HMC 2 - M.S.V.'71 2 (zon) (0-0) 1-2

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > HMC 2 - M.S.V.'71 2 (zon) (0-0) 1-2

HMC 2 - M.S.V.'71 2 (zon) (0-0) 1-2

In een wat rommelige wedstrijd haalde zondag 2 terecht de 3 bekerpunten op uit Den Haag. Met een mooi geplaatst schot en een benutte strafschop werd de winst veilig gesteld.

Het had een hele makkelijke overwinning kunnen worden voor de mannen van Baris Alptekin als de enorme kansen maar waren benut. Vooral onze trefzekere spits Emre Ütü had moeite om het net te vinden. In de 8 minuut stond de spits al oog in oog met de goede doelman van HMC, maar hij speelde de bal te ver voor zich uit waardoor de doelman de bal makkelijk kon oprapen en weer 20 minuten later schoot Emre te gehaast voorlangs het Haagse doel. Ook waren er kansen voor Emre Bilek, maar diens schot werd geblokt.

Ook in de tweede helft direct een goede mogelijkheid voor Emre Bilek na goed aangeven van Ütü, maar de doelman stond een doelunt in de weg en nog geen minuut later was het weer Ütü die de aanvallers een goede kans bood, maar weer stond de doelman in de weg op een geplaatst schot, maar dan toch de verdiende 0-1. Ütü draait handig naar binnen en plaatst de bal haarzuiver in de kruising.

Maar MSV kon maar kort genieten van deze voorsprong, een makkelijk gegeven strafschop werd koeltjes door HMC benut en de stand was weer gelijk, 1-1


Baris kiest nog wel de goede hoek.

Maar direct vanaf de aftrap ziet Zekeriya de doelman iets te ver voor zijn doel staan en hij verrast de keeper met een afstandsschot dat rakelings naast gaat. Halverwege de 2e helft nog een goede mogelijkheid voor Ilyas als Erhan Alkan de bal teruglegt op de 16, maar Ilyas schiet rakelings over. Maar met nog 15 minuten op de klok legt de scheidsrechter de bal weer op de stip, maar nu voor MSV'71. Zekeriya blijft koel en schiet de 1-2 binnen. HMC geeft zich gewonnen en MSV speelt de wedstrijd rustig uit.
Onze beide junioren, Ayoub en Arman deden het weer goed.


Ayoub hier in duel.

Volgende week uit om 11.00 uur tegen VELO 2 dat met 3-3 gelijk speelde tegen CWO 3 zodat we in eigen hand hebben of we doorbekeren. 
Onze veteranen verloren met 2-1 van de oudjes van sv Madestein en zijn uitgebekerd, Madestein heeft met 2 overwinningen al 6 punten.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71