Meeuwenplaat 2 - M.S.V.'71 2 (2-3) 3-3 (beker)

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Meeuwenplaat 2 - M.S.V.'71 2 (2-3) 3-3 (beker)

Meeuwenplaat 2 - M.S.V.'71 2 (2-3) 3-3 (beker)

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Zondag 2 had grote moeite met de mannen uit Hoogvliet, een 1-3 voorsprong werd makkelijk uit hande gegeven. Zekeriya Somunco (foto) was 2 maal trefzeker uit een vrije schop.

Trainer Baris Alptekin kon door verschillende afzeggingen slechts beschikken over 12 man in de uitwedstrijd tegen Meeuwenplaat 2. Zijn team had al de 3 punten laten liggen bij CWO dat dus nu aan een gelijkspel genoeg had om door te bekeren dus stond slechts de eer op het spel.

MSV begon zoals gebruikelijk goed aan de wedstrijd, maar 2 hoekschoppen leveren niets op, maar Meeuwenplaat weet bij een uitbraak bijna te scoren, een hard schot spat op de lat boven Kadir Özkardas, maar in de 16e minuut is het wel raak voor MSV. Okan wordt op rand 16.5 m neergelegd en de vrijeschop van Zekeriya verdwijnt onhoudbaar voor de jonge doelman van Meeuwenplaat in de goal 0-1 maar 5 minuten later is het al weer gelijk: de rappe linksbuiten van Meeuwenplaat trekt de bal voor, maar het blok van Emre Sarilar doet de bal in het doel achter Kadir belanden, 1-1.
Na nog een goede mogelijk van Okan weer een vrijeschop na weer een overtreding op Okan en weer vliegt de bal uit de zuivere trap van Zekeriya onder de lat van Meeuwenplaat, 1-2 en het kan zelfs nog mooier als Emre Sarilar op snelheid de achterlijn van Meeuwenplaat haalt waarna de bal bij Emre Ütü komt die scherp voorzet waarna Okan Ciftci met een geweldige omhaal ala Ronaldo de bal in eenkeer tegen de touwen knalt, 1-3,


Okan Çiftçi, hier in duel, scoorde een wereldgoal.

maar in blessure tijd komt Meeuwenplaat toch nog terug, een te korte terugspeelbal van Umit op zijn doelman wordt onderschept door de Hoogvlietse spits en het verschil is weer 1.

Na de thee een rommelige wedstrijd, er wordt te veel gepraat in plaats van gevoetbald en de scheidsrechter last zelfs even een praatsessie in en heeft ook even een onderonsje met beide aanvoerders. Veel helpt het niet want er wordt toch meer gepraat dan goed gevoetbald wat resulteert in de gelijkmaker, de razensnelle invaller Mariana zet zoveel druk op de Maassluisse verdediging dat niemand meer weet waard de bal is behalve Mariana die de bal handig over Kadir wipt, 3-3 en evenlater in het weer deze man die steenhard op de lat knalt.

Na nog wat doelpogingen van Emre Sarilar en Okan Ciftci en nog een paar goede mogelijkheden voor Meeuwenplaat met reddingen van Emre Sarilar gelooft de heer Roskam het wel en fluit af. 

CWO 2 speelde inderdaad gelijk dus is MSV'71 uitgebekerd en kan zich opmaken voor het eerste duel in de competitie thuis tegen VUC 2, aanvang 13.00 uur.

Zondag 3 en de veteranen haalden wel de volle buit binnen in deze bekerronde en plaatsen zich dus voor de volgende ronde.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71