Monsterscore van zondag 2 tegen Excelsior’20 3(4-0) 10-0

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Monsterscore van zondag 2 tegen Excelsior’20 3(4-0) 10-0

Monsterscore van zondag 2 tegen Excelsior’20 3(4-0) 10-0

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Zondag 2 had geen kind aan Excelsior’20 3. Na een ruststand van 4-0 werd uiteindelijk met dubbele cijfers gewonnen. Okan Ciftci (hier aan de bal) was weer ongrijpbaar voor de zwart-witten uit Schiedam.

De in het mooie rode tenue gestoken mannen van trainer Baris Alptekin waren op scherp gezet om onderschatting te voorkomen en MSV ging dan ook fel van start en binnen 30 tellen lag de bal via een afstandschot van Emre Bilek al in het Excelsior’20 doel, maar hier stak de vlaggenist zijn stokje voor. Hierdoor moesten de trouwe supporters zeker 15 minuten wachten voor het eerste officiële doelpunt viel.
MSV kreeg veel kansen, zo ging een schot van dichtbij van de mee opgekomen Ramazan rakelings over en troffen doelpogingen van Rahman en Okan geen doel. Aan de andere kant ontsnapte de Excelsior spits aan de MSV verdediging en moest Kemal even aan de bak, maar dan toch de 1-0. Emre liet een verwoestend schot van zeker 25 meter afstand los dat onhoudbaar in de kruising vloog, maar vervolgens gaat het hard. Een ingooi bij de achterlijn komt bij Zagariya die een één/tweetje aangaat met Okan waarna hij hard uithaalt en 2-0 en weer 10 minuten later wordt Okan door Emre Bilek diep gestuurd en het beken lobje van de kleine spits is onhoudbaar voor de Schiedamse doelman, 3-0 en vlak voor de pauze maakt Emre Bilek er 4-0 van na een assist van Özmen.

Emre Bilek, goed voor 3 treffers, schiet hier op doel.

Na de thee een zelfde spelbeeld, Excelsior moet steeds verder terug en het wachten is op meer doelpunten. Zekeriya verovert op het middenveld de bal en stuurt Okan diep die op rand 16 de mee opgekomen Emre Bilek op maat bedient, die afdrukt voor de 5-0 en weer 4 minuten later is het bijna 6-0 als Ilyas Okan bedient, maar zijn schot knalt op de lat. De rebound is voor Özmen, maar nu redt de doelman, maar Özmen scoort 1 minuut later wel na een goed lopende aanval via Okan en Rahman Demir en weer 2 minuten later stuurt Ilyas Okan weg die de bal bekeken over de uitgelopen doelman lobt, 7-0.

Rahman Demir bereidt een aanval voor.

MSV neemt wat gas terug maar Excelsior kan niet meer en beperkt zich tot verdedigen en dat kan ook mis gaan: Özmen is op links weg en zijn bekeken voorzet wordt door een Excelsior verdediger in eigen doel gelopen, 8-0 en nog is de aanvalsdrift van MSV niet weg want 3 minuten later is het weer raak als Mevlut op links weg is en Özmen in staat stelt de 9-0 aan te teken waarna Rahman, die samen met Okan alleen op de keeper afgaat, Okan de 10e gunt.

MSV maakt zich vervolgens niet druk meer en dringen niet meer aan.

Een tevreden coach prijst zijn mannen dat zo nu tegen een mindere tegenstander ook scherp kunnen zijn en de Excelsior’20 coach steekt zijn bewondering voor MSV niet onder stoelen of banken

MSV staat nu met 4 gespeelde wedstrijden op de 2e plek, 3 punten minder dan ONA 2. Zondag 29 oktober vrij en 5 november om 13.00 uur thuis tegen Meeuwenplaat 2.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71