SVV 2 maakt het zondag 2 nog knap lastig (2-0) 2-0

Home > Voetbal > Senioren > ZO 2 > SVV 2 maakt het zondag 2 nog knap lastig (2-0) 2-0

SVV 2 maakt het zondag 2 nog knap lastig (2-0) 2-0

Dit item is verlopen op 08-08-2018.

Het laag geplaatste SVV 2 (11e) maakte het de mannen van trainer Baris Alptekin (hier zelf aan de bal nr 4) nog knap lastig. Met 2 doelpunten van Emre Ütü (links op de foto) trok MSV'71 toch de overwinning naar zich toe.

Met flink wat geblesseerde spelers was het team van Baris flink uitgedund. Zo had Emre Bilek nog last van zijn enkel en kon maar 1 helft spelen en ontbrak kilometervreter Ramazan Sahin en spelverdeler Ugur Calisir. 
De wedstrijd had Baris een anderhalf uur vervroegd zodat hij toch genoeg spelers had om te beginnen.

Zoals gebruikelijk maakte MSV het spel en had het meeste balbezit, maar door de uitvallen met de snelle behendige aanvaller Maduro moest de verdediging alert blijven. Onze jonge linksback Emre Sarilar had zijn handen vol aan hem en in de 8e minuut was het al bijna raak toen bij een lange bal de MSV verdediging mis zat en Maduro alleen op Kemal af kon gaan, maar de bal ging tot ieders opluchting rakelings over het doel.

Kemal Fakili oog in oog met spits Maduro van SVV.

MSV had tot die tijd al enkele doelpogingen gehad, zo hadden Özmen en Emre Ütü de jonge doelman van SVV al op hun weg gevonden op schoten van dichtbij.

In de 13e minuut weer een goede kans voor MSV nadat een uitval van SVV was onderschept en Okan via Emre Bilek Özmen in staat stelde om uit te halen, maar weer redde de keeper.
Nadat SVV in de 18e minuut nog een kans had gehad dan toch de 1-0, van dichtbij verschalkt Emre Ütü de goede SVV doelman. In de 27 minuut zet MSV een prachtige aanval op de mat, Emre Sarilar zet de bal strak voor het doel van SVV en omdat Özmen een handig overstapje maakt komt Emre Ütü in balbezit die Emre Bilek in staat stelt te scoren, maar zijn schot gaat rakeling over, maar 4 minuten later is het wel raak. Weer geeft Emre Sarilar scherp voor, de bal wordt wel gestopt door de doelman, maar laat de bal los en Emre Ütü kan van dichtbij de 2-0 aantekenen. MSV krijgt nog enkele mogelijkheden, maar er wordt niet gescoord.

Na de thee blijft Haci in de kleedkamer achter en komt Ali Cirikli voor hem in de plaats. SVV komt nu wat vaker in het spel voor en door omzettingen achterin is MSV even de regie kwijt. In de 51e minuut een verwoestend afstandschot van Özmen dat op de lat knalt en 4 minuten later vliegt een afstandschot op de paal. Dan is het even prijsschieten voor MSV, maar het doel wordt niet meer getroffen. Baris komt zelf ook nog in de ploeg voor Emre Bilek.

Özmen Tashan aan de bal met doelpuntenmaker Emre Ütü daar achter.

Met nog 8 minuten op de klok weer een paar kansen voor SVV, eerst wordt bij een uitbraak voorlangs geschoten en even later moet Kemal redding brengen na slordig uitverdedigen. Ook MSV krijgt nog een aantal mogelijkheden, maar er komt geen wijziging meer in de stand.

Doordat koploper Delft niet speelde schuift MSV'71 naar 1e plaats met 1 punt voosprong maar met een weddtrijd meer gespeeld. Door het verlies van ONA komt MSV gelijk met de ploeg uit Gouda dat echter 3 wedstrijden meer speelde. Ook staat MSV op kop in de eerste periode, maar Delft moet nog een inhaalwedstrijd spelen.

Zondag weer thuis tegen Antibarbari 3 waartegen we uit de 3 punten knullig verspeelden (5-3 na een ruststand van 1-3!!) We zijn gewaarschuwd.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71