Nipte overwinning zondag 2 op Meeuwenplaat 2, (0-0) 2-1

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Nipte overwinning zondag 2 op Meeuwenplaat 2, (0-0) 2-1

Nipte overwinning zondag 2 op Meeuwenplaat 2, (0-0) 2-1

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Zondag 2 had het knap moeilijk tegen het laag geplaatste Meeuwenplaat 2. Doelman Kemal Fakili (op de foto voorkomt hij de 2-2) was met een aantal miraculeuze reddingen de man van de wedstrijd.

Uiteraard ging het team van coach Baris Alptekin direct na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter P. v.d.Meer, een oude bekende, vol in de aanval, maar echt uitgespeelde kansen leverde een middenveld gevecht niet op, sterker zelfs, na een aantal doelpogingen van MSV stond ineens de spits van Meeuwenplaat vogeltje vrij voor het MSV doel, maar met een katachtig reflex pareerde hij de inzet van dichtbij. MSV was dus nu echt wakker en gooide er een schepje bovenop. Okan wordt op randje 16 in zijn rug gelopen maar de vrije schop van Zekeriya eindigt in de Hoogvlietse muur.

Meeuwenplaat weet de MSV aanvallers van de goal af te houden en gebruiken daarbij af en toe wat stevige middelen dit tot frustratie van Emre die zich daar druk om maakt en hierdoor zelf tegen een gele kaart oploopt als hij zijn tegenstander een keer stevig aanpakt. Meeuwenplaat komt er af en toe nog wel uit, maar MSV zet direct goed druk waardoor het balbezit van de tegenstander van korte duur is.

Drukte voor de goal van Meeuwenplaat met bijna een eigen goal van nummer 6 na een hoekschop.

Na een half uurtje raakt Özmen bij een tackle geblesseerd en moet zich laten vervangen door Ali Ciricli. Een kleine 5 minuten voor de rust weer een grote kans voor Meeuwenplaat bij balverlies op het middenveld van MSV, maar weer redt doelman Fakili in samenwerking met Ramazan bij deze 100% kans voor de tegenstander.

MSV begint gelijk fel aan de tweede helft en Sami, die een goede wedstrijd speelde, veroverde de bal door goed druk te zetten wat resulteert in een hoekschop van MSV, maar toch komt MSV op achterstand. Bij een buitenspelgeval voor het doel van MSV blijft de verdediging van MSV in balbezit dus laat de scheidsrechter doorspelen, het balbezit is echter van heel korte duur en op de inzet van dichtbij is Fakili nu kansloos.

Even een liesblessure van Rahman Demir als hij zich strekt om een bal te onderscheppen, maar hij kan gelukkig door en dat is maar goed ook, want bij een vrije schop van MSV verkijkt de doelman van Meeuwenplaat zich en is het vervolgens een koud kunstje voor Rahman om de bal in het lege doel te schieten, 1-1.

De doelman van Meeuwenplaat tast mis waarna Rahman (midden) eenvoudig kan scoren.

Haci Tarhan krijgt nog speelminuten en vervangt Sami.

MSV gaat uiteraard voor de volle winst maar Meeuwenplaat geeft zich niet zomaar gewonnen, in de 83e minuut toch de verlossende goal. Zekeriya Somuncu neemt een voorzet ineens op zijn schoen, maar de bal wordt gepakt door de doelman dus loopt Zekeriya weg, maar de doelman van Meeuwenplaat krijgt kennelijk ruzie met de bal en tikt deze ongelukkig over de doellijn waarna Zekeriya wordt bedolven onder de MSV spelers, 2-1.

Zekeriya Somuncu scoort tot zijn eigen verbazing de 2-1.

Dan breken er nog spannende minuten aan die zelfs nog met 8 minuten extra worden verlengd en moet Kemal bij een verre terugspeelbal van Gunay ver uit zijn doel komen om de gelijkmaker te voorkomen.

MSV staat nu met 10 uit 5 op de 3e plaats net onder koploper ONA 2 (16 uit 6) en Delft 2 (10 uit 4). Zondag weer vrij, 3 en 4 spelen wel thuis om 10 en 12.00 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71