Onnodig verlies zondag 2 tegen HMSH 2 (0-1) 1-2 (beker)

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Onnodig verlies zondag 2 tegen HMSH 2 (0-1) 1-2 (beker)

Onnodig verlies zondag 2 tegen HMSH 2 (0-1) 1-2 (beker)

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Ondanks het enorme veldoverwicht slaagde MSV’71 er niet in om dit in een overwinning om te zetten. Op de foto scoort Sami el Lahham(18) de aansluitingstreffer, 1-2.

De spelers van zondag 2 moeten uiteraard in het prille seizoen nog aan elkaar wennen, maar deze nederlaag was niet nodig. De wedstrijd werd voornamelijk op de helft van de tegenstander gespeeld en zeker in de eerste helft had MSV een aantal flinke mogelijkheden om op voorsprong te komen. Pas na een minuut of 15 deed HMSH iets terug en moest Ilyas de bal van de doellijn halen nadat Kemal Fakili, die verder uitstekend keepte en na een lange blessuretijd weer op het veld stond, al gepasseerd was.

In de 17e minuut een niet te missen kans van Rahman Demir. Diepgestuurd door het midden schoot hij oog in oog met de doelman naast. Dat overkwam hem 5 minuten later weer na een vrije schop van Ilyas kopte hij vrij voor doel nipt naast. En als je zelf niet scoort weet iedereen wat er kan gebeuren. Een snel genomen vrije schop bij de middenlijn door HMSH waarbij heel MSV nog staat te discussiëren of het wel een overtreding was, levert een 0-1 achterstand op.

Kemal Fakili is kansloos op de bekeken schuiver.

Na de pauze wisselt Baris de aanvallers Emre en Rahman voor Ali Cirikli en Ugur Calisir. Met name Ugur voorziet de aanvallers met slimme steekpasjes en vooral Mehmet Tas wordt regelmatig door hem diep gestuurd.

De snelle Mehmet Tas wordt weggestuurd door Ugur Calisir.

Maar behalve een mooie kopbal van Zekeriya Somuncu levert het geen doelpunten op. HMSH profiteert van de ontstane ruimtes en in de 51e minuut counteren ze naar een 0-2 voorsprong, maar nog geen 2 minuten later ligt de aansluitingstreffer achter de Haagse doelman, na een vrije schop ontstaat een scrimmage voor het Haagse doel waarbij Sami de terugspringende bal vanaf de doelman binnen kan tikken.

MSV blijft knokken voor minimaal een  verdiend punt, maar kansen voor Ilyas, Okan en Ugur blijven onbenut en HMSH weet zelfs uit een counter nog bijna te scoren, maar voor open doel wordt hoog over geknald.

Voor de neutrale toeschouwer een amusante wedstrijd. Scheidsrechters Roskam uit Oostvoorne had het niet moeilijk en had ook geen kaarten nodig.

Zondag 10 september de volgende bekerwedstrijd, uit tegen Erasmus 2 dat met 7-2 van GSC ESDO 5 verloor, aanvang 12.30 uur.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71