Slikkerveer 3 - MSV'71 zon 2 (1-4) 2-7

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Slikkerveer 3 - MSV'71 zon 2 (1-4) 2-7

Slikkerveer 3 - MSV'71 zon 2 (1-4) 2-7

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

In een bizarre wedstrijd tegen rode lantaarndrager Slikkerveer 3 waarbij MSV zoveel kansen miste dat het op de lachspierenwerkte, werd uiteindelijk toch afstand genomen, op de foto Özmen Tashan (links), topscorer met 3 doelpunten, wordt gefeliciteerd door Ali Ciricli.

Een scheidsrechter met een eigen willetje, een tegenstander die er na de 1-1 nog in geloofde en lol op de reservebank om de gemiste kansen, een wedstrijd dus om snel te vergeten.

Na een minuut stilte voor de aftrap in verband met het overlijden van de oprichter van het turkse voetbal op zondag bij MSV'71 Halil Köse, trok MSV'71 fel ten strijde. Slikkerveer staat met slechts 7 punten uit 15 wedstrijd stijf onderaan en onderschatting lag op de loer. De dienstdoende scheidsrechter, mevrouw de Groot, liet veel toe dit tot ergenis van MSV'71 dat weer te veel ging praten. 
Maar MSV herpakte zich en na amper 15 minuten spelen stond het al 0-2, waarvan de 2e van Özmen wel heel erg mooi, hij zette zelf de aanval op en via een lobje kwam hij vrij voor het Slikkerveer doel.

Slikkerveer liet het er niet bij zitten en pakte het wat feller aan wat resulteerde in de 1-2, MSV claimde een overtreding, maar de scheidsrechter was niet om te praten.
MSV herpakt zichen via doelpunten van Emre Bilek die prachtig werd vrijgespeeld en een goal via Zekriya en kon met een gerustellende 1-4 gaan rusten.


Emre Bilek haalt uit voor de 1-3

Na de thee gaat MSV door waar het gebleven was, Özmen scoort zijn 2e van de dag en weer 20 minuten later haalt Emre Ütü uit voor de 1-6. 
Doelman Kemal Fakili moet ook af en toe aan de bak en weet tot 2 maal toe een doorgebroken tegenstander het scoren te beletten.


Doelman Kemal Fakili met een van zijn reddingen.

Tienminuten voor tijd weet Slikkerveer nog tegen te scoren, maar direct na de aftrap zet Özmen dit weer recht met zijn derde treffer. Dan nog een aantal hilarische missers; op aangever van weer Özmen schiet eerst Ali Ciricli van dichtbij op de paal, even later is het Emre Bilek die rakeling naast schiet waarna Emre Ütü voor nog meer lol op de bank zorgt door voor open doel voorlangs te knallen. Och het doelsaldo zal geen rol spelen, daar verwacht wordt dat Delft geen punten meer zal verspelen en MSV dus de nacompetie zal ingang ivm de vervangende periodetitel van Delft 2.

Zondag 2 blijft wel op kop met 4 punten voorsprong op Delft 2, dat echer nog 2 wedstrijden tegoed heeft. Volgende week thuis de moeilijke wedstrijd tegen VOC 4 (uit 3-3) dat op de 4e plaats staat.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71