Strijd om 1e plaats eindigt in gelijkspel (1-1)

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > Strijd om 1e plaats eindigt in gelijkspel (1-1)

Strijd om 1e plaats eindigt in gelijkspel (1-1)

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Het is zondag 2 niet gelukt om de nummer 1 van de ranglijst te verslaan, de mannen van trainer Baris Alptekin bleven steken op 1-1, op de foto uitblinker Ilyas die de bal weg werkt.

Er moest uiteraard gewonnen worden van de koploper Delft 2 om in de race te blijven voor het kampioenschap in de reserve 2e klasse-D. Delft stond met 28 punten op kop, MSV'71 op plaats 3 met 2 punten minder, met ONA op plaats 2 maar met een wedstrijd meer gespeeld. Het veld bij Delft is nog hard van de vorst en de spelers van Delft laten horen dat ze hierop niet willen spelen, maar de scheidsrechter vindt het goed dus kan er onder een heerlijk voorjaarszonnetje worden afgetrapt.

Delft wist ook dat ze met een overwinning goede zaken zouden doen tegen de lastige mannen uit Maassluis en ging direct vanaf het beginsignaal vol in de aanval. MSV werd in de verdediging gedrukt, maar Delft kon tegen de hechte verdediging van MSV'71 geen uitgespeelde kansen creëren. Pech echter voor MSV want na 3 minuten loopt Ramazan een spierblessure op en moet het veld verlaten, maar zijn taak wordt goed overgenomen door Ali Ciricli.

Delft houdt MSV goed onder druk, maar met de snelle Özmen, Okan en Emre Bilek voorin zijn de counters van MSV uiterst gevaarlijk, maar we moeten wel tot de 11e minuut wachten voor het eerste schot op het doel van Delft.

MSV komt wat onder de druk vandaan en ontstaat een pittig middenveld gevecht dit tot groot vermaak van de inmiddels vele toeschouwers.

Na een klein half uurt krijgt MSV een vrije schop na een overtreding op Özmen net buiten het strafschopgebied. De perfecte trap van onze topscorer verdwijnt in de verre hoek, 0-1.

Doelpuntenmaker Özmen Tashan komt hier net te laat.

Uiteraard laat Delft het hier niet bij zitten en Kemal moet enkele knappe reddingen verrichten om zijn doel schoon te houden.

Na de thee een zelfde spelbeeld, beide ploegen creëren zich geen kansen en er moet een foutje van onze betrouwbare doelman aan te pas komen om de geastheren op gelijke hoogte te laten komen. Een terugspeelbal op het hobbelige harde veld wordt door Kemal in de voeten van de Delftse spits geschoven en hoewel Kemal de bal in eerste instantie nog kon tegenhouden zag de behendige spits toch kans om het net te vinden. Gezien de krachtverhouding misschien wel terecht maar niet nodig.

Kemal is kansloos op de inzet van de Delft spits, 1-1.

Beide ploegen gaan nog voor de volle winst en de scheidsrechter moet af en toe de touwtjes strak aantrekken om de gemoederen in toom te houden.

Voor de neutrale toeschouwer een goede wedstrijd. De nummer 2 ONA profiteert van deze puntendeling door de overwinning op de nummer 4 VOC4 en staat nu met 29 uit 13 op kop. Delft heeft 27 en MSV 25 punten maar beide hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Zondag de uitwedstrijd tegen ONA.  De wedstrijden van zondag 3 en 4 werden afgelast.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71