Gemotiveerd zondag 2 verslaat nummer 4 NOCKralingen 2.

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Gemotiveerd zondag 2 verslaat nummer 4 NOCKralingen 2.

Gemotiveerd zondag 2 verslaat nummer 4 NOCKralingen 2.

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

In een pittig duel tegen de nummer 4 NOCKralingen 2 gaat MSV’71 tot het gaatje en wint uiteindelijk makkelijk met 5-1. Emre Bilek (foto) scoorde 2 maal.

De 74 jarige scheidsrechter J. Hartog uit Rotterdam had af en toe de handen vol aan deze wedstrijd die op het scherpst van de snede werd gespeeld omdat beide ploegen zich geen puntenverlies konden permitteren om in de kop mee te draaien.

Onze rappe spits Emre had het regelmatig aan de stok met zijn directe tegenstander en er werd even meer gepraat dan gevoetbald. In de 7e minuut is het bijna raak voor MSV als Ramazan een vrije schop op het hoofd legt van de inkomende Özmen Tashan, maar zijn kopbal gaat net over en nog geen 4 minuten later weer een vrije schop voor MSV als Okan wordt gevloerd op rand 16.5 meter, maar Okan schiet in het zijnet. Dan even niet opletten van MSV bij een ingooi en NOC is weg en Kemal wordt verslagen met een lob, 0-1.

NOC kan maar 3 minuten genieten van de voorsprong want na een stevig overtreding op Mehemet Tas, die geblesseerd van het veld moest, neemt Ramazan de vrije schop en plaatst de bal naar Rahman Demir die Okan vrij ziet staan, deze legt terug op Emre Bilek die snoeihard inschiet, 1-1 en nog geen minuut later staat MSV op voorsprong als Özmen wordt diep gestuurd en Emre in staat stelt zijn tweede aan te tekenen. Er volgen nog enkel kansen voor MSV, Ramazan, altijd ijverig, zet Okan in scoringspositie maar diens schot gaat naast. Dan een overtreding van de ijverige Haci Tarhan aan de zijlijn maar in plaats dat de vrije schop wordt genomen hebben de teams even behoefte aan weer een praatsessie die uiteindelijk wordt besloten met een scheidsrechtersbal.


Te veel gepraat in het veld.

Dan nog een kans voor Okan op aangeven van Emre, maar hij stuit op de uitstekende doelman van de Kralingers.

Na de thee stroopt MSV de mouwen op en met succes. Okan wordt diep gestuurd en kapt de doelman uit en 3-1 en even later bijna een zelfde situatie als Özmen Emre voor de doelman zet, maar deze plukt de bal van de schoen van Emre. Er volgen nog veel kansen, maar we moeten wachten tot de 75e minuut als aanvoerder Ilyas Yeniay een afgemeten voorzet beheerst inkopt, 4-1.


Aanvoerder Ilyas Yeniay kopt stijlvol de 4-1 binnen.


Dan volgt een staaltje powerplay van MSV die eindigt met een lelijke overtreding op de doorgebroken Ramazan Sahin die op avontuur was. Kennelijk begrijpt de scheidsrechter de frustraties bij de NOC spelers die van het kastje naar de muur werden gestuurd en doet dit incident af met een waarschuwing waar uiteindelijk iedereen vrede mee heeft als in de 90e minuut een staaltje één maal raken tussen Ilyas, Okan en Emre wordt afgerond met een doelpunt van Rahman Demir.

Beide ploegen blijven op plaats 3 en 4 staan. Delft 2 is koploper met 17 uit 7, MSV staat daar 1 punt achter met daar tussen ONA 2 met ook 17 punten maar met 2 wedstrijden meer gespeeld.

Zondag uit tegen VOC 4 dat 6e staat met 11 uit 8.

Zondag 3 won thuis met 5-2 van VOC 9, de veteranen van zondag 4 moesten hun meerde erkennen in hun tegenstander, ze verloren uit met 12-2 van Football Factory (Leiden) 4.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71