar 5-3. Het is MSV allemaal te veel, Emre accepteert niet dat hij door 2 man wordt opgejaagd en wil dat er wordt gefloten, omdat de scheidsrechter er geen overtreding in ziet maakt Sami zich daar weer druk om en krijgt ook geel en na een korte woordenwisseling mag hij, met rood op zak, iets eerder gaan douchen van de scheidsrechter.

Mannen, voetballen doe je met de voeten en niet met je mond. Leer dat gepraat nou eens af, je wint nooit van de man met de fluit. Er wordt nu volkomen onnodig verloren en zeker de kaarten zijn absoluut niet nodig. Dat de jeugd onder de 19 dit nog niet begrijpt kan ik nog vatten, maar voor volwassen mannen…..

Karim Attsou hanteerde weer de vlag en verder dank aan de trouwe supporters waar onder Edwin Klok en Hans v.d.Knaap.

Zondag om 13.00 uur thuis tegen Delft 2.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71