Ruime overwinning zondag 2 op concurrent FS (3-1) 8-2

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Ruime overwinning zondag 2 op concurrent FS (3-1) 8-2

Ruime overwinning zondag 2 op concurrent FS (3-1) 8-2

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Zondag 2 had geen kind aan medestrijder om de bovenste plaatsen Full Speed 2. Topscorer Emre Ütü ( foto) vond maar liefst 4 maal het net.

Helemaal gerust op een goede afloopt tegen Full Speed was coach Baris Alptekin niet, de tegenstander staat op plaats 3 net een puntje onder HBS en verder mist hij vaste doelman Kadir Özkadas, zodat hij zelf onder de lat moet gaan staan terwijl hij net een pittige wedstrijd had gespeeld tegen de oudjes van Semper Altius (0-5 nederlaag).

Maar MSV begint zoals gebruikelijk fel aan de wedstrijd en voordat alle toeschouwers, er waren veel supporters meegekomen uit Delft, hun plaatsje langs de lijn hadden ingenomen stond het al 1-0 door een eenvoudige binnentikker van topscorer Emre Ütü die een paar minuten later nog een riante mogelijkheid kreeg om te scoren maar nu miste. Full Speed liet het daar niet bij zitten en na een goed uitgevoerde counter was het voor de Delftse spits een koud kunstje om Baris te passeren, 1-1.


Baris moet hier capituleren voor een schot van dichtbij, 1-1, Gunay en Ilyas komen te laat.

Na nog een paar mogelijkheden over en weer, waarbij ook Baris liet zien ook over keepertalenten te beschikken was het in de 30e minuut weer raak voor MSV, de volledig vrijstaande MSV spits vond met een harde schuiver het net, 2-1 en nog voor de rust de rustgevende 3-1, na een afgeslagen aanval van MSV belandt de bal voor de inkomende Karim die de bal hard diagonaal binnenschiet.

Na de thee staat het al binnen 4 minuten 4-1, na een scherp genomen hoekschop vliegt de bal in het Delftse doel. De hoop op minimaal een punt was vervlogen bij Full Speed en op aangeven van de altijd hardwerkende Ramazan stelt Emre Ütü de stand op 5-1 en nog geen 7 minuten later is het weer onze topscorer die zijn directe tegenstander uitkapt en haarzuiver de 6-1 aantekent.


De altijd ijverige middenvelder Zekeriya Somuncu haalt uit.

Een strafschop na een ongelukkig handsballetje van de altijd goed spelende Emre Sarilar betekent 6-2, maar ook MSV mag een 11 meter trap nemen na een flinke overtreding binnen de "16" op Emre Ütü, 7-2 en nog is de koek niet op voor MSV, want in de laatste minuut weet Emre weer het net te vinden uit een rebound nadat de bal op de paal was beland, 8-2.

Met deze overwinning passeert MSV'71 de mannen van Full Speed op doelsaldo en staan nu 3e, gelijk met nummer 2 Quick 4 dat punten verspeelde bij Den Hoorn, HBS 3 blijft koploper met 4 punten voorsprong. Complimenten ook voor de uitstekend leidende jonge scheidsrechter de heer Blom, hij had slechts 1 gele kaart nodig bij dit sportieve duel.

Zondag om 11.00 uur uit tegen BMT 2 dat met 13 uit 7 op de 5e plaats staat. De veteranen gaan naar SVH VE2 en het 3e speelt ook uit tegen Besiktas 3.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71