Flitsende start van zondag 2 in reserve 2e klasse (1-0) 5-0

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Flitsende start van zondag 2 in reserve 2e klasse (1-0) 5-0

Flitsende start van zondag 2 in reserve 2e klasse (1-0) 5-0

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Met een dik verdiende 5-0 overwinning startte zondag 2 de competitie uitstekend, doelpunten makers Sami el Lahham (2x), Mevlut Isik, Haci Tarhan en Ali Ciricli. Man van de wedstrijd Gunay Asil.

Onder een heerlijk najaarszonnetje trapten de mannen van trainers duo Baris Alptekin en Yavus Kocadag af tegen GLZ Delfhaven 2.
MSV ging direct vol in de aanval en tot groot genoegen van Baris zag hij dat zijn mannen gretig in de duels waren, de tegenstanders kregen geen moment rust en bij bal bezit werd deze direct weer herovert.
Erme Bilek werd al in de eerste minuut binnen de "16" onderuit gehaald maar tot zijn eigen teleurstelling had de scheidsrechter dit niet gezien. Het meeste balbezit was voor MSV maar na kansen voor Ilyas uit een hoekschop en doelpogingen van Özmen en Rahman hield de Rotterdamse doelman zijn hok schoon. In de 25e minuut een dot van een kans voor Rahman na een snelle counter met Sami maar de doelman redt, even later wordt een inzet van Rahman op de doellijn gekeerd. Verder nog kansen voor Emre en Sami, maar de schoten op doel zijn een prooi voor de doelman.

5 minuten voor de pauze dan toch de dik verdiende voorsprong. Sami laat van zeker 30 meter een verwoestend schot los dat de Rotterdamse keeper te machtig is, 1-0.

Na de thee komt GLZ Delfshaven wat uit hun schulp en moet Kemal Fikili een vrije schop onder de lat vandaan tikken. Mevlut komt in het veld voor Mehmet en gaat links voorin lopen zodat Rahman op rechts komt. Na een kleine 10 minuten een omhaal van Mevlut na een goede onderschepping van Emre, maar de bal gaat rakelings over, maar nog geen 3 minuten later schiet hij wel raak. Emre speelt Özmen op links aan die breed legt op Mevlut die beheerst de hoek zoekt, 2-0.

Özmen legt de bal breed op Mevlut (18) die uithaalt voor de 2-0

Emre wordt gewisseld voor Okan en Haci komt ook in de ploeg en even later raakt Özmen geblesseerd en wordt vervangen door Ali.

Delfshaven komt met lange ballen nog wel in de buurt van het MSV doel, maar de achterhoede, met Gunay als uitblinker, nota bene de oudste speler van het veld  en met de snelheid van Ilyas en Ramazan, geeft geen kans weg, wel moet Kemal nog een keer naar de bal grabbelen als hij deze bij een redding even los moet laten.

Met nog 7 minuten op de klok zet MSV nog even aan, Sami zet een aanval en de bal komt via Mevlut bij Haci die uithaalt voor de 3-0 en 3 minuten later is het weer raak, Ilyas verdedigt na een aanval van Delfshaven uit en speelt Okan op links aan die direct de wegsprintende Sami aanspeelt die de 4-0 aantekent waarna Ali er 2 minuten voor tijd nog 5-0 van maakt.

Sami el Lahham was trefzeker met 2 doelpunten en een assist.

Nog even een “Brad Jones actie” van Kemal, maar in tegenstelling tot zijn collega van Feyenoord is de MSV doelman de situatie wel de baas.

Een tevreden coach zag een scherp MSV die de tegenstander opjaagde zodat die vrijwel geen combinaties op de mat kond leggen. Alle MSV spelers speelden uitstekend, Gunay Asil (vandaag wordt hij 34!!) was met zijn geweldige inzet een voorbeeld voor zijn ploeg en werd daardoor man van de wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd een lekkere barbecue met chef kok Baris. Een bedankje voor Sjaak van Santvliet voor de bediening van het (oude) score bord en het ophalen van de hoekvlaggen (van alle 3 de velden!) en een voor 1e elftalspeler (zaterdag) Karim Attsou voor het hanteren van de vlag.

MSV staat door het doelsaldo bovenaan de ranglijst. Zondag uit tegen Antibarbari 3 dat nog niet heeft gespeeld. De wedstrijd op het Sportpark Toepad aan de Kralingse Zoom in Rotterdam begint om 14.45 uur, zondag 3 speelt daar iets eerder ook.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71